Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sony xperia telefoni vai citi.

 
Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Sveikas, cosmo meitenes. Vai kādai no šejienietēm ir sony xperia z (vai arī kādam pazīstamam)? Ir doma iegādāties telefonu, sirds iedziedājās ieraugot šo (īsts skaistulis, turklāt ūdensizturīgs, kas ir salīdzinoši padārgs, bet varbūt tas varētu man kalpot gadus 5, par cik man mantas turās ilgi. Cerība jau naiva, jo citi saka, ka jaunie skārienjūtīgie telefoni ātri vien sāk neparedzami uzvesties... Gribu naudu tomēr ieguldīt labā lietā, nevis to izsviest vējā. Esmu vienkāršs cilvēks un no telefona man ir vajadzīga laba skaņa, gan sarunu, gan modinātāja ziņā, lai arī trešajā gadā ir spējīgs vilkt jaunās android aplikācijas, skype lietošana, navigācija, internets. Vēlos praktisku telefonu savam priekam :). Kā, piemēram ir vecāku modeļu samsungiem vai LG? Tie ir spējīgi neuzkaroties darbināt internetu, aplikācijas? Kā ir ar kameru? Būtu jau forši 13mpx, bet telefona bilde tomēr paliek telefona, nav tas pats, kas pat ar veca modeļa fotoaparātu :D. Domāju, ka varbūt man tik dārgu nemaz nevajag, var iztikt ar ko vienkāršāku. Dalaties, lūdzu, pieredzē un viedokļos! Ko man pēc pieredzes varat ieteikt?
24.05.2014 21:38 |
 
Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Man ir Sony xperia L nepilnu gadu, tas gan ir uz pusi lētāks kā tevis pieminētais xperia z. Pagaidām neko sliktu nevaru teikt. Pašai bija ļoti grūti izvēlēties no visiem sony xperia modeļiem, jo to ir daudz, tāpēc izvēlējos cenas un parametru ziņā vidēja līmeņa sony xperia.
24.05.2014 21:45 |
 
Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Uz L arī skatos, kā arī uz SP. Tiešām grūti izvēlēties. VNK negribās, lai pēc gadiem 3,4 viņš izskatītos pēc ķieģeļa, jo tagad staigāju ar ķieģelīti, gribās ko pamainīt.
24.05.2014 21:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits