vismaz pēc citām diskusijām spriežot, kur viņa izteica viedokli par to, kādas viņasprāt ir skaistas sievietes (apaļas).
Man šķiet, ka Kubietei bez liekā svara cilvēki skaitās tie, kas pēc visām normām ir ar lieko svaru, vismaz pēc citām diskusijām spriežot, kur viņa izteica viedokli par to, kādas viņasprāt ir skaistas sievietes (apaļas). Iespējams pati tāda ir un pēc viņas ēšanas paradumiem tas nebūtu nekāds brīnums.Diemzēl ne, pēdc maniem standartiem man vel vajag klat 6 kilogramaus vismaz. Man anorektikes nepatik. Tagad vari zila aiz skaudibas palikt:D
Triine-interesanti zinaat,kas tavam viiram liekas "kaartiigs ,saatiigs"?Mums patīk vācu virtuve: kartupeļi, daudz gaļas, arī zaļbarība.
Kubiete minēja O.Muti un Rominu, neteiktu, ka viņas jaunībā bija "apaļas", vismaz ne mana skatījumā..Nu anorektiķes ari nebija. 49 kilo toč nesvēra.:D
Nu anorektiķes ari nebija. 49 kilo toč nesvēra.
Taa veseligaa eesana saistaas ar veseliibu naakotnee,ja ne ko citu.Man -noteikti arii ar labu passajuutu.
Kubiet, es domāju, ka šeit nevienam anorektiķes arī nav etaloni.ir gan...te nesen tak bija 180 un 49 kilogrami esot ok. Un bildes ari lielai dalai patika anorektiķes.
Taa veseligaa eesana saistaas ar veseliibu naakotnee,ja ne ko citu.Cik paaudzes ar smieklu porciju barošanu izpētītas, lai teiktu, ka tas veselīgi?