Es neatceros. Laikam izšāvu riekstus pie kārtējā porņuka un pirmdien atsākās darbs. Šonedēļ autobusa pieturā redzēju skaistu meiteni, bet nodomāju atkal - viņa drošvien ir aizņemta un mani jebkurā gadījumā atšūtu.
Unknown un tu vēl atļaujies to apšaubīt :D atkal atraidījums, lekšu ārā pa logu, taisīšu pašnāvību tu esi cietsirdīgs :D jāuztaisa vel jauna diskusija Unknown ir cietsirdīgs :D
Katram ir tiesības uz savu viedokli, tikai tas jāprot aizstāvēt, ne?:)
Nevajag man lieku uzmanību šajā protalā, tā jau ir labi.. viens posts ar manu niku jau ir uzcepts :D
Apvainot un nosaukt par tirliņu to, kam dzīve nav devusi Breda Pita izskatu un kam dzīve nav izdevusies kā iepriekš cerēts. var tikai....hmm cietsirdīga būtne.
Būtu vismaz nelīdusi šajā tēmā, lai neiedzītu vēl papildus kompleksus un neiznīdētu pēdējās cerības mums - forever aloneriem
Unknown nē, bet rīt pēc 8:00 jābūt darbā.
šo diskusiju vajadzēja taisīt pirmdienas rītā, lai man laiku nost tā no 9:30 līdz 11:00, tajā laikā lasu cosmo diskusijas un vel nodomāju cik garlaicīgi šeit ir palicis, nav smieklīgās diskusijas Artēmijs tik jautājums-uz mani tas neattiecas? (var būt arī retorisks)