Musulmaņi labprāt pieņem jaunākos tehnaloģiju sasniegumus kas atvieglo dzīvi, neskatoties uz to ka tie var būt pretrunā ar Korānu.
Tu saki velasmasina un mobilais telefons ir pretruna ar Koranu? Zini, ir daudz, daudz problematiskakas lietas, kuras pienem musulmanu pasaule par velasmasinam un mobilajiem telefoniem.
Es kad lasu sadas diskusijas, nesaprotu vai gadijuma starp Eiropu un Vdejiem austrumiem nav nedeklarets dzelzs prieksskars, tadas mulkibas nakas lasit ka maz neliekas. Ja es atbildetu uz katru mulkigo apgalvojumu, man gramatu naktos sarakstis, tapec es aprobezosos ar visparigu raksturojumu. Musulmanu paslaule ir neiedomajami kontrastaina un dazad un sabiedriba ir loti,loti dazada; biezi vien pat uz robezas atrodosas musulmanu valstis un to sabiedribas stipri kontraste viena otrai savos likumos, dzives veida, uzskatos, kultura. Tik pat labi varetu par kristiesiem runat tik pat visparigas kategorijas; manuprat ir gauzam smiekligi runat par katolu valstim visparigos apgalvojums, kad ir tik dazadas vastis kas ASV, Italija, Brazilija un Latvija. :D :D :D Tagd kapec jums liekas, ka ka par musulmaniem var runat tik pavirshaa vispariba?
Cita starpa ieliksu kadas izskatas musulmanu valstu sievietes skaistumkonkursos, citadi visadi islamafobi tikai pamen pirmo neglitako sivieti kuru google izmet.
Miss Asia Pacific 2014, otra vieta.
Zinu diktore no Geo News
Latviesu zinu diktores anyone? :D