Es pati agrāk neko nekad nepasūtīju no ebay, gluži vienkārši neinteresēja, bet pēdējā laikā ik pa laikam šo to pasūtīju caur draudzeni, līdz sāku pasūtīt pati. Es nekad nekaunētos par to, ka iepērkos ebay. Man tas liekas interesanti, allaž ir forši doties pakaļ paciņai un lūkot, kas saņemts :) Turklāt es samaksāju tik smieklīgi mazu naudu, ka mani nekas nevar apbēdināt. Ir bijis, ka dārgā veikalā nopērku dārgu ādas jaku, piemēru, viss ok, pēc tam pēc dažām dienām saprotu, ka gluži vienkārši nepatīk vairs un nožēloju spontānu pirkumu, tā kā nevar teikt, ka ebay ir tikai laimes spēle. Arī ikdienā iepērkoties dažādās izpārdošanās tā mēdz būt. Es gandrīz neko nepērku ebay, ja neesmu droša, ka esmu izpratusi izmērus, iepērkos pie laba pārdevēja, bieži arī pērku lietas, kuras "paliela" cosmo diskusijā un ieliek reālās bildes. Man tas ir iepaticies un sūtīšu tālāk visticamākais :) Pagaidām neesmu vīlusies nevienā pirkumā. Vienkārši nevajag sūtīt visu pēc kārtas, visādus bleķus pa 1 dolāru un tad rakstīt, ka sūdīga kvalitāte :D