Oui!
kāds sakars analizēt kaut kādus gadījumus medijos un likt tos par piemēriem visai reliģijai? Kā jau te iepriekš minēja, ne mazums ir noziegumu, ko paveikuši kristieši. Davai ieliec varbūt kādu no tiem linkiem un paanalizēsim, kā mūsdienu pasaulē tas ir iespējams?
Kāpēc, manuprāt, islāmā bērnus nepamet - tāpēc, ka daudzās no šīm valstīm par ārlaulības sakariem ir paredzēts nāvessods vai publisks, apkaunojšs miesassods (kā grupveida izvarošana - cik humāni!), bez tam pie ārlaulības sakariem pieskaita arī izvarošanu! Tas ir normāli? Kā var nežēlīgi sodīt sievieti par sakariem, kurus viņa nav vēlējusies?!
Noziegumus veic visur. Tikai rietumos par to var nokļūt aiz restēm uz daudziem gadiem, bet austrumos šariata likuma priekšā vīram visas tiesības oficiāli nopirkt mazgadīgu sievu no viņas ģimenes un piespiest pildīt sievas pienākumus.
Oui, tik labi pateici! Nesen rakstīju rakstu, kur tepat UK kaimiņu pilsētā 15 gadīga meitene saņēmusies un sūdzējusies policijai par to, ka viņu seksuāli izmanto ģimenes draugs. Viņš esot izmantojies arī vecāko 19 gadīgo māsu, pasmejoties vēl, ka viņas jau neko neteiks, lai saglabātu savu godu! Tās meitenes audzinājusi vientuļā māte, kurai, protams, tas tēvocis (50 gadīgs vecis) licies kā atbalsts un viņš to izmantojis. Pēc sūdzēšanās, protams, viņas ir nonākušas ļaužu valodās un pats trakākais, ka viņu tajā draudzē daudzi uzskata, ka šīs meitenes esot vainīgas pie tā, kas noticis. Būtībā tas vīrietis ir smuki izmantojis 3 neaizsargātas sievietes. Plus vēl, tās meitenes piemetina, ka te viņu kvartālos ļoti bieži notiek tādas lietas, bet meitenes par to klusē sava goda dēļ un dara to, ko viņām liek. Ar šo es gribēju parādīt, ka tomēr šai relliģijai ir trūkumi vai arī attiecīgie cilvēki sirgst ar prāta neesamību. Nesaku, ka viņi visi ir perversi izvarotāji. Ir arī normāli cilvēki. Ļoti ceru, ka arī viņu galā sievietes drīzumā izkaros savu vietu sabiedrībā.
Kas tad vispār ir tas normālais? Kas izdomāja, kas ir normāls?
Normāls ir tas, ko sabiedrība uzskata par normālu. Tur normāla sabiedrībai šķiet daudzsievība, tātad šāds apgalvojums, ka tas neesot normāli, ir visnotaļ muļķīgs.
Reliģiskos trūkumus es nedomāju tādā virzienā, ka austrumu vīriešiem būtu vēlams izvarot saas sievietes. Galvenais punkts manā rakstītajā bija, ka šīs sievietes viņu sabiedrības vidū tiek uzskatītas par vainīgajām! Nu kā jauna meitene var pretoties pieaugušam spēcīgam vīrietim?
Alkohols ir visu grēku (laulības pārkāpšana, vardarbība, noziegumi, utt.) māte. Alkoholā ir nesalīdzināmi vairāk ļaunuma nekā labuma, tāpēc tas ir jāaizliedz, bet tur pēc teorijas nebūtu jābūt tā, kā tas notiek pie mums, - visi runā, cik alkohols ir slikts, bet tai pat laikā tas ir nopērkams uz katra ielas stūra . Tā nu ir liekulība augstākajā pakāpē.
Domāju, ka neviena izvarošana nenotiek bez izaicinājuma no sievietes puses. Bez izaicinājuma, par kuru video runāja tas vīriņš. Iznāk tā: "Es gāju puskaila pa ielu, bet es taču nevarēju iedomāties, kas tālāk notiks! Mani izvaroja! Ārprāts! Vainīgs ir tikai un vienīgi ļaunais vīrietis!" Vai tā?
Tās ir tikai atrunas...
Austrumu ģimenes modelis ir nospraustas robežas kurš ko dara. Vīrietis apgādā ģimeni, sieviete audzina bērnus un saimnieko pa mājām. Bieži vien sadzīves apstākļi ir diezgan primitīvi un sievietei nākas rūpēties par kurināmā un ūdens sagādi, ēst gatavošanu, veļas mazgāšanu (ar rokām) un visiem tīrīšanas un kārtošanas darbiem + bērnu auklēšana un pieskatīšana. Tas ir smags darbs un ja austrumos izdot pie vīra 15-17 gados, tad pēc 15 gadiem tādas katorgas sieviete arī izskatās kā nodzīts lops.
Vīrietis protams ievēro noteikumus un pat pirkstu nepakustinās lai palīdzētu mājas darbos.
Musulmaņiem ir ļoti ciešas ģimeniskās saites, viņi viens par otru rūpējas, respektē tuviniekus, kaimiņus, svešiniekus.. izvarošana, pedofīlija.. šie noziegumi viņu pusē ir kaut kas ļoti ekstrēms un amorāls.
Domāju, ka neviena izvarošana nenotiek bez izaicinājuma no sievietes puses. Bez izaicinājuma, par kuru video runāja tas vīriņš. Iznāk tā: "Es gāju puskaila pa ielu, bet es taču nevarēju iedomāties, kas tālāk notiks! Mani izvaroja! Ārprāts! Vainīgs ir tikai un vienīgi ļaunais vīrietis!" Vai tā?
Un musulmaņi nelieto apreibinošas vielas ? Kāds naivums. Jā alkohols ir aizliegta.
Bet tas netraucē musulmaņiem lietot opiātus, uzvilkt dūmu no kaljāna ar "labu" tabaku, dzert tēju ar interesantām piedevām, zelēt lapas kas dod pa galvu vairāk nekā kauss alus.
Melns, pamaniiju, ka mums sakriit domas.
Melns, un kā tad ar bērna tiesībām, kad meitenes, kuras jaunākas par 10 gadiem tiek izprecinātas krietni vecākiem vīriešiem?
Nu, ja tās ir tikai atrunas, tad man ir jautājums. Vai tagadējā Latvijas teritorijā pirms 100 .. 150 gadiem sievietes strādāja un dzemdēja mazāk? Un vai sadzīves apstākļi nebija primitīvi?
Par blakussievām pirmā dzirdēšana.. Interesanti.
. Kas teica, ka vīrieši nepalīdz mājasdarbos? Un kāpēc tu piemini veļas mazgāšanu ar rokām?