Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nenopietni par nopietno

Reitings 237
Reģ: 29.01.2009
Ahhh, piektdienas vakara nekad nevar būt par daudz, un jo sevišķi šāda, kad laikapstāklis lutina.

Kā, Jums, dāmas šī nedēļa?
Man - gari! Šovakar egoistiski veltīšu laiku sev, sev un vēlreiz sev - ēdīšu tiramisu un tūkstošo reizi skatīšos, kā Titāniks kopā ar Rozu slīcina Džeku.
Un rīt, hmmm, rīt bizošu kā gazele riesta laikā - kamēr 10 km nebūs noskrieti, lai dabūtu šīvakara tiramisu nost.

Vispār ir iestājies pavasaris!!! (Jūs tagad noteikti padomājāt, ka man tā nedēļa tiešām ir bijusi "gāāāra", ka tik tagad pamanīju) - nē, nav tik traki ar mani."Pavasaris" šoreiz pārnestā nozīmē - cilvēkos. Gaisā virmo flirts, acu skatieni, smaidi, ehhhh, mana nabaga romantiskā dvēsele.
Šodien iepērkoties pagadijās pie cepumu stenda saskatīties ar, jā, atzīšos, simpātisku čali. Tā teikt "piektdienas vakara iepirkumu romantiskais kino" varēja sākties, jo pie kasēm viņš ar tik aicinošo smaidu un uzstājīgi acu skatienu zibsnīja, ka man atlika tikai nostāties aiz viņa, lai, visticamāk, no veikala ārā jau dotos ar kādu kopā. Tajā brīdī atcerējos, ka man vēl saldā krējuma paciņu jāiegādā, pagriezos un devos citā virzienā, acu zibsnītāju atstājot aiz muguras.
Ziniet, laikam jau tā krējuma paciņa nebija pie vainas tik, cik stāsts iz dzīves par attiecībām, ko uzkausīju pavisam nesen, un līdz ar ko prāts uz pārdomām, ne "pavasari" nesas.

Un tagad par to nopietno - ģimene, precējušies, ilgus gadus kopā, bērnu nav, ir laimīgi (it kā, kā jau visos pāros ir arī sava "garoziņa"). Sieva nolēmusi izmēģināt jaunus medību laukus, vīrs uzticīgs, neko nenojauš.
Vēl neesmu sapratusi savu attiesmi pret šo, manas domas dalās. Pirmais variants - laulība ir svēta lieta, ko nedrīkst pārkāpt. Otrais - visi esam tikai cilvēki. Domas un sajūtas var mainīties.
Ja vīrs uzzinās, protams, skandāls, šķiršanās. Vai šie sānsoļi varētu būt tā vērti?

Kādas ir Jūsu domas šajā jautājumā? Nu tā, kaut kā - nenopietni par nopietno. :)
23.05.2014 19:25 |

Reitings 237
Vai nu tēma pārāk nenopietna, vai gluži otrādi - nopietna, un piektdienas vakarā par to domāt negribas. :D
23.05.2014 20:37 |

Reitings 258
Reģ: 08.01.2013
Ja jau grib jaunus medību laukus mēģināt, kaut kas attiecībās nav kārtībā. Ne no šā, ne no tā tāds apzināts lēmums - "meklēšu citu", nerodas.
Man laulība un ģimene ir kā Tu jau minēji "svēta lieta".
23.05.2014 20:53 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Vienmer ir tik patīkami lasīt Tavas diskusijas..raksti biežāk :)
23.05.2014 21:04 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Es pēdējās nedēļas laikā esmu nonākusi pie atziņas, kuru patiesību sakot, guvu ne tā saucamajā dzīves skolā, bet kādā teātra izrādē ("Nakts vēl nav galā"-laba, starp citu!) un tā man šī atziņa grozās pa galvu, nespējot saprast-piekrītu vai nepiekrītu. Ja pirmajā mirklī noteikti teicu- nē, tā noteikti nav taisnība, tad tagad...tagad? Es pat nezinu, iespējams, ka kripata taisnības tajā visā ir. Lai vai kā, katram ļauts pašam izdomāt, vai tā ir vai nav, bet šī tēma gluži par to pašu. Ak, jā, ja nav skaidrs, par kuru atziņu tad es te runāju, tad citāts no izrādes:
"-Tu es precējies?
- Jā!
-Tu esi laimīgs?
-Jā!Bet arī laimīgais var just kārdinājumu."
23.05.2014 21:04 |

Reitings 237
Matilde, paldies, centīšos! :)

Modo, tas bija spēcīgi teikts. Laikm jau visa dzīve ir viena vienīga zinātne par ekonomiku jeb kā apmierināt indivīda neierobežotās vēlmes ar ierobežotajiem resursiem - padomā tik - laimīgs un vienalga nav gana, jap, tas izklausās pēc īsta cilvēka ar miesu un asinīm!
23.05.2014 21:11 |

Reitings 750
Reģ: 04.04.2014
Vismaz kaut kas interesantāks šim vakaram... :D

Draudzene precējusies kādus 3 vai 4 gadus. Pirms kāda laiciņa tai vienreiz paslīdēja kājele, stāstīja man ar sajūsmu nākamajā dienā kas un kā bija, taču pēc pāris dienām jau noliedza, ka kaut kas ir noticis, tādejādi neliekoties ne zinis par to. :D Un vēl pēc pāris dienām jau atkal jūsmoja par savu vīru, kuru tik neprātīgi mīl. Un pašlaik vēl jo vairāk jūsmo. :)
Tikai lieta tāda, ka vīrs to visticamāk nekad neuzzinās.

Atbildot uz jautājumu, vai ir tā vērts, manuprāt, vienā gadījumā tas varētu būt tā vērts, otrā - nē. Piemēram, manas draudzenes gadījumā izskatās, ka tas bija tā vērts.
23.05.2014 21:14 |

Reitings 237
Raise, paldies, tas noteikti ir variants kā skatīties uz šo - paslidina kāju, lai atgrieztos laimīgā laulības dzīvē.
23.05.2014 21:19 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Raise - ko līdzīgu esmu dzirdējusi itin bieži, pārsvarā gan no vīriešu kārtas pārstāvjiem. Mirklīgs, laicīgu emociju sānsolis bieži vien liekot daudzkārt vairāk novērtēt to, kas jau ir .. stabils. Un partneri *cienīt*, lolot vairāk, pie nosacījuma, ka otrs tiešām neko nenojauš. Par šo tēmu pati gan īpaši neprātuļoju, ne man ko nosodīt.
23.05.2014 21:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits