Meitenes, ko domājat par viņu? Skatos, ir nokļuvusi pat uz VOGUE žurnāla vāka.
Vai jūs viņu ņemat kā piemēru tam, ka sevi ir jāpieņem tādu, kādas mēs esam, figūras ziņā. Viņa nav tieviņa, bet vienalga izskatās labi un uzdrošinās ģērbties ekstravaganti...
Noturēšos, lai nenosauktu viņu nesmukos vārdos. :D Neko labu nedomāju. Ne viņai ir kāds talants, ne kas, bet rauš miljonus un taisa no sevis baigāko zvaigzni.
Jā, es tam piekrītu, dažas lietas ir tādas glupas, ko viņa dara un ir darījusi... bet... es zinu, daudz sieviešu ir apaļīgas un ļoti komplekso par savu figūru, tādēļ vasarā neiet peldēties utt... Staigā melnās biksēs, lai arī aiz loga ir +30 C.
Es domāju viņu ņemt kā piemēru, ka viņa jūtas pārliecināta, lai arī ir apaļīga...
Tieši vakar prasīju draugam par šo bildi- draugs teica, ka no priekšas ir normāli, bet no aizmugures un no sāniem, esot traki:D arō teica, ka dibens nevar būt īsts.:D
tā jau neko, no priekšas sieviete,kā sieviete...bet tas dibens neliekas īsts.
Krūtis gnan izskatās dabīgi - lielas un tādas mazliet nošļukušas..
bet tā jau nav nekādas vainas- seja simpātiska, vēders plakans, ciskas gludas, viss kārtībā.
Es par viņu nedomāju un kā piemēru sev neņemu ne viņu, ne citu zvaigzni.
Vienīgais, cik bildēs redzēts, man patīk viņas garie, tumšie mati, bet gan jau, ka tie ir pieaudzēti.
Neko labu nedomāju. Kaut kāda svilpaste, kura pateicoties fake neglītajam dibenam, ir kļuvusi slavena.
Nē, es viņu par piemēru neņemu :D Tiešām neredzu, no kā te iedvesmoties.
es zinu, daudz sieviešu ir apaļīgas un ļoti komplekso par savu figūru, tādēļ vasarā neiet peldēties utt... Staigā melnās biksēs, lai arī aiz loga ir +30 C.
Par biksēm gribēju piebilst. Tam, ka ļoti apaļīgas meitenes staigā biksēs, ir cits iemesls. Karstumā ķermenis sasvīst, kājas viena gar otru berzējas, tāpēc bikses novērš to berzi. Nu jā, vienīgi krāsu var nomainīt - nevis melnās bikses vilkt. Pašām vieglāk būtu.
Man gan viņa patīk! Rada ļoti mīļas sievietes iespaidu. Kā arī, ja es būtu vecis, mestu acis uz viņas pusi :D
Jebkura gadījumā, ir cilvēki, kuri prot nopardot burciņas ar alpu gaisu un būs cilvēki, kuri to pirks par bargu naudu. Te daudzi īsti neizprot Kimas slavas iemeslus, bet nu viņa ir ieguvusi to, ko ir vēlējusies- atpazīstamību, slavu, naudu.. Un kuru gan interesē, ka viņu aprunā kāda, kura metās par pasaules gudrinieci, bet pati vēl īsti neko nesasniegusi.