Meitenes, varbuut kaada zin... Gribu savam beerninam kad piedzims dot taadu vaardu kas nav registreets pmlp personvaardu datu baazee, t.i Latvijaa nevienam nav. Bet vaards atbildiis visiem gramatiskiem noteikumiem... Vai man to atlaus dariit?
domaju, ka jaa, ja vards neapzime neko sliktu utt, tad jaaljauj, atceros, ka neljaava bernam likt krievu vardu Mirons, bet tas saprotams, kaadelj, kaut vai tas bijis sens krievu vards.
Nu jaa, mums buus puika, un sanaaks ka liksim galotni s klaat. Kaut gan originaali saprotams ka nav, jo nav latvieshu vaards. Loti ceru ka nebuus probleema, jo shis vaards ir mana viira teevam, un mums ir loti principiaali iedot deelam tiesi so vaardu
tagad tik daudz modernu vardu ir, ka domaju,ka problemu nebus, es savai meitai jau ari esmu izdomajusi ipatneju vardu
a kur vareja apskatities ,parbaudit vardus, cik cilvekiem tadi ir utt
Muuseejais arii vieniigais,bet ats taapeec,ka vinjam ir divi vaardi,un taada kombinaacija vieniigaa,bet ja njem tikai pamatvaardu,ko biezhaak lietojam,tad ir veseli 16 :)
Un ja buus meita,tad viirs jau izdomaajis vaardu,vinjhs ir paarliecinaats,ka taads nevienam nav,bet ,skat,ir pat veselas 180!! Ahha.pateikshu shovakar vinjam,varees paardziivot.hahah