Sveikas, meitenes!
Šodien vēlos apzināt, vai šajā forumā ir arī vēl kāda meitene jeb meitenes, kurai/ām ir grūtības iegādāties atbilstošus apavus. Kā šo problēmu atrisināji/āt?
Respektīvi, man ir nestandarta pēdas, proti, šauruma ziņā der 38.izmēra kurpes, bet garuma ziņā - 39.izmēra kurpes. Man ir "ne šis, ne tas". Kaut kas pa vidu. Kad pielaikoju 38.izmēra kurpes, šauruma ziņā man ir kolosāli, bet īkšķis iet pāri purngalam. Savukārt, kad pielaikoju 39.izmēra kurpes, tad secinu, ka kājām kurpes ir pa platu, bet garuma ziņā OK. Nesen kā kļuva skaidrs, ka man neder kurpes ar apaļajiem purniem. Man lieliski der kurpes ar tādiem kā kantainajiem purniem, ja saprotat, ko gribu ar to pateikt. Diemžēl Latvijā pārsvarā visi veikali ir pārpildīti ar kurpēm, kurām ir apaļie purni. :( Nav to kantaino purniņu. Esmu apskraidījusi ne tikai visus Alfas, Dominas, Origo, GC veikalus, bet neviens modelis manām jocīgajām pēdām neder. Turklāt te jau vairs neiet runa par izvēlīgumu krāsu ziņā vai papēžu ziņā. Es pat zemās kurpes nevaru iegādāties. Vienkārši izsakoties, nekas neder. :(
Šodien biju pat iegājusi dārgajā LORETTI veikalā uz A.Čaka ielas 33, kur ir kurpes ar tiem kantainajiem purniem, bet atkal nekas nederēja, jo visas pa platu.
Esmu nonākusi pie secinājuma, ka man ir speciāli jāpasūta kurpes, jo citādāk nevaru atrisināt šo problēmu. Šodien biju uz veikalu SHOE HUNT IN CAFE, bet tur atradu tikai tukšas telpas. Cik saprotu, tad šis kurpju ateljē vairs nestrādā. Vai kāda ir par šo veikalu kaut ko dzirdējusi? Interesantākais ir tas, ka mājas lapa šim veikalam joprojām nav nobloķēta. To vēl var apskatīties.
Jautājums šāds: vai kāda Rīgā kaut kur ir speciāli pasūtījusi, lai uz konkrētajiem izmēriem pagatavotu kurpes? Ja jā, tad kur? Kā uztaisīja? Vai biji/bijāt apmierināta/as?
Pašlaik domāju par šo ateljē - http://www.elegants.lv/lv/individualie-pasutijumi/
Varbūt kāda zina sniegt atsauksmes?
Please? :)
P.S. Es runāju par vasaras kurpēm!!!