biju, bet kā kaut kāds skandāls tā DIO pa vidu, kaut vai par tām viņas zeķēm. Palasīju, ka viņa varen smalki gatavo, tad skandāls un viņas draudzenes raksta, ka viņa negatavo smalki, bet vienkārši, sanāk, ka visa tā smalkā būša ir tikai plika iršana. Tagad vēl izrādās kaut kāda vīnu diskusija ir, kur viņa norāda, ka pa 10eu vīns ir fui. Nu, tas jau ir daudz par daudz, ko tad te sēž? Lai iet pie savas augstākās sabiedrības, kur nav tādu kā kosmī.
Tagad vēl izrādās kaut kāda vīnu diskusija ir, kur viņa norāda, ka pa 10eu vīns ir fui.Saderam: šeit ir daudz tādas, kas dzer dārgus vīnus, tikai viņas ir inteliģentas un neplātās forumā!
Inteligentas klusetu.*
Tādu te nav, to jau mēs noskaidrojām.
Šeit cosmo ir ļooti daudz lasītāju, tādi,kas nepiedalās sarunās,tikai lasa un smejas par mums/jumsPasaki man ko tu lasi, un es pateikšu kas tu esi:D :D :D
visaaam ir sava cena..un miljons nav nemaz tik maz. domaaju,ka arii juusu viirieshi, lai arii cik principiaali pec dabas vinji nav, apdomaatu sho pieavajumu!
es savam pajautaju, un mani vispar nepasteidza vinja atbilde, un vinjam maneejaa
Es tikai nesaprotu, kā tas fakts, ka DIO tētis ir šoferis, var norādīt to, kāda viņa ir.
Galu galā, lai cilvēks kaut ko dzīvēs sasniegtu, viņam nav jābūt turīgu vecāku bērnam.