Sveikas! Izlaisīju, par apmatojuma - t.i. Lieko matiņu balināšanu, taču nezinu, kur iegādāties šo balinošo krēmu.
Jautājums - kur varētu meklēt? Vai arī jūs izmantojat matiņu balināšanas tehniku un kāda pieredze? Vai nav radušies apdegumi u.tml.?
Netaisos jau uz kājām balināt, bet man uz vēdera zem nabas tādas tumšas spalviņas.
Drogās es nemanīju - tas ir turpat, kur visi vaksācijas, depilācijas produkti?
Drogās es nemanīju - tas ir turpat, kur visi vaksācijas, depilācijas produkti?
vispār jau tas ir matu balinātājs un stāv pie matu krāsām. Bet nu ar tādu jutīgās vietās arī ādu var "nosvilināt " :D Kosmetologu veikalos ir uzacu krāsas, kurām ir arī balinātājs (nu, ir brūna, melna, zila, ruda, utt., krāsa un balinošā krāsa)
Cik zinu ir speciālie produkti, kas domāti ķermeņa un sejas apmatojumuma balināšanai, (vismaz man tā šķiet).
Vai tad ne? Ar matu balinātàju takš nevar-tur riktīgi apdegumi būs. :0
Pati pērku visparastāko balinātāju drogās, stāv pie matu krāsām, paciņa ar pulveri un trauciņš ar šķidrumu (nosaukumu neatceros). Izmantoju rokām un, par laimi, nekas nav nodedzis :)
Foxfun cik ilgi ir jātur uz ādas tas balinātājs? Laikam ļoti jāuzmanās, jo paziņa ieguva apdegumus pat ar visparastaako depilacijas krēmu - tagad rētas.