Seksa nozīme attiecībās

Reitings 197
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Nu jau labu laiku netieku vaļāno domas par to,kas ir veiksmīgu attiecību galvenie stūrakmeņi!?Man vienmēr ir licies,ka kavalitatīvs sekss ar mīļoto cilvēku ir viens no tādiem...ok,ja runājam konkrēti par mani,tad ne tikai kvalitatīvs un ar mīļoto cilvēku,bet DAUDZ,un kvalitatīvs un ar mīļoto cilvēku...Līdz šim man ar to problēmu nebija un es nekad neaizdomājos līdz šīs manas mērvienības "DAUDZ" patiesajam apmēram...Nu,likās,ka ir ok,ja ir no rīta un vakarā,svētdienās biežāk,darba dienās (jo īpaši attiecību sākumā) uz ātru roku kaut kas un kaut kur starp darbiem,ja ir iespēja...Šķita,ka tas ir tā veselīgi,normāli,pašsaprotami...ok,iespējams,ka attiecībās pietrūka laika,ko veltījām viens otram,kaut kādu kompromisu un zelta vidusceļu laiku pa laikam,reizēm gribējās vairāk maiguma no vīrieša puses,reizēm-vairāk aplidošanas un dievināšanas...Bet sekss galu galā nolīdzināja visas nesaskaņas un ikdienišķās nepilnības,trūkumus!
Bet ne par to ir stāsts...Tagad viss ir otrādi un es to piedzīvoju PIRMO reizi dzīvē...ir romantika,ir nēsāšana uz rokām,ir zvaigznes pie kājām un visu vēlmju piepildījums,bet nav seksa...vai arī ir MAZ,lai neteiktu,ka nav nemaz....Katrā gadījumā,manai "mērauklai" tas neatbilst absolūti nemaz...un es nezinu,ko darīt!?Iespējams,ka esmu slima,ka man vajag vairāk nekā vīrietim (kaut gan tas šķiet absolūti neloģiski),iespējams,ka jāšķiras,jo visu dzīvi es nevēlos un nemaz arī fiziski nevarēšu tā nodzīvot(kaut viss ir lieliski un ir pat bildinājums),iespējams,ka jāievieš mīļākais (bet,kur tad paliek godīgums attiecībās starp diviem cilvēkiem),iespējams,ka jāapslāpē sava mežonīgā kāre pēc seksa un jāmetas otrā galējībā-dzīvē bez seksa vispār(taču,ja mīli cilvēku ar ko esi kopā,ir tikai likumsakarīgi vēlēties tuvību ar viņu)...Nu,nav ne jausmas kas ir kas?Ko Jūs par to teiksiet?
23.05.2014 14:21 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Tās, ar kurām negrib seksu, jūs sevi kopjat?
23.05.2014 16:46 |

Reitings 197
Andas,Tu izlasīji tēmu?Niet runa par negribēšanu,iet runa par biežumu un savstarpējo vajadzību savienošanu!
23.05.2014 16:54 |

Reitings 2542
Nu un? Kā tu zini, ka grib, ja jau nedod? Varbūt melo? Varbūt vaina tevī? Varbūt nav īstas jūtas?
23.05.2014 16:56 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Neko oriģinālu nepateikšu - katram ir savs prasītājs un kacinātājs, kurš nosaka biežumu, kādā skaistā berzīte nepieciešama. Ja ritmi nesaskan - nepatīkami. Pielāgošanās, protams, ir viena no pasaules glābējām, taču sekss tomēr ir lieta, kuru jāgrib, nevis jādara tāpēc, ka vajag. Protams, Tavs draugs būtu varējis būt šķietami smalkjūtīgāks un neteikt, ka nevēlas Tevi mehāniski drāzt, bet gan darīt to, jo Tev vajag. Bet tas nebūtu ilgtermiņa risinājums, tāpēc nedusmo daudz.

Esmu ideāliste, daudzas nepiekritīs un sauks par naivuli, bet mans uzskats paredz, ka tur, kur dzīvo mīlestība, viens pie otra tiecas tīri instinktīvi un tik bieži, cik vajag. Jā, spriežu pēc sevis, tā vēsta tās attiecības, kurās lielā love tiešām bijusi klātesoša. Šobrīd esmu viena, sevi piepildu savādāk, piektdienas seksis vairs nepatīk, tikai tāpēc, ka zinu, kā ir, ja Tevi lolo ne tikai gultā, bet arī dzīvē. Lai arī - nebūšu kategoriska - kādā no senajām diskusijām rakstīju, ka arī vienas nakts sakari var būt piepildoši. Vienkārši pēdējā laikā sabiedriskā dzīve, darbu dēļ, drusku iestrēgusi.

Jā, bišku no tēmas novirzījos. Domāju, ka veselīga, cieņpilna saruna šeit nekaitēs. Ja nekas nemainās - nedzīvo nelaimīga. :)
23.05.2014 16:56 |

Reitings 197
Kā tu zini, ka grib, ja jau nedod?

elementāri-jūtu!Pēc attieksmes,uzvedības,pateiktā...ja negrib,tad kopā nedzīvo un par attiecību nostiprināšanu nedomā un neko tajās neiegulda...Es to tā saprotu!
23.05.2014 17:16 |

Reitings 197
hanna!,paldies par viedokli :)
23.05.2014 17:19 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
Bet cik ilgi vispār esat kopā?
23.05.2014 17:58 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es gan nedomāju, ka vaina ir meitenes izskatā. domāju, ka ja vaina būtu izskatā, tad tas atspoguļotos arī attiecībā kā tādās, bet ja attiecībās viss kārtībā un seksu negrib, tad man liekas,ka vienkārši tu esi tikusi pie viena no tiem, kas vienkārši nav baigi seksuālais.
Kompromiss. Cilvēcīga izrunāšanās līdz atrod kopsaucēju, vai arī saprot, ka to nekad neatradīs.
23.05.2014 17:59 |

Reitings 2542
Var jau arī mīlēt, fiziski neiekārojot. Piemēram, ja draudzene pieņemas svarā par 30kg vai nemazgājas katru vakaru, neatbrīvojas no liekā apmatojuma utjp/
23.05.2014 18:13 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Ja gribi paturēt šo cilvēku, tad visas tās reizes, kad nevari no viņa 'dabūt' - masturbē. Pat noliec kaut kur vibratoru, tā, lai viņš nejaušito uziet. Viņš sapratīs, ka Tev vajag bairāk. Man, jebkurā gadījumā, nemitīgi gribošs partneris nopietni kaitinātu un šaubos, ka es spētu veidot ilgstošas attiecības. Parasti tie cilvēki, ko ļoooti velk bieži drāzties, neapzināti kompensē savu intelektuālo potenciāla trūkumu. Ja 3 reizes dienā kniebjas, kad ir laiks darbam, sociālajai dzīvei, paša pilnveidei un elementāriem ikdienas pienākumiem? Man tas neizdotos.
23.05.2014 18:16 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Cik biežu seksu Tu uzskatītu par normu sev?
23.05.2014 18:20 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Nuu, es domāju, ka sekss attiecībās ir svarīgs, pat ļoti, bet varbūt ne gluži tik, lai tāpēc šķirtos.. Drīzāk mēģini risināt šo problēmu
Kāpēc tad jums ir tik reti sekss? Un cik ilgi esat kopā?
23.05.2014 18:24 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Galvenais lai abiem sis svarigums saskan. Ja ta nav, problemas bus agrak vai velak. Un diemzel sadas sitacijas otrs tiek loti sapinats, lasit, piekrapts, tad ari nereti viss beidzas.
23.05.2014 18:26 |

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
Lasu un domāju, diez kādas būtu atbildes, ja tieši šo pašu jautājumu uzdotu vīrietis kādā vīriešu forumā?
23.05.2014 18:29 |

Reitings 197
Bet cik ilgi vispār esat kopā?

Esam kopā nepilnus divus gadus

Piemēram, ja draudzene pieņemas svarā par 30kg vai nemazgājas katru vakaru, neatbrīvojas no liekā apmatojuma utjp

Es esmu normāla,sevi cienoša,pieaugusi sieviete...tas,ko Tu tikko nosauci ir nepieļaujami...Es nevaru sevi pieskaitīt šai kategorijai

Cik biežu seksu Tu uzskatītu par normu sev?

Kā minimums 4x nedēļā!!!!!

tad man liekas,ka vienkārši tu esi tikusi pie viena no tiem, kas vienkārši nav baigi seksuālais.

Man arī nav cita skaidrojuma..
27.05.2014 13:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits