Sveikas.lieta sekojosa-mums ir suns kurs sarga maju(kedes suns) jau loti vecs un nesen vinam atklaja vezi.mans virs vinu zin daudz ilgak par mani,es vien pedejos 4gadus un tagad mums ir strids ko iesakt ar suni.visi vinu loti milam.bet nezinu ko iesakt.sakuma vinam bija mazs tads ka plesums,domajam varbut sakavies ar suni,bet jau pec nedelas tas izauga dures lieluma.pasaucam vetarstu cerot ka tas ir augonis kuru pardurs,bet vien uzmetot aci pateica ka vezis.ta ka naudas nav lai speciali visu izmekletu un domatu par operaciju ( ari daktere teica ka tur vairs darit neko nevar,jo vins gana vecs un ja veiks operaciju tad tas vezis atri atgriezisies un vel lielaks un varbut pat vairaki).ieteica gaidit un kad suns paliks vargs saukt vinu lai nospricetu.bet lieta tada ks vinam vins ir nu jau divu duru lieluma,viss asinains,ta ka gala uz aru(atvainojps par tiesumu),smird tas izaugums,musas koz,vins vinu laiza,visa mute asinis.vienigais ka palidzam ir uzpusam zales lai musas nelien un dezinficetu.es uzskatu ka pietiek vinu mocit,bet virs atsakas spricet nost,jo suns loti labi ed,ir ka parasti dzivespriecigs,uz svesiem rej,ir mundrs...izskatas ka labi jutas.virs saka ka vins vinu pazist un jutis kad pienaks laiks,ka vins vinu nekad nespidzinatu un nelaus mocities.es vairs nezinu ka butu pareizi.varbut kadam ir pieredze vai uzzinot nearstejamu diagnozi nolemat dzivniekam aiztaupit mokas un nospricejat vai gaidijat kad slimiba nomoka???