Protams vīrietis rūpējās un uztur ģimeni, bet viņš arī ir vienīgais un galvenais noteicējs par visu. Ir normāli vīrieši kuri ciena un neierobežo sievu, bet var būt arī sadists kurš, kaut vai emocionāli, sievu apspiež visu laiku.
Sievietes (tai skaitā es) atbalsta nevis to, ka vīrietis karalis, sieviete - nekas, bet gan to, ka katram dzimumam lielākoties ir sava loma, savas priekšrocības, trūkumi utt. Pilnīga vienaldzība nemaz nav iespējama un tā pat nav vajadzīga.
Melns - Hallo?
Melns, varbūt vari pastāstīt kāpēc islāmisti dročī pimpi starp piecgadīgu meiteņu ciskām?
Esmu agrāk lasījusi Tavu viedokli, ka musulmaņu sievietes ir neglītas un ātri noveco. Tavuprāt viņas lēnāk noveco ja piemēram atbrauku Daugavā "nomazgatu" savu ticību?Smējos uz nebēdu :D :D Es jau citā diskusijā reiz atbildēju par novecošanos.. manā paziņu lokā esošās musulmaņu sievietes pēc 30 izskatās svaigākas un ziedošākas par attiecīga vecuma latviešu sievieti (nemaz nerunājot par tām, kas dzerstās klubos un pīpē uz nebēdu..) :D `
Esmu agrāk lasījusi Tavu viedokli, ka musulmaņu sievietes ir neglītas un ātri noveco. Tavuprāt viņas lēnāk noveco ja piemēram atbrauku Daugavā "nomazgatu" savu ticību?
Tādas 12-13 gadus jaunas līgavas ir tik pat izplatīta parādība kā pie mums incests.
Vienkārši, ir stingri nodalītas atbildības jomas starp vīru un sievu.
Kāpēc vajadzīgi šie aizliegumi, robežas, noteikumi - kas attiecās uz ģimenes dzīvi ?Es domāju.. reizēm ir labāk dzīvot jau pēc iepriekš pārbaudītām noteiktām vērtībām. Tas ir tāpat kā terapijā - lietot vadlīnijās noteiktos medikamentus, kas gadiem ilgi pārbaudīti, testēti un snieguši labākos rezultātus :)
Es domāju.. reizēm ir labāk dzīvot jau pēc iepriekš pārbaudītām noteiktām vērtībām. Tas ir tāpat kā terapijā - lietot vadlīnijās noteiktos medikamentus, kas gadiem ilgi pārbaudīti, testēti un snieguši labākos rezultātus
Un ir cilvēku kuri paši izlemj un paši rīkojās, bez pamācībām un noteikumiem. Un dzīvo ne sliktāk par pirmajiem, pat labāk jo paši ir tikuši ar visu galā,..un ļoti daudz arī tādi, kas nav tikuši galā.. :)
..un ļoti daudz arī tādi, kas nav tikuši galā..
Kā jebkuras nācijas sievietes, arī musulmaņu sievietes ir pievilcīgas un simpātiskas savā tautā. Kad tās precas ir OK, pēc 10-15 gadiem tās jau atgādina tantiņu, nevis + 30 gadīgu sievieti -odziņu. +40 tās jau ir kā omītes, kad sievietei (manuprāt) ir jābūt super.
Un tas pārsvarā ir tāpēc ka sievietes pārmērīgi nostrādājās pildot savus sievas un mājsaimnieces pienākumus
Kāpēc tas jānodala stingri ? Vai tad paši neprot par to vienoties ?
Kāpēc vajadzīgi šie aizliegumi, robežas, noteikumi - kas attiecās uz ģimenes dzīvi ? Vai tad viņi ir mazi bērni kas neprot vienoties, pieņemt abpusējus lēmumus, uzņemties atbildību par savu rīcību.
Atbildēšu ar pretjautājumu. Kāpēc katrai jaunai paaudzei par katru cenu jāatkārto iepriekšējo kļūdas?
Vai tas (atgriežoties pie iepriekšsarakstītā) nozīmē to, ka latvietes pirms 100 gadiem tieši tāpat ap 40 izskatījās kā omītes?
Nav īsti pareizi ja vīrs atnācis no darba mājās pat pirkstu nepakustina lai palīdzētu sievai. Kaut arī sieva ir mājsaimniece. Parasti jau musulmaņu ģimenēs ir daudz bērnu un sieviete pamatīgi nostrādājās kamēr tiek galā ar visu.Mani novērojumi liecina, ka nav tik traki - palīdz gan. Bērni, paaugoties esot ļoti izpalīdzīgi saimniecībā.. un, jo lielāks bariņš, jo mazāk uzmanības prasa no vecākiem.. viņi savā starpā spēlējas, vecākie pieskata jaunākos.. utt. :)
Vai tas (atgriežoties pie iepriekšsarakstītā) nozīmē to, ka latvietes pirms 100 gadiem tieši tāpat ap 40 izskatījās kā omītes?
Jā, tā apmēram bija.Nezināju, ka Tu tik vecs.. :D (joks..)
Kā audzinām savus bērnus, tāda ir nākamā paaudze.
Parasti jau musulmaņu ģimenēs ir daudz bērnu un sieviete pamatīgi nostrādājās kamēr tiek galā ar visu.
Cilvēks jebkurā lietā un savos lēmumos 99% gadījumos vadās gandrīz tikai no savas pieredzes. Tev nav pieejama visa iespējamā pieredze ne bērnu audzināšanā, ne kur citur. Ja Tu kontaktē ar "garīgo skolotāju" vai ieej normālā reliģijā, Tev tā visa var kļūt pieejama.
Sievietes nodarbinātība nepieug lineāri ar katra bērna piedzimšanu. Mana 13 gadus vecā meita lielu daļu sava laika pavada ar saviem jaunākajiem brāļiem, mazgā traukus, utt. Sieva nav mājās pārstrādājusies, nu nemaz.
Kā jebkuras nācijas sievietes, arī musulmaņu sievietes ir pievilcīgas un simpātiskas savā tautā. Kad tās precas ir OK, pēc 10-15 gadiem tās jau atgādina tantiņu, nevis + 30 gadīgu sievieti -odziņu. +40 tās jau ir kā omītes, kad sievietei (manuprāt) ir jābūt super.
Tādas 12-13 gadus jaunas līgavas ir tik pat izplatīta parādība kā pie mums incests.
Pie mums tas ir smags likumpārkāpums, bet viņiem normāla lieta.
Kāpēc tas jānodala stingri ? Vai tad paši neprot par to vienoties ?
Kāpēc vajadzīgi šie aizliegumi, robežas, noteikumi - kas attiecās uz ģimenes dzīvi ? Vai tad viņi ir mazi bērni kas neprot vienoties, pieņemt abpusējus lēmumus, uzņemties atbildību par savu rīcību.
Kāpēc vajadzīgi šie aizliegumi, robežas, noteikumi - kas attiecās uz ģimenes dzīvi ?
Kā tad nepieaug nodarbinātība. It īpaši ja bērni dzimst ar 1,5-2 gadu starpību. Kad bērni paaugās ir cita lieta, bet kad mazi un rāpojoši, tad nodarbinātība ir pamatīga.
Vispirms atbildēšu uz normālajiem jautājumiem (bez rupjībām) un pēc tam - padomāšu, vai kā reaģēt uz Tavējiem.
Mana 13 gadus vecā meita lielu daļu sava laika pavada ar saviem jaunākajiem brāļiem, mazgā traukus, utt. Sieva nav mājās pārstrādājusies, nu nemaz.
Tavu analfabetismu, Islams nav nacija, ta ir religija! Es personigi nevaru iedomaties ka var salidzinata Somalija, Pakistanas, Malaizijas, Kinas, Turcijas, Sauda Arabijas un Cecenijas musulmanes, jei Bogu nevaru, ne pec izskata, ne pec kulturas.
Tu melo vai atrefere melus.
Komunisms izdzina majasaimnieces no majas, bernus salika b/d un tu tagad ar to platies ka augstako civilizacijas sasniegumu, bet tu neaizmirsti, ka sievietes lomu no tradicionalo uz musdienu parveidoja tiesi latviesu tik loti ienistais komunisms un PSRS. ASV to izdarija feminisms; vel 50os gados statos sieviete pildija tas tradicionalo lomu.
Varbut tapec, ka gimene ir sabiedribas un valsts pamats? Tada sabiedriba, lai neapvainojas "vietulas" mates, kur berni salasiti no vairakiem viriem un ja lauliba ilgst 7 gadus tas ir daudz, ir loti vaja sabiedriba.