pēdējā laikā pērku kārums sieriņus vai baltais sieriņus, tie starp sieriņiem laikam arī ir paši dārgākie, bet arī garšo ievērojami labāk par alpenrose ražojumu, kur manas garšas kārpiņas sajūt to soju! ;)
tāpat aktualitāte ir saldējums.. ar to ir tā, ka es nekad nežēloju, lai nopirktu tiešām labu, garšīgu un samērā kvalitatīvu ražojumu, nevis augu tauku maisījumu, šeit, par nelaimi, atkal jāpiemin alpenrose!
bet tajā pašā laikā, es pērku alpenrose pienu, nekāda vaina!
maizi praktiski nepērku un neēdu, bet, ja gribu, pērku Lāču rupjmaizi, jo neēdu tādos kvantumos, man pietiek ar 1/2 kukuli normālam laika posmam un ziniet, no šķēles ir sāta sajūta! maksāju par kvalitāti.
jogurtiem īpaši nevēršu uzmanību, ēdu jebkādus, jo kaut kā nav sanācis iegrābties un tiem!
par biezpienu ir tā,ka garšo tikai vājpiena, bet man svarīgi ,ka konsistence tāda kā graudiņi nevis vienkārši kā pļeka, kā krēms, kas ir lētākajiem ražojumiem, tāpēc šeit nepažēloju,lai biezpiens pēc tāda arī garšo.
ekonomēju uz dārzeņiem un augļiem ļoti, arī sulām, graudaugu produktiem, tādiem ,ko vairumā pērk vai var stāvēt. a
arī par siera, krējuma kvalitāti.. nekādus izstrādājumus,jo ļoti to sajūtu garšā.