Seksa nozīme attiecībās

Reitings 197
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Nu jau labu laiku netieku vaļāno domas par to,kas ir veiksmīgu attiecību galvenie stūrakmeņi!?Man vienmēr ir licies,ka kavalitatīvs sekss ar mīļoto cilvēku ir viens no tādiem...ok,ja runājam konkrēti par mani,tad ne tikai kvalitatīvs un ar mīļoto cilvēku,bet DAUDZ,un kvalitatīvs un ar mīļoto cilvēku...Līdz šim man ar to problēmu nebija un es nekad neaizdomājos līdz šīs manas mērvienības "DAUDZ" patiesajam apmēram...Nu,likās,ka ir ok,ja ir no rīta un vakarā,svētdienās biežāk,darba dienās (jo īpaši attiecību sākumā) uz ātru roku kaut kas un kaut kur starp darbiem,ja ir iespēja...Šķita,ka tas ir tā veselīgi,normāli,pašsaprotami...ok,iespējams,ka attiecībās pietrūka laika,ko veltījām viens otram,kaut kādu kompromisu un zelta vidusceļu laiku pa laikam,reizēm gribējās vairāk maiguma no vīrieša puses,reizēm-vairāk aplidošanas un dievināšanas...Bet sekss galu galā nolīdzināja visas nesaskaņas un ikdienišķās nepilnības,trūkumus!
Bet ne par to ir stāsts...Tagad viss ir otrādi un es to piedzīvoju PIRMO reizi dzīvē...ir romantika,ir nēsāšana uz rokām,ir zvaigznes pie kājām un visu vēlmju piepildījums,bet nav seksa...vai arī ir MAZ,lai neteiktu,ka nav nemaz....Katrā gadījumā,manai "mērauklai" tas neatbilst absolūti nemaz...un es nezinu,ko darīt!?Iespējams,ka esmu slima,ka man vajag vairāk nekā vīrietim (kaut gan tas šķiet absolūti neloģiski),iespējams,ka jāšķiras,jo visu dzīvi es nevēlos un nemaz arī fiziski nevarēšu tā nodzīvot(kaut viss ir lieliski un ir pat bildinājums),iespējams,ka jāievieš mīļākais (bet,kur tad paliek godīgums attiecībās starp diviem cilvēkiem),iespējams,ka jāapslāpē sava mežonīgā kāre pēc seksa un jāmetas otrā galējībā-dzīvē bez seksa vispār(taču,ja mīli cilvēku ar ko esi kopā,ir tikai likumsakarīgi vēlēties tuvību ar viņu)...Nu,nav ne jausmas kas ir kas?Ko Jūs par to teiksiet?
23.05.2014 14:21 |

Reitings 157
Man šķiet, ka tā ir vērā ņemama problēma. Nav jau pareizā vairanta cik bieži jābūt seksam, bet svarīgi ir lai abi ir ar to apmierināti. Tas gan ir pilnīgs mīts, ka visi vīrieši grib nenormāli daudz seksa. Tas tāpat kā sievietēm ir ļoti atšķirīgi.

Varbūt mēģini vairāk viņu pavedināt - seksīga veļa, pārsteigumi u.c. Un pa vidu masturbē, jo ja uz attiecībām skaties ilgākā laika periodā, tad sekss tomēr, lai arī ir svarīgs, nav pašā pirmajā vietā.

Bet ja tas tev neder, tad jau nekass cits neatliek kā šķirties.
23.05.2014 15:07 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Jāizrunājas mierīgā gaisotnē. Pastāsti, ka vēlies vairāk, uzzini, ko viņš vēlas. Ir jāiet uz kompromisu, bet mierīgi un bez agresijas, savādāk efekts būs tikai pretējs.
23.05.2014 15:07 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Vispār es laikam kļūstu veca, jo nesaprotu, kur cilvēki rauj laiku un spēku,lai ņemtos kā truši n-tās reizes dienā, katru dienu. No rīta viens jau ir darbā,kad otrs ceļas vispār un vakarā pēc darba viens vai otrs ir noguruši, mājas solis jāpaveic, kam vēl bērni...

Man ir tieši tāpat. Es galīgi nesaprotu kā vispār kkam citam atliek laiks. Cikos ir jāceļas, cikos ir jāiet gulēt? Es tiešām gribu visu to saprast! Var kāda pastāstīt? :)
23.05.2014 15:09 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Attiecību sākumā normāli ja sekss ir vidēji 4-7 reizes nedēļa. Ar laiku tas paliek retāks, bet arī kvalitatīvāks. Ja attiecību sākumā tas ir 1x nedēļā, tad kāds tas būs pēc 5 vai 10 gadiem ?
Un lai tas būtu saistošs un kvalitatīvs pie tā ir jāpiestrādā, jāizdomā kaut kas atraktīvs, nebijis, interesants.
Ja seksu pilnībā palaiž pašplūsmā, tad agri vai vēlu interese par to zūd un atrodas daudz iebildumi kāpēc to vairs negribas.
23.05.2014 15:18 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
man ir tieši tāda pati "problēma" ...
Viss ir ideāli, izņemot to...Agrāk bijām laimīgi, nestrīdējāmies... tagad sāk palikt grūti, viņš saka, ka sekss viņam nav galvenais, es staigāju neapmierināta un kašķīga...Esmu viņam teikusi, ka tā nevar, bet nekas nemainās... Es pat nezinu kā argumentēt to, ka mums tas jādara biežāk, jo tad bezmazvai viņam izklausīsies, ka man tas ir galvenais attiecībās... es pat kamasutras grāmatu viņam uzdāvināju... Pirms tam pat nekad iedomāties nevarēju, ka es būšu tā gribošā :D nu vispār tāda neesmu, bet draugs man liek tā justies...

Bet pamest viņu galīgi negribu, jo mīlu viņu un negribu nevienu citu...
23.05.2014 15:19 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es galīgi nesaprotu kā vispār kkam citam atliek laiks. Cikos ir jāceļas, cikos ir jāiet gulēt? Es tiešām gribu visu to saprast! Var kāda pastāstīt?

Nē, okej, mums attiecību sākumā bija tādi trakie laiki, bet tad es vēl nestrādāju, tikai draugam bija skolas beigšanas laiks -kopā nedzīvojām, bet kopīga laika bija atliku likām.:D tad arī pietika i` laika, i` spēka, tagad, kā jau saka- vecums nāk:D

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Cik ilgi esat kopa? Varbut vinam ir kadas veselibas problemas? Viriesi parasti par tadam lietam neruna.

Un ja reiz Tevi nomoka sis biezuma jautajums, taf neesi to pienemusi un es ari nezinu vai es pati varetu puenemt, man drosi vien liktos, ka virietis mani negrib. Bet varbut tam apaksa slepjas kas cita.

Reitings 1149
Nē, okej, mums attiecību sākumā bija tādi trakie laiki, bet tad es vēl nestrādāju, tikai draugam bija skolas beigšanas laiks -kopā nedzīvojām

nu tas laiks ir TAS laiks :D arī man bija tā, ka tikāmies katru dienu un viss notika katru brīvu brīdi un vairākas reizes un tā. Hehe..bet tagad ir tik daudz visādi darbiņi, kuri jāpadara, ka nu galīgi negribas celties 5os, lai varētu paseksoties (jo viens ceļas uz darbu 6 un otrs 7) vai arī iet gulēt katru vakaru tā, lai ir vēl spēks.
Varbūt esmu kkāda "īpaša" sliktā ziņā, jo es darbā morāli iztukšojos. Man nav enerģijas katru dienu, lai gan gribētos..oj kā gribētos...tikai tā gribēšana pēc miega reizēm ir lielāka :D
23.05.2014 15:38 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
es arī no sākuma ļoti pārdzīvoju, vēljoprojām brīžiem domas atgriežas pie tā, ka viņš vienkārši mani negrib, esmu to arī viņam teikusi, bet viņš saka, ka tā nav ... saka, ka mīl un prom mani nekad nelaidīs... Vispār jau arī man vakar vakarā ienāca prātā doma, viņam pateikt, lai uzdāvina tad man vibrātōru, bet to es laikam nebūtu viņam spējīga pateikt :D , kaut gan, varbūt kādreiz dusmās sanāks tā pateikt ...
23.05.2014 15:38 |

Reitings 463
Reģ: 25.10.2012
Vispār es laikam kļūstu veca, jo nesaprotu, kur cilvēki rauj laiku un spēku,lai ņemtos kā truši n-tās reizes dienā, katru dienu. No rīta viens jau ir darbā,kad otrs ceļas vispār un vakarā pēc darba viens vai otrs ir noguruši, mājas solis jāpaveic, kam vēl bērni...

Kas tā par dzīvi, ja neatliek laika sev un savam tuvākajam cilvēkam? Te jau patiesībā sākas problēma. Tieši šāds režīms noved pie pārguruma, rutīnas un nevēlēšanās neko darīt, miainīt. Nav jau vajadzīgs ņemties kā trušiem, bet ir tomēr jāpadomā par savu seksuālo dzīvi. Tas pats rīta sekss ir svarīgs un neprasa daudz laika. Laika trūkums nav attaisnojums.

Man ar seksu reizi nedēļā noteikti būtu par maz, liktos, ka kaut kas nav kārtībā. Autorei noteikti jāizrunā šī tēma ar draugu, ir jāmēģina saprast kapēc ir tā kā ir un, ja iespējams jāatrod kāds kompromiss (kā jau pārējās te meitenes minēja).
23.05.2014 15:39 |

Reitings 1149
Kas tā par dzīvi, ja neatliek laika sev un savam tuvākajam cilvēkam?

A man tas šķiet smieklīgi, ka tad, ja sekss ir retāk nekā katru vakaru un rītu, tad tas skaitās, ka neatlicina laiku sev un otrai pusei?

Āajā tēmā nav viena viedokļa, jo acīm redzot katram ir savas vajadzības un perfekti, ja sievietei ar vīrieti tās saskan.
23.05.2014 15:48 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
laikam daudzas man nepiekritīs, un uzreiz piebildīšu, ka man arī ar vienu reizi nedēļā būtu par maz, bet man šķiet, ka tādi vīrieši, kam sekss nav priekšā pakaļā visu laiku un galvā un galviņā, ir uzticamāki! Un tas jau ir liels pluss, kas jānovērtē! Viņš neskries pie citas, ja sievietei ir mēnšreizes, kāda slimība, garš komandējums vai vēl kāds iemesls, kura dēļ ilgu laiku jāpaliek bez seksa. Turklāt esot ilglaicīgās attiecībās un ņemoties kā trušiem vairākas reizes dienā, man šķiet, tās sajūtas notrulinās, kvalitāte zūd. Iespējams, autores vīrietis labāk iziet uz kvalitāti - labāk retāk, bet labāk!
Iesaku dažādot seksuālo dzīvi, lai vīrietim tā kļūst interesantāka, un vienoties par kompromisu, piemēram, divām reizēm nedēļā.
23.05.2014 15:49 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Kas tā par dzīvi, ja neatliek laika sev un savam tuvākajam cilvēkam? Te jau patiesībā sākas problēma. Tieši šāds režīms noved pie pārguruma, rutīnas un nevēlēšanās neko darīt, miainīt. Nav jau vajadzīgs ņemties kā trušiem, bet ir tomēr jāpadomā par savu seksuālo dzīvi. Tas pats rīta sekss ir svarīgs un neprasa daudz laika. Laika trūkums nav attaisnojums.

Es personīgi, nekur neminēju,ka mums ir neveselīga seksuālā dzīve vai,ka mums nav seksa. Es jautāju, kur atliek laiks ņemties kā trušiem n-tās reizes dienā. Par to ir stāsts, jo manuprāt, strādājošiem cilvēkiem, ar ģimeni, hobijiem katru dienu laika un spēka nepietiek, lielākoties.
Nedramatizēsim par laiku sev un tuvākajam, ja īsti komentāra domu nesapratām.:D
23.05.2014 15:52 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Reize nedēļā tiešām ir reti. Atzīšu, biju līdzīgā situācijā, puisis nekādi nevēlējās to risināt, sekoja šķiršanās.
23.05.2014 15:56 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
nuu man ar liekas 1x nedēļā ir par maz. vai vsp esi ar viņu par šo runājusi, ko viņš saka par to visu, kāds iemesls?
23.05.2014 15:59 |

Reitings 197
man ir tieši tāda pati "problēma" ...

LŪK,ES NEJŪKU PRĀTĀ....Un nepieprasu kaut ko pārdabisku!
23.05.2014 16:18 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Neteikšu, ka tas nebūtu normāli, ja tev, sievietei gribās vairāk par vīrieti! Katram libido ir atšķirīgs un to ietekmē dažādi faktori un apstākļi.

Esmu arī bijis abās situācijās. Šādas lietas jārisina abiem mierīgi izrunājoties, savādāk es tam neredzu risinājumu.

Piemēram, bija tāds posms dzīvē, kad sekss bija tikai reizi mēnesī, jo darba dēļ biju gan morāli, gan fiziski pārguris. Sanāca darbam veltīt 6 dienas nedēļā, 15 - 19h dienā strādāt un pa nakti gulēt tikai 2-4h. Kopā nedzīvojām un satikāmies 1x nedēļā. Protams, par to sākās strīdi un konflikti, bet izrunāt to meitene nevēlējās un attiecības izbeidzām.

Manuprāt, labākais variants būtu abiem apsēsties pie vīna glāzes, izrunāties un atrast zelta vidusceļu.
23.05.2014 16:26 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Viena meitene jau Tev vaicāja - kā ir ar orgasmu? Ja ar to ir švaki, tad es ticu, ka gribas biežāk.
Vēl taču ir citas alternatīvas, ja tik ļoti gribās: sevis apmierināšana, vibrators un citi pričendāļi.
23.05.2014 16:27 |

Reitings 197
nuu man ar liekas 1x nedēļā ir par maz. vai vsp esi ar viņu par šo runājusi, ko viņš saka par to visu, kāds iemesls?

Esam runājuši daudz un dikti,man ir vesela atvilkne ar sseksa rotaļlietām,tā teikt,seksuālās dzīves košumam,lai gan baudāms tas ir arī bez tām-vienīgā nelaime-rets-daudz par daudz rets!!!!
Tāpat kā LAPSIŅA saka,arī manējais mīl,dievina,uz citām pat neskatās,bet arī uz mani ne visai...nu,vismaz ne tādā kvantitātē,kā es līdz šim esmu pieradusi...attiecību sākumā bija tāds kā rozā briļļu periods,tad tam baigo uzmanību nepievērsu,bet tagad saprotu,ka nespējua r to tā samierināties-kašķējos,lamājos,esmu nervoza-vienvārdsakot-tas iespaido manu pašsajūtu...protams,ka arī ik pa laikam iezogas šaubas par sevi-mans vīrietis mani negrib!
Ikreiz,kad tēma tiek aizskarta,izvēršas vesela drāma,viņš saka,ka mīl,grib,precēs utt.bet sekss viņam nav tik būtisks,pietiek ar to vienu reizi nedēļā un viss,viņš vēlas,lai katra reize ir īpaša,viss viņu apmierina un viss patīk un nav gatavs viņš mani,es atvainojos-drāzt-tikai tāpēc,ka tas ir jādara...jo tad tas ir tā bezpersoniski un truli...es piekrītu,ka viņam tas nav jādara tikai tāpēc,ka es pieprasu-kā krievi saka-krif iz nosa...bet es jau gribu vairāk nevis spīta pēc,bet tāpēc,ka organisms prasa...Protams,kā jau meitenes teica-viens vienmēr gribēs vairāk kā otrs,bet,mūsu gadījumā tā atšķirība ir visnotaļ kardināla...
23.05.2014 16:30 |

Reitings 197
Viena meitene jau Tev vaicāja - kā ir ar orgasmu?

Man gribās neatkarīgi,tāda es vienkārši esmu...nu nepietiek man ar to vienu orgasmu nedēļā,turklāt,pēdējā laikā,ir reizes,kad es tik tiešām to neizjūtu,jo viss,par ko spēju domāt seksa laikā ir tas,ka mana nākamā reize būs labākajā gadījumā atkal pēc nedēļas... :(
23.05.2014 16:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits