Interesanti... par kuru valsti Tu raksti? Es vairāk esmu informēta tieši par tādām grandiozām kāzām.. kur viesu skaits krietni pārsniedz simtu! Ir krāšņi galdi, mūzika, dejas bez gala un malas
... es girbēju teikt, ka, ja kaut kur Jordānijā kāds trakais izdara kko nejēdzīgu, tas momentā tiek saistīts ar reliģiju. Ja ASV regulāri skolās notiek šaudīšanās vai latvju mātes izmet zīdaiņus atkritumos, tad tas nu nekādi nav vairs saistāms ar demokrātiju. Kaut kādi dubultstandarti, ne?
Tāpat neviens neraksta avīzēs.. ''notverts pedofīls Jānis - kristietis'' Bet, ja viņš būtu Muhameds, tad avīžu pirmajā labā būtu teksts: musulmanis - terorists - noziedznieks
Melns, palasi labāk, ko internetā meklē tavi "pareizie", ģimeniskie musulmaņu vīrieši, kuri ir tik labi, ka ar viņiem grēks nepadalīties ar citām!
Domā ,ka tur sievietes ir patiesi laimīgas? ne viņas pašas var izvēlēties vīru , ne viņām ir kādas vārda tiesībās, ne viņiem ir pieņemts,ka viņas strādā. Ir dažas ,kuras mēģina būt pastāvīgas.Tās musulmaņu sievietes, kuras es zinu (kuras nedzīvo Eirpoā), ir visai harmoniskas, ieņem augstus amatus savās darba vietās un tās, kuras precētas, arī vīru izvēlējušās! Nevajag dezinformēt tautu :D
Viņiem, piemēram, esot legālas tādas laulības uz noteiktu termiņu, teiksim, es aizbraucu strādāt uz Teherānu uz diviem gadiem. Man pēc viņu likumiem ir iespēja apprecēties uz šiem diviem gadiem. Pēc tam - nekādu saistību.Tas, ko Tu aprakstīji, ir prostitūcija. Laulības var arī tikt noslēgtas īsākam termiņam.. Normāla, sevis cienoša musulmaņu dāma šadās afērās neiesaistās. Gluži kā pie mums.. kura sakarīga sieviete strādās par prostitūtu? :)
Diskusijas jautājums ir, ko domājat par divām video apskatītajām tēmām?
Ne velti šajās "laimīgajās" ģimenēs sievietes pēc 30 izskatās kā vecas tantiņas.
Melns
Beidz sapņot par vairākām sievām, vairāku sieviešu dr.....
Tās musulmaņu sievietes, kuras es zinu (kuras nedzīvo Eirpoā), ir visai harmoniskas, ieņem augstus amatus savās darba vietās un tās, kuras precētas, arī vīru izvēlējušās! Nevajag dezinformēt tautu
Tas, ko Tu aprakstīji, ir prostitūcija. Laulības var arī tikt noslēgtas īsākam termiņam.. Normāla, sevis cienoša musulmaņu dāma šadās afērās neiesaistās. Gluži kā pie mums.. kura sakarīga sieviete strādās par prostitūtu?
Tas ir normāli? Kā var nežēlīgi sodīt sievieti par sakariem, kurus viņa nav vēlējusies?Vispār lielā daļā man zināmo valstu, kurās prevalē Islāms, nāves sods tiek piespriests vīrietim, sievieti par to nesoda.
Austrumos -cieņu
Meiteni, kura nāk no nabadzīgu, iespējams, narkotiku atkarīgo vecāku ģimenes, ātri vien pārdos tādam biezam vecim, kurš kādu laiku grib papriecāties.
Arī Latvijā pieļauju, ka narkomāniem vecākiem drīzāk atvase nebūs nekāds spīdeklis