Sveikas, dāmas! :)
Šodien uznāca pārdomas par to, ko tieši kuram nozīmē vasara - citam ballīšu sezona, citam ceļojumu laiks, citam vēl nez kas...
(Jāpiebilst, ka šī diskusija gan laikam vairāk būs domāta skolniecēm un studentēm, t. i. tām, kurām vasarā brīvlaiks vai arī garie atvaļinājumi.)
Tad nu jautājums - ar ko jums asociējas šis gadalaiks? Ko parasti darāt šajos 3 mēnešos? Kāda būtu jūsu ideālā vasara? Kādi plāni šogad?
Cik paklausos kursabiedrenes, tā ideālā vasara tiek aprakstīta aptuveni šādi:
pludmale - ballītes - festivāli - pa vidam kāds darbiņš - atkal pludmale - atkal ballītes - riteņbraukšana - vēl ballītes - vēl pludmale....
Un es tikai pie sevis padomāju - tiešām? That is it?
Man, piemēram, ne silts, ne auksts par kaut kādām ballītēm vai festivāliem, un sauļošanās man arī nav "centrālais pasākums".
Personīgi es vasaras periodu labāk izmantoju garām pastaigām, grāmatu lasīšanas "maratoniem", sevis pilnveidošanai (kursi, pašmācība, u.tml.), biežiem kino apmeklējumiem, šopingošanai... Tāpēc arī līdz galam nesaprotu, kā kāds var justies "piepildīts" tikai ar ballītēm un sauļošanos.
Protams, es to nenosodu - katram jau savs! - vienkārši būtu interesanti dzirdēt jūsu skatījumu.
Vienvārdsakot - diskusija par un ap vasaru!