Es, līdzīgi kā daudzas meitenes, pērku produktus, kas ir tā pa vidam cenu kategorijā. Neņemu pašu lētāko, bet neizvēlos pašu dārgāko. Lētāko pērku tikai sieru (jo patērējam nenormālus daudzumus) un kaķu smiltis. Pienu arī pērkam vai nu Limbažu vai Valmieras - ilgi stāv un labi garšo. Rīsi, griķi, grūbas un pārslas ņemam Valdo, ja nu galīgi kabata caura, tad Dobeles. Kečups HAR, jo tas vienīgais garšo, maizi kā nu kuro reizi, parasti Fazer vai tādu oranžu torstermaizi (aizmirsu ražotāju), rupjmaizi pērkam katru reizi citu - esmu vēl meklējumos. Majonēze vienmēr Spilvas provansas, nospļaujamies uz cenu.. Eļlu es parasti ņemu Floriol vai Risso, citas negaršo. Gurķi tikai KOK, šampinjoni Bonduelle, tāpat zaļie zirnīši un kukurūza. Pelmeņi tikai RM Mazulīši. Par desām stāsts sāpīgs, negaršo pārsvarā neviena desa, izņemot RM doktordesu un Forevers Extra doktordesu, cīsiņi tikai no Forevers, kūpinātos šķiņkus nelietoju, kūpināta vista tikai un vienīgi Vārpas ražojums. Svaigu gaļu, ja nav laika, tad nopērku vietējā Forevers veikalā (parasti nav sanācis "iegrābties"), bet ja ir laiks, tad tirgū pie vietējiem skatos un pērku, subproduktus tāpat. Pastēte no Lido, un man vienalga, cik tur ir E. Traukus mazgāju tikai ar Fairy, virsmas tīru ar Cif, veļaspulveris Ariel, Kastanis delikātajām drēbēm. Pārējos produktus skatos uz akciju, vai kas pagadās pa rokai, jo nav tādu favorītu. Kādreiz šķiroju cenas, centos taupīt, bet sapratu, ka taupot, aizvien vairāk produkti tiek izsviesti laukā, jo nevienam viņi negaršo. Labāk pērku to, kas garšo un neko laukā nemetu :D