Kompleksaina būtne

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Satiekos ar fantastisku vīrieti :)
Fantastisks viņš ir it visā, it visā vislabākais, vispārākais. Cool, vai ne? Es ar viņu tiešām ļoti lepojos! Zinu, ka, ja viņam būs jāsacenšas ar kādu, viņš uzvarēs.

Bet tai pat laikā, kad tas attiecas uz mani, man tas tā... mazliet iedzen kompleksos. Ir ļoti grūti ar viņu kaut ko kopā darīt, jo viņš to vai nu jau ļoti labi māk vai arī, pat ja pirmo reizi darīs, tāpat būs profiņš. Aizbrauksim uz kartingiem, viņš nobrauks pirmais un vēl 10x mani apdzīs. Spēlēsim skvošu, saliks mani kā mazo ezi. Vindsērfings? Viņš laidīs trikus, kamēr es pa ūdeni kulšos. Kaut vai parasti paskrituļot? Nespēšu turēt līdzi viņa ātrumam. Un nav jau tā, ka esmu kaut kāda lūzere, esmu sportiska, bet nu... vidējais parastais, nevis profiņš kā viņš. Lai kādas aktivitātes tagad pa vasaru nesarīkotu, jau zinu, kādi rezultāti būs.

Gribēju paprasīt, vai tas, ka izjūtu mazliet tādu kā diskomfortu par šo visu? Vai arī es pati sadomājos un nepamatoti pārdzīvoju?
26.05.2014 10:11 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Ir tāda cilvēku suga, kas nav piemērota attiecībām un Tu esi tieši tāda. Nekas tevi neapmierina nekad. Un tevi arī neapprecēja pēc 10 gadu kopdzīves, jo uzskatīja tikai par piegulētāju. Izdari secinājumus, jo tāpat paliksi viena.
26.05.2014 15:39 |

10 gadi
Reitings 1368
Bante, tu jebkurā diskusijā proti tikai iedirs*
26.05.2014 16:21 |

Reitings 5346
Paskaties uz sevīm no malas. Tavā vecumā sievietēm ir jau ģimene un bērni, bet Tu atgriezies 20 gadnieces pozīcijā. Nav brīnums, kā tādu rupekli neviens nevēlās kā sievu.
26.05.2014 16:30 |

10 gadi
Reitings 1368
Un citu 40 gados ar bērniem pamet vīrs. Tas ir labāks scenārijs? Un tas, ka neatbilstu tavam kaut kādam scenārijam nozīmē, ka viss, the game is over?
26.05.2014 16:33 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Man liekas, ka diskusijas problēma ir no sērijas "Esmu tik skaista, ko man darīt?".

ir jau arī.

bet ja nopietni, visus šitos "viņš ir tik perfekts, tik skaists, tik labs" utt, nav vērts uztvert nopietni, pašai ir pāris draudzenes, paziņas, kas savus vīriešus ceļ debesīs, bet kad satieku tos vīriešus..ir tāds...."un tas viss? nu un kur tad ir tas tavs perfektais?"
26.05.2014 16:36 |

Reitings 5346
Tu biji slikta seksā, tevi krāpi, uzskati sevi par pasaules nabu, tad, ka esi visskaistākā un labākā.. Nolaidies uz zemes, tas, ka tevi nevēlējās precēt, viens norāda, ka kādu funkciju nevari izpildīt. Ar tādu narcistiski - kompleksainu attieksmi Tu nevienam vēl 100 gadus nebūsi vajadzīga. Tas, ka bāz iekšā šādas diskusijas visu laiku, liecina, ka esi galīgi garām attiecību ziņā.
26.05.2014 16:37 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Nelasīju visus komentārus, varbūt atkārtošos, bet uzskatu, ka vīrietim nav obligāti jāpiebremzē, BET nevajag arī speciāli sacensties ar tevi. Ja kādam kaut kas labi padodas, tad ir tikai apsveicami, ka cilvēks ar to nodarbojas. Ja blakus ir kāds, kam tas nepadodas, tas nenozīmē, ka vajag "piespēlēt", darot visu sliktāk. Bet noteikti nevajag arī dzīt kompleksos vai izrādīt, ka, lūk, esmu tas labākais, bet tu- neko nevaroša būtne. Iecietībai no viņa puses gan ir jābūt, bet tev jāsaprot, ka viņš nav vainīgs pie tā, ka tu kaut ko proti ne pārāk labi. Nepadomā, ka vainoju tevi! Es pati ui cik daudz ko neprotu darīt! Bet man nav kompleksu, ja kāds man blakus to dara nevainojami. Tev noteikti tak arī ir jomas, kur vari izpausties. Nu, dariet kopā tad tādas lietas, kur esat kaut cik vienlīdzīgi + paaugstini savu pašvērtējumu, darot to, kas tieši tev padodas lieliski - jā, jā, arī tad, ja to darīsi, kad mīļotais neredzēs :) Nav tak jāsacenšas un par katru cenu jābūt labākai :)
26.05.2014 17:26 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012

Līdz ar to pagaidām tikai tiekamies un tur ari izpaužas tās kopīgās aktivitātes... kurās visur viņš ir labāks un pārāks.

Kā tas īsti ir no vīrieša viedokļa, ka sieviete 'nevelk' līdzi?

Un kas sievietei ir jādara, lai par viņu teiktu, ka viņa ir vislabākā pasaulē?

Tas, ka viņš ir labāks kopīgajās aktivitātēs, nekas .. galvenais, ka Tu centies turēt līdzi un ar to jau pietiek. Vari vienīgi uzaicināt viņu uz kādu aktivitāti, kur Jūs neesat kopīgi bijuši un Tu zini, ka esi spēcīga .. ja tāda ir. Bet, kā jau teicu, tas nav svarīgākais.

Ar to līdzi nevilkšanu ir tricky, jo tas ļoti individuāli. Par to domājot .. katrs cilvēks tiecas pēc tā, kas viņam nav .. dod vīrietim to, kas viņam nav, un viss būs kārtība :) Un atkal - ir vīrieši, kuriem nemaz nevajag, lai sieviete velk līdzi .. un no tādām, kas velk, viņi bēg kā no uguns, jo tas neļauj viņiem justies ģimenē pietiekami vīrišķīgiem.

Ar to vīrieša lielīšanu arī aizrauties nevajag .. robeža starp pēcpusē līšanu un lielīšanu ir šaura .. un, nedod Dievs, to pārkāpt .. tā kā ar mēru, dāmas, ar mēru ..

Katram vīrietim būs atsevišķs viedoklis par ideālu sievu. Man jau liekas, ka galvenais, lai mājās ir prieks atgriezties un ir, kas sagaida ar mīlestību, padomu un labu garastāvokli. Vēl man patīk konstruktīvi pastrīdēties par dažām tēmām un te ir svarīgi, lai intelekts ir daudz maz vienā līmenī. Patīk, ka sieviete māk iegrozīt sev vēlamajās sliedēs ar mīlestību un maigumu nevis zāģēšanu un kuvaldu pa pieri ..

Bet nu te ļooooti individuāli .. citam vīrietim būs citi kritēriji. Tiešām!

Par attiecībām runājot - galvenais esi Tu pati, un, ja būs lemts būt kopā, tad arī tas izdosies. Galvenais nepieļauj standarta kļūdas attiecību sākumā ..
26.05.2014 18:58 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Beidz taču kompleksot par visu!! Ja jau viņš ar tevi tiekas, tātad patīc un kaut ko ir atradis tevī, kas piesaista! Tiešām ar kompleksošanu atbaidīsi viņu.

Un ja katru reizi, kad tiekaties, darat kko aktīvu, kur viņš var izcelties, tad kāpēc tu neuzņemies iniciatīvu kādā lietā, piemēram, uzaicini viņu pie sevis uz garšīgām pašas gatavotām vakariņām, radi patīkamu atmosfēru, noorganizē romantisku atpūtu, piemēram, pie dabas (bez sportiskām aktivitātēm, kur viņš var izcelties) vai kādu izbraucienu, kur vienkārši forši pavadīsiet laiku kopā bez kaut kādas muļķīgas sacenšanās.. domāju viņš to novērtēs un izteiks tev atzinību..
26.05.2014 19:02 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Viņš izsaka tev komplimentus vai paslavē?
Man rodas sajūta, ka šī visa jezga ir tāpēc, ka viņš tev nesaka atzinīgas lietas par tevi vai tavu padarīto, līdz ar to tu gribi konkurēt, jo iespējams, tad beidzot tos dzirdēsi.
Nošāvu garām vai nē? :D
26.05.2014 19:25 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Beidziet konkurēt savā starpā! Jūs esat partneri - viena komanda, nevis konkurenti. Aktivitātes ir jāizbauda neiespringstot uz rezultātu, nevis jāpiedalās tajās, lai pierādītu savu pārākumu.
26.05.2014 19:30 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
:D
Punkts.
26.05.2014 19:41 |

Reitings 750
Reģ: 04.04.2014
Viņš izsaka tev komplimentus vai paslavē?

Man rodas gluži tāds pats jautājums. Pēc rakstītā varētu padomāt, ka nē. :)
26.05.2014 19:58 |

10 gadi
Reitings 1368
Komplimentus jau izsaka, kad, piemēram, labi izskatos, bet tas jau nav tas
26.05.2014 22:11 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Es vispār nesaprtou - KĀPĒC jums ir jāsacenšas? Nepārvērt jūsu attiecības par sacensībām! Ļauj vīrietim būt vīrietim un izjust to, ka viņš ir spēcīgāks, veiklāks, ātrāks....tā ir vīrieša daba un viņš jutīsies laimīgs un apmierināts!
Izrādi savu potenciālu citur - virtuvē, sievišķīgos nieciņos, saorganizē pikniku, romantisku vakaru un esi gudra sieviete ;)
27.05.2014 09:04 |

Reitings 5346
Lai sancenšās tālāk, tāpat pametīs viņu. :)
27.05.2014 09:23 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
kordelia - Tev ir nereāli zems pašvērtējums
27.05.2014 09:39 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Ja nu tomēr tu nemainies un viņš no tevis aizbēg- iemet te viņa numuru, viņš tiiik perfekts, gan jau kādai cosmietei noderēs :D
27.05.2014 10:38 |

10 gadi
Reitings 1368
Ha ha netaisos viņu nevienai atdot :)

Nu, tā... esmu uzklausījusi gana daudz kritikas. Paldies, meitenes! Esmu nolēmusi saņemties un uzlikt mīksto savai vēlmei pēc atzinības, un dzīvot, kā ir. Ceru, ka izdosies
27.05.2014 11:07 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
kordelia, neņem tik ļoti pie sirds to visu un paskaties no citas puses , tev tas iepriekšējais vecis ir reāli smadzenes sagrozījis ... būs labi , lai jau iet pa priekšu ar saviem saniegumiem , Jums kopā ir jāb''ut vienam veselam, tas kas sanāk Tev nesanāk viņam un otrādi ... ;)
27.05.2014 11:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!