Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Palīdzat!

 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
Sveikas meitenes , man vajadzētu lai jūs, padalītos ar to
kādas maltītes jūs gatavojat ,pustdienās ,vakariņās saviem vīriešiem ??
25.05.2014 15:15 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Asas, pikantas un garšīgas :)
25.05.2014 15:17 |
 
Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Tiešām tik grūti pameklēt ko internetā? Mēs taču nezinām, kas Tavam vīrietim garšo/negaršo.
25.05.2014 15:20 |
 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
kisskissmjau

nekatini mani
25.05.2014 15:22 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
gaļu,zivis,zupas,salatus. :D
25.05.2014 15:24 |
 
Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
siinchukss, nepavēli man. :D
25.05.2014 15:24 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
nekatini mani


25.05.2014 15:29 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
klāt pie galas vai zivīm-kartupeļus ( dažādos veidos), risus, makaronus,griķus, škeltos zirņus:D
25.05.2014 15:29 |
 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
nē es gribu piemēram ko interesantu viņam garšo gaļa kādi piedāvājumi par gaļu ?ar kkādu mērcīti vai piet]dēvām ?
25.05.2014 15:30 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Manējam tikai zivis neiet pie dūšas, pārējo visu ēd, nav problēmu pagatavot kaut ko interesantu. :)
25.05.2014 15:30 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Palūdz pavārgrāmatu uz dzimšanas dienu, tur būs visādas pusTdienas :D
25.05.2014 15:33 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
 
Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
becky

--___--
25.05.2014 15:42 |
 
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
sugar :D :D +++
25.05.2014 15:44 |
 
Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Nu bet meitenes, kā jūs nesaprotiet, ka viņi neder tas, kas googlē atrodams. Jā, jūs varat iekopēt visu te, bet ne ieteikt meklēt tur.
25.05.2014 15:46 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012


Nepieciešams:
500g liellopu gaļas
500g cūkgaļas
3 ēdamkarotes kausēta sviesta
3 sīpoli
200g šampinjonu
2 ēdamkarotes tomātu pastas
2 ēdamkarotes miltu
1 tējkarote saldās paprikas
250 ml sarkanvīna
4 tomāti
5 ēdamkarotes svaigā krējuma
0,5 l gaļas buljona
400g pastas


Gaļu sagriež gabaliņos, sajauc kopā liellopu gaļu un cūkgaļu, apcep sviestā uz lielas uguns. Izvēlieties palielu pannu vai katlu, lai visas sastāvdaļas tajā satilptu.

Gaļu noņem no pannas, palikušajos taukos apcep sagrieztas sēnes un sīpolus, tad gaļu liek atpakaļ pannā.

Gaļai pieliek tomātu pastu, pārkaisa ar miltiem, pielik papriku, pasautē. Tad pielej vīnu un buljonu. Uz mazas uguns sautē 1,5 stundu.
Tomātus sagriež palielās šķēlēs, pieliek gulašam. Pēc pusstundas gulašam pieliek sāli, piparus un svaigo krējumu. Pasniedz ar vārītu pastu.
25.05.2014 15:46 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012


500g jauktas maltās gaļas 2 sīpoli nelieli 3 ķiploku daiviņas kartupelis vai mērcēta baltmaize svaigi pētersīļi 3 ēdamkarotes krējums eļļa ~400ml tomātu mērces 1 ēdamkarotes tomātu pastas garšvielas - sāls, pipari, cukurs, malts mustkatrieksts

maltajai gaļai pievienojam garšvielas (sāls, pipari, mustkatrieksts), vienu mazu sīpolu sasmalcinātu, 3 ķiploku daiviņas izspiestas caur spiedi, nelielu rīvētu kartupeli vai mērcētu baltmaizi, svaigus pētersīļus smalki sakapātus, 1 ēdamkaroti skābā krējuma. Visu labi samīca!

uzkarsējama pannu, pievienojam nedaudz eļļas, veidojam no maltās gaļas masas nelielas kotletītes (var taisīt kā frikadeles, var nedaudz lielākas, gaumes lieta) un apcepjam tās.

kas kotletītes saceptas, liekam tās katliņā un sākam gatavot mērci


tajā pašā pannā, kur cepām kotletes vai citā, apcepjam vienu nelielu sīpolu (iepriekš to sagriežot ripiņās). kad sīpols apcepts zeltaini brūns pievienojam klāt tomātu mērci, tomātu pastu, nedaudz sāli, piparus un šķipsniņu cukura. visu samaisam un karsējam 2min.

pēc 2 min pārlejam tomātu mērci katliņā pie kotletēm, pielejam nedaudz ūdens (apmēram 50-70ml).

visu sajaucam kopā un ļaujam tam visam pavārīties uz lēnas uguns 15-20min. Neaizmirstam uzvārīt kartupeļus, sagatavot salātus :) pēc 15-20min pievienojam 2 ēdamkarotes krējuma

visu samaisam un pavāram uz lēnas uguns vēl 5min.
25.05.2014 15:49 |
 
Reitings 7
Reģ: 01.05.2014
Pusdienās, manuprāt, tagad aktuāli ir aukstā zupa ;)
Vakariņās pagatavo - vārītus kartupeļus ieliec panna un liec cepties. Pagatavo gardu sēņu mērci un pārlej pāri, vai arī izvēlies vistu krūtiņu medus marinādē ar indijas garšvielām (marinādi sagatavo pati ) Lieliskas un gardas vakariņas :))
25.05.2014 15:49 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012


Cepta cūkgaļa ar siera micīti

Cūkas kakla karbonādi sagriež šķēlēs /var viegli izklapēt/ un uz sakarsētas pannas apcep no abām pusēm, pārkaisa sāli, piparus. Nedaudz iesmērē ar taukvielām ugunsdrošu trauku un tajā kārto apceptās gaļas šķēles. Virsū liek ripās sagrieztu sīpolu, pārklāj ar majonēzi un pārkaisa rīvētu sieru. Beigās katrai gaļas šķēlei uzliek uz pusēm pārgrieztu ķiršu tomātiņu /tas nav obligāti, bet man patīk, kā izskatās:)/ un liek cepeškrāsnī 180C uz ~30 minūtēm.
25.05.2014 15:50 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012


Cūkgaļa franču gaumē

astāvdaļas
1kg cūkgaļas karbonādes 5 - 6 vidēji tomāti 3 -4 nelielas paprikas 2-3 sīpoli 300gr rīvēta siera aptuveni 1 paciņa majonēzes sāls pipari
Pagatavošana:
Karbonādi nomazgā sagriež porciju gabalos (1-1.5cm biezas šķēles), izdauza, apsāla, appiparo un apcep uz pannas (aptuveni 2-3 minūtes no katras puses). Tālāk apceptas karbonādes šķēles saliek cepešplātī un virsū uz katra gabaliņa liek jau iepriekš sagrieztus pāris ripiņas sīpolu, divas tomātu šķēles un divas ripiņas paprikas. Virsū kā jumtiņu kārto siera-majonēzes maisījumu (rīvētu sieru sajauc ar majonēzi; jāskatās, lai konsistence ir pabieza) un cep cepeškrāsnī uz vidējās uguns 15-20 minūtes.
Gatavu gaļu var rotāt ar pētersīļiem.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un saceptiem dārzeņiem (burkāni, tomāti, puķu kāposti).
25.05.2014 15:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits