ka butu pareizi.

Reitings 63
Reģ: 18.03.2014
Sveikas.lieta sekojosa-mums ir suns kurs sarga maju(kedes suns) jau loti vecs un nesen vinam atklaja vezi.mans virs vinu zin daudz ilgak par mani,es vien pedejos 4gadus un tagad mums ir strids ko iesakt ar suni.visi vinu loti milam.bet nezinu ko iesakt.sakuma vinam bija mazs tads ka plesums,domajam varbut sakavies ar suni,bet jau pec nedelas tas izauga dures lieluma.pasaucam vetarstu cerot ka tas ir augonis kuru pardurs,bet vien uzmetot aci pateica ka vezis.ta ka naudas nav lai speciali visu izmekletu un domatu par operaciju ( ari daktere teica ka tur vairs darit neko nevar,jo vins gana vecs un ja veiks operaciju tad tas vezis atri atgriezisies un vel lielaks un varbut pat vairaki).ieteica gaidit un kad suns paliks vargs saukt vinu lai nospricetu.bet lieta tada ks vinam vins ir nu jau divu duru lieluma,viss asinains,ta ka gala uz aru(atvainojps par tiesumu),smird tas izaugums,musas koz,vins vinu laiza,visa mute asinis.vienigais ka palidzam ir uzpusam zales lai musas nelien un dezinficetu.es uzskatu ka pietiek vinu mocit,bet virs atsakas spricet nost,jo suns loti labi ed,ir ka parasti dzivespriecigs,uz svesiem rej,ir mundrs...izskatas ka labi jutas.virs saka ka vins vinu pazist un jutis kad pienaks laiks,ka vins vinu nekad nespidzinatu un nelaus mocities.es vairs nezinu ka butu pareizi.varbut kadam ir pieredze vai uzzinot nearstejamu diagnozi nolemat dzivniekam aiztaupit mokas un nospricejat vai gaidijat kad slimiba nomoka???
22.05.2014 21:33 |

Reitings 63
Ta vetarste kas atbrauca neko neizdarija,tikai paskatijas uz vinu.varbut tiesam tas vajadzetu aizvest uz pilsetu uz analizem.ta muns lauku vetarste,nesaku jau ka slikta,bet varbut vajadzetu pamatigak apskatit.diagnozi uzzinsjam apmeram pirms 3nedelam,bet no ra briza nav kluvis ipasi sliktak,nu vizuali ar to bruci ja,bet duna uzvediba ne.laikam taisniba jalauj viram spriest.vins nekad nedaritu pari dzivniekam,vins pats raudaja kad uzzinaja un vins vinu zin visu vina muzu.satiek dien diena,visas dienas garuma vinam ir blakus,varbut vins tiesam zinas kad bus pienacis laiks.
22.05.2014 22:39 |

Reitings 63
Atvainojos par kludam.skatos sausmigi daudz.
22.05.2014 22:42 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Manai jūrascūciņai ir piiiilnīgi tas pats! Audzējs uz vēderiņa sāniem un tagad arī uz skausta - viss pārplīsis, struto, asiņo, sulo.... :( BEt cūciņa dzīvot grib! Labi ēd, ir kustīga.... Mamma ārstē viņu, cik vien var, bet nu ir skaidrs, ka kādu dien tas beigsies... Ehh :(
22.05.2014 22:45 |

10 gadi
Reitings 10604
arī mūsu sunītis nomira savā nāvē.. Viņam bija kaut kas ar priekšējo ķepu (pat vetārste nesaprata, kas tas ir, bet nu acīmredzot, no kādas traumas (varbūt kāds viņu notrieca vai kā)), ķepa bija ārprātīgi uzpampusi, 5x lielāka.... Mocījās sunītis beidzamās dienas... :( Un nomira... Špricēt vecāki negribēja. Uzskata, ka visiem ir jāmirst dabīgā nāvē.
22.05.2014 22:47 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Bet tad to suni aizvedat uz pilsētu pie zinošāka doka, tie vetārsti reizēm ir par slinku, lai ko darītu, un, ja viņa to suni pat īsti ne izmeklēja neko, tik paskatījās virsū, mošk nav nekāds vēzis, vnk audzējs kkāds! Vina pat neapkopa to brūci? Ja, tā, tad šādu vetu savu mūžu vairs dzīvniekiem saviem nelaistu tuvumā!
22.05.2014 22:48 |

Reitings 63
Vina uzputa dezinfekcijas lidzekli (kurs bija musu pasu) un viss.pat neieteica uz analizem aizvest, parsiet vai smeret ar kko.mums laukos te ipasa izvele nav ar vetsrstiem,tie kas ir,parsvara vairak par govju mazulu piedzimsanu neko nezin.bet te atkal problema,ka suni iedabut masina?vins nekad nav tada braucis.
22.05.2014 22:57 |

10 gadi
Reitings 10604
Aronija :D - audzējs (ļaundabīgs) = vēzis.
22.05.2014 22:58 |

10 gadi
Reitings 10604
vienīgais variants ir vai nu vest uz Rīgu vai kādu citu pilsētu pie super'vet'ķirurga, lai skatās, ko var darīt., vai arī vienkārši turpināt kopt to pušumu un lai notiek kas notikdams.
Ja tas būtu augonis (nevis audzējs), tad jau vetārste ko tādu atšķirtu! bet visticmaāk, ka vēzis tomēr gan, jo dzīvniekiem tādi ir visai bieži :(
22.05.2014 23:01 |

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
Ja suns ir dziivesprieciigs, eed un nevārguļo, tad esmu viira pusee. Suns necieš. Ja dzivnieks guletu, neceltos, neestu, tad varetu domat par iemidzinaasanu. Sunji nav cilveki - vinji nesleepj savas saapes. Ja kas saapeetu, juus to uzreiz maniitu. Turklat, tas ir viira suns, lai pats lemj, nelien kur nevajag. 

Piekrītu Aijai.

Un ieteiku izsaukt veterinārārstu uz mājām. Tad arī sunim nebūs tāds stress. Par to būs papildus jāpiemaksā, bet es jau lasot redzu, ka suns jums ir ģimenes loceklis, tāpēc es domāju, ka nežēlosiet naudiņu ārstam no pilsētas.
22.05.2014 23:34 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
nu bet ko tu iedomājies??? viņš taču to suni mīl!!! ja omīte paliktu veca un smirdīga (es atvainojos par tiešumu), arī domātu nošpricēt, lai nesmird apkārt?

cilvēks taču ir pieķēries tam dzīvniekam, 14 gadi ir liels laiks, es nesaprotu kā mīloša sieviete var ieteikt vīram suni nošpricēt. suns parādīs, kad viņam būs laiks aiziet, ļaujiet viņam pabūt ar jums pēdējo laiciņu,kamēr vel viņš ir dzīvelīgs un ēd un daudz maz ok pats staigā... nu ir apgrūtinājums, protams!! bet saproti taču arī savu vīru.

nespēju iedomaties, ka man kāds ieteiktu manu suni piebeigt, kaut vai viņš būtu zaļš un pumpains, es pieķertos katrai minūtei, ko varu ar viņu pabūt kopā.

nu labi, mans viedoklis nebūs populārs..
23.05.2014 00:24 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Piekrītu viedoklim, ka vīru tagad jāatbalsta. Iedomājoties, cik ilgu laiku viņa dzīvē ir bijis šis suns, var saprast viņa nostāju. Manuprāt, suni nevar salīdzināt ne ar ko - suns ir draugs, kurš nekad nenodod, vienmēr ir patiess, saimnieks ir redzējis viņu uzaugam, iepazinis, pieradis pie suņa izdarībām. Tam visam mīloša suņa saimnieka sirdī ir ļoti īpaša vieta.
Protams, ka autore uzskata, ka ir humānāk suni iemidzināt, jo negrib redzēt tās mokas, šāds viedoklis ir saprotams, tomēr jāņem vērā, ka vīram ir ļoti spēcīga saikne ar šo suni. Un saimnieks vienmēr zinās, kas ir vislabākais viņa mīlulim.
Jūtu līdzi, atbalstiet viens otru.
23.05.2014 00:45 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es te kaut kaa nesaskatu sunja mokas. Ja mociitos, tad guleetu un knapi elpotu, neestu. Ja veel jo projaam bizo apkaart, ljaujat tak dziivniekam izdziivot vinja peedeejos gadus.
23.05.2014 00:51 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Cukurvāvere

Bij domāts augonis, ne audzējs, nepareizi uzrakstīju :)

Nju tad ar steigu pie veta, kad kko jēdz no suņiem, besī tie veti, kas neko nejēdz par konkrēto dzīvnieku, bet izvirza versijas, diemžēl šāda situācija nav retums, pati pirms nju jau 10 gadiem pazaudēju divus vērtīgu dzīvniekus veta dēļ, kurš tik kko muldēja, diemžēl, kad atbrauca zinošais bija jau par vēlu glābt, un zaudējumi lieli, jo dzīvnieki vērtīgi!
23.05.2014 08:26 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Man ir līdzīgi bijis bet tikai ar kaķi, kaķis ateicās no ediena, apātisks klīda pa maju bļāva, domāju viss kaķim pedējās dienas iet, draugs pierunāja aizvest pie ārsta viņš to nekad pat nav piedāvājis, bet šoreiz viņš arī sedza arsta izdevumus, izrādījās ka tikām cauri ar nedēļas kursu zālēm tagad gads riņķī kaķis bizo kā negudrs tik vairs ne tik aktīvs jo ka nekā pensijā jau minka :D
Ieteiktu citu vetu apmeklēt un redzēt kas pa lietu, izklausās ka suns jūtas labi. Sunim tā ir ka visas brūces ir janolaiza.
23.05.2014 09:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)