Kā izbeigt attiecības?

Reitings 22
Reģ: 23.05.2014
Sveikas, mīļās. Nekad nebiju domājusi šeit reģistrēties, bet nu es tiešām kliedzu pēc jūsu viedokļiem kā palīdzības.

Stāsts ļoti garš, bet ceru, ka spēšu maksimāli neizpausties.

Sākās viss tas kā dēka, bet viņš praktiski jau otrajā pazīšanās nedēļā vairāk dzīvoja pie manis, nekā pie mātes (svarīga piebilde - 28 gadus vecs vīrietis, kuram nav atsevišķas mājvietas).
Darbi viņam mainījās ik pa mēnesim - ta' fotogrāfs, ta' pārdevējs, ta' apsargs, ta' sazin vēl kas. Naudu regulāri prasīja - pāris latus aizņemties cigaretēm vai transportam, no algas visu atdošot.
Dienām sēdēja pie manis darbā - kafejnīcā. Čīkstēja, lai uz parāda ielej aliņu. Pamanīju, ka viņam patīk iedzert (pareizāk sakot - piedzerties tā, ka širmis brauc vai līdz grīdai), bet puisis solījās, ka, ja sāksim nopietnu kopdzīvi, viss mainīšoties.
Pēc nepilna pusgada pārcēlos no komunalkas tipa dzīvokļa uz savu (aleluja) vienistabas dzīvokli. Protams, viņš līdz ar mani, skandinot lielus plānus par remontu, par jaunu darbu, kur labi pelnīs, cik mēs tagad labi un skaisti dzīvosim. Vasarā sekoja bildinājums un mans "jā" vārds.
Tomēr ar dzeršanu gāja pa kalniem un lejām, bet lūzumpunkts bija tad, kad draugu ballītē viņš pilnīgi bez pamata uzcēla scēnu par manu bērnības draugu, ar ko dienā biju tikusies (viņa klātbūtnē!). Satrakojās tā, ka izārdīja pusi mājas un sadūra savu čomu.
Man pilnīgs šoks un nervu sabrukums, histērija.
Aizbraucu nakts vidū uz mājām un pateicu, ka viņu vairs negribu redzēt. Pagāja divas dienas ar nepārtrauktām atvainošanās īsziņām "es to nožēloju, tā vairs nekad nenotiks, es iešu kodēties, man vajag tikai tevi, es labošos tevis dēļ" un tā tālāk un tā jo projām.
Nedēļas divas viņš bija misters lieliskais. Un tad sākās no jauna dzeršanas un ballītes. Stabila darba, protams, vēl jo projām nav, ir kaut kādas haltūras vai naudas aizņemšanās no čomiem.
Vienā no haltūram viņš sapazinās ar citu sievieti un pēc kāda laika arī sāka ar viņu tikties (pirms tam jau biju uzodusi un uztaisījusi skandālu par to, ka viņš iepazīšanās portālos sēž un sarakstās ar citām sievietēm, bet viņam izdevās man veiksmīgi iestāstīt, ka tā viņš "vienkāŗši kavē brīvo laiku").
Uzzinājusi, ka viņš ticies ar citu, sazinājos ar meiteni un apstāstīju lietas būtību. Lieki piebilst, ka viņa bija pamatīgi šokēta.
Melojis viņš bija par pilnīgi visu - ka viņš ir brīvs, pelna tūkstošus, ceļ māju, gribējis jau arī dzīvot ar to dūdu kopā. Tā nu mēs kopā ar meiteni konstatējām, ka viņš ir melis un kretīns un visi citi piecstāvu vārdi, kas ir krājumā.
Loģiski, sekoja skandāls un šķiršanās. Un tad sākās lielākā jautrība. Puisis aizgāja plostā uz nedēļu, ik pa stundai sūtot vainas apziņas un mīlestības pilnas sms. Kāds viņs lohs, ka nenovērtēja, kā visu nožēlo, kā nespēj bez manis dzīvot, iešot kārties. Atbildēju tikai ar to, ka pats vainīgs. Tad saņēmu zvanu no viņa mātes (ar kuru, diemžēl vai par laimi, man ir vienkārši fan-tas-tiskas attiecības, mīlu kā savu pašas māti), ka dēls pazudis jau diennakti. No sākuma atbildēju, ka gan jau turpina dzert, bet vēl pēc dienas sapratu, ka kaut kas nav labi un sāku meklējumus. Izrādījās - ticis psihenē par to, ka pilnīgā lupatā bez tiesībām ar svešu mašīnu pārsniedzot ātrumu noķerts uz šosejas, bēdzis no mentiem un pirms aizturēšanas vēl mēģinājis pašnāvību taisīt.
Apciemoju viņu Tvaika ielā. Nu pilnīgi nekāds. Drūms, salauzts cilvēks. Un mana vienīgā doma "ko gan es, bezsirdīgais radījums, viņam esmu nodarījusi, man tagad viņu jāņem atpakaļ un jāparūpējas".
Paņēmu arī. Kolīdz no psihenes ārā, tā atpakaļ pie manis. Darba vēl jo projām nav - no vecā izmests, jaunu nemeklē. Par dzīvokli, ēdienu, drēbēm un izklaidēm maksāju es.
Atkal solījumi par skaistu dzīvi un laimīgu ģimeni.
Bet realitātē saņemties uz darīšanu varēja tikai īslaicīgi. Ik pa laikam norāvās uz dzeršanām. Ar vien vairāk sāka melot. Saka, ka brauc pie mātes ciemos vai uz darba interviju, bet pazūd uz diennakti, mājās pārrodas pālī, uztaisa skandālu, greizsirdības scēnas, nosauc par mauku, izdauza sienā caurumu, izārda māju, aizskrien prom, nākošajā rītā atkal atvainojas.
Un es tak, muļķe arī piedodu. Nezinu, kāpēc. Cik reizes esmu sev solījusi "viss, tagad Tu viņu vairs atpakaļ neņemsi! Tev pietiek ciest!" Bet vai tad es sevi klausu? Nervi paliek cietāki, vienkārši laižu gar ausīm to, ka viņš dzer.
Pats viņš domā, ka mēs būsim kopā ilgi un laimīgi, par bērniem un kāzām runā, lai gan pats ir kā zīdainis, kuram viss jāpērk un jāsaka "šitā var darīt un šitā nē"
Es zinu, ka es nevaru tā pavadīt savu dzīvi. Es jau tā esmu iztērējusi savu naudu un nervus uz viņu.
Bet, kolīdz runa iet par šķiršanos, tā viņš atkal sola pašnāvību taisīt...
24.05.2014 00:35 |

Reitings 264
Reģ: 06.01.2014
Reāli lasiju un sķita ka viss aprakstīts tieši tā pat kā man..Tikai viens izņēmums:Viņš strādāja..
Ko lai saka,pati pieradināji un pati pieļāvi ka šādas situācija notiek..Nekas nemainijās un kāpēc lai mainitos tagad?
25.05.2014 09:09 |

Reitings 264
Reģ: 06.01.2014
Un tev nav jājūtas vainīgai...Viņš pats sevi tik tālu noveda;)
25.05.2014 09:10 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
vīrieša māte Tevi izmanto, lai pašai nebūtu jānes 'šī nasta - psihiski nestabilais dēls. Veiksmīgi uzsēdinājusi Tev uz kakla, un tik stāsta par likteni. Ja Tevi mīlētu un cienītu, tad pati ieteiktu, ka Tev jādzīvo sava dzīve.

piekrītu
25.05.2014 10:57 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
A-ha-ha :D Parakstos zem katra Bantes vaarda :D

P.S. Peec dazhiem gadiem lasiisim kriminaalzinjaas, ka autores dzeeraajs piekaavis un izlicis uz ielas sho ar, piemeeram, 2 maziem beerniem no vinjas pashas dziivoklja :D
25.05.2014 11:24 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
Par visiem 100 piekrītu Annie viedoklim, ka drauga mamma uz Tevi izmanto, nogrūžot "nastu" uz Taviem pleciem (par to jau liecina visas tās manipulatīvās runas a la cik Tu stipra sieviete, turies, bla bla bla un tikai ar to ir izskaidrojams tas,ka viņa pret tevi ir tik jauka.

Par to aiziešanu- jā, tas ir jāizdara, lai arī cik loģiski un pareizi tas nebūtu, ir grūti saņemties un to izdarīt- es to ļoti labi saprotu. Šeit, manuprāt, ir jābūt stingram rīcības plānam- pareizi tika ieteikts pārvākties, nomainīt slēdzes un tālr.nr. Varbūt vari lūgt kādam pazīstamam vīrietim(tēvs, brālēns, labs draugs- whatever) lai stingri ar viņu parunā (vai pat iebaida).

Lai Tev veicas
25.05.2014 12:02 |

Reitings 22
Mīļās, viss.
Ir prom. Mantas prom, pats prom. Jūtos kā akmeni no muguras novēlusi.
Protams, vēl jau nāk īsziņas un vēstules par to, ka negrib mani zaudēt un es esmu vienīgā, bet ne uz ko neatbildu.
Pagaidām viss izskatās labi. Laimīga.
25.05.2014 14:57 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Vēl jau tu esi izdarījusi tikai mazumiņu, cik sapratu!
Lielākais jau tagad ir noturēties, nepaņemt atpakaļ, neļauties mahinācijām.
Bet arī jau izdarītais ir liels solis uz priekšu!
25.05.2014 15:04 |

Reitings 22
Robīte, bet man pirmo reizi visā šajā laikā ir atvieglojums! Man nav nekādu sāpju, skumju, žēluma. Es pat nedomāju par to, ka varētu viņam piezvanīt un pajautāt, vai viss kārtībā. Man ir vienkārši brīvība dvēselē.
Un man šķiet, ka liela nozīme bija visiem jūsu komentāriem, spriedumiem un par apsaukāšanai. :D
25.05.2014 15:18 |

Reitings 1817
Lielākais jau tagad ir noturēties, nepaņemt atpakaļ, neļauties mahinācijām.

Tieši tā. Pats grūtākais vēl tikai priekšā. Ja viņš pārstās lūgties, tad pati varbūt sailgosies. Nepadodies pieraduma spēkam.
25.05.2014 15:55 |

Reitings 1817
Un tas, ka šodien nav nekādu sāpju, skumju, vēl neko nenozīmē. Vismaz man nākošajās dienās pēc pamešanas sāk cilvēka pietrūkt, lai vai cik ir riebies līdz tam. Es parasti ar to cīnos tā, ka uzreiz sāku randiņot ar kādu citu vai atsaucos uz iepazīšanās sludinājumiem, man pat nav viņi jāsatiek, bet vienkārši jāpapļāpā kādu nedēļu- emocijas, ko sniedz jaunu puišu iepazīšana man ir palīdzējušas neatsākt attiecības ar bijušajiem. Savādāk būtu smagā purvā, jo nezin kāpēc izklaides ar draugiem vai nodošanās mācībām man pret šo nelīdz.
25.05.2014 16:03 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
nav iespejams no vina vienkarsi aizlaisties prom, bet tad butu jamaina dzivoklis un varbut ari darbs!
25.05.2014 16:15 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
bante pateica to ko es aptuveni nodomaju, tikai uzrakstija to skarbak. bet var jau but, ka tev vajag kadu paskarbaku vardu,lai sapurinatos!
25.05.2014 16:35 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Evisa: Ir prom. Mantas prom, pats prom. ...

Kāds bija Tavs rīcības plāns? Ziņkārīga interese.

Galvenais, tagad noturies! Viņš zina, kur strādā, kur dzīvo. Šitādiem "šīziem" galvā zirnekļi - nevar zināt, kas viņam uznāks. Vislabākais būtu sarunāt ar kādu no Taviem draugiem vai paziņām, ka, ja nu kas, tad Tevi aizstāvēs, ka vari brīvi piezvanīt jebkurā diennakts laikā pēc palīdzības.
26.05.2014 11:31 |

Reitings 22
Rīcības plāns? Spontāns. Ņēmu un sametu visu acīs.
Viņš bija aizdzēries uz divām dienām pie čoma, piezvanīja ar tekstu apmēram "mīļā, vai gaidi mājās".
Atbildēju, ka negaidu, lai dzer tālāk, lai nodzer visu savu dzīvi. Pateicu, ka man līdz kaklam dzeršana, līdz kaklam vienai rauties, lai var abus nodrošināt, ka viņš tikai skaisti sola, bet neko nedara un nedomā darīt. Ka vairs neticu nevienam viņa vārdam.
Šis sāka taisnoties, atvainoties, mīlestību apliecināt.
Pēc tam pateicu, ka sīkāk parunāsim pirmdien aci pret aci, bet tajā dienā lai man uz darbu atved manu portatīvo datoru, kas bija pie viņa.
Vakarā kaut ko urbos pa internetu, nejauši aizvēru vajadzīgu lapu un vēru vaļā vēsturi, lai lapu atjaunotu. Tur ieraudzīju, ka viņš sēdējis zip.lv sadaļā "sieviete meklē vīrieti īslaicīgām attiecībām".
Piezvanīju, uzbrēcu, ka viņš ir tāāds idiots, ka sūdus dara un pat pārlūka vēsturi neprot izdzēst, ka nekādas runāšanas pirmdien nebūs, lai tinās pēc savām mantām un pazūd no manas dzīves.
Protams, kad pēc mantam atbrauca, atkal skandināja, ka viņa vajag tikai mani, ka grib labot visas savas kļūdas, lai dod vēl vienu iespēju.
Rupji pasūtīju, pateicu, ka man pietiek, visas iespējas viņš jau ir izniekojis.
Neko, apraudājās un aizgāja.
Nāk vēl jo projām sms, bet neatbildu.
26.05.2014 16:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits