Ļoti patīk Reičela Makadamsa, Dženifera Anistone, Šārlīze Terona un Olīvija Vailda, taču par skaistāko sievieti (manā skatījumā), jau daudzus gadus uzskatu Odriju Hepbernu.
No Latvijas pazìstamajām grūti nosaukt. Skaistums reizēm pazūd aiz personības, vai prastāk sakot 'sāka runāt un....' :)
Ja es būtu vīrietis, man patiktu tādas sievišķīgas, bet nosvērtas brunetes, piemēram, bija tāda juriste-dejotāja Daiga Iepirkšanās pavēlniecēs, tā likās ok. Nezinu, kura 'slavenība' būtu uz to tipu.
Opolais man patīk, sen atpakaļ redzēju raidījumu ar viņu un Nelsonu, likās ļoti foršs pāris. Garanča šķiet ļoti inteliğenta, tāda karaliska, prot sevi pasniegt, protams- skaista.
Iedvesmojos no Karinjo teiktaa , saaku mekleet baleriinas arii, un atradu gan Pavlovu,gan Plisecku un beigaas arii Ulaanovu.Man liekas,ka tas skaistums visaam siim sievieteem ir loti kopiigs-taads iipass inteligents skats.To vareetu teikt arii par daudzaam vecaam aktriseem!:)
Patiesībā jau ikdienas apstākļos viņas izskatās tàpat kā mēs te visas. Un otrādi - mēs varam izskatīties tāpat kā viņas, ja sapošamies un esam pareizi nobildētas:)