Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Brīvais laiks pie dabas!!!

 
Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Atļaušos pareklamēt savu mazo biznesiņu un nodarbošanos!!!

Zvejas ielas laivu noma piedāvā laivu īri zvejai vai romantiskiem izbraucieniem pa Vecdaugavas upi. (Cosmo dāmām noteikti vairāk interesē romantiskie izbraucieni)

Tālrunis 28 276 565
E-pasts [email protected]
WEB http://www.zvejasielaslaivunoma.lv

Adrese: Rīga (Vecāķi, Vecdaugava) Zvejas iela 10.

Idejas, kā atpūsties laivā neskaitot makšķerēšanu:
„Zvejas ielas laivu noma” atrodas Rīgā, tikai 20 minūšu braucienā no centra un vairums cilvēki ir atklājuši lielisku iespēju, kā atpūsties pie dabas un baudīt lauku gaisotni neizbraucot no Rīgas.



Cilvēki laivā var atpūsties dažādi:

Brauc piknikā ar ģimeni (daži ņem līdz pat suņus), laivā sakrāmē ēdienus un dzērienus, un brauc baudīt dabas skaistumu un svaigo gaisu.

Bērniem brauciens laivā ir vesels piedzīvojums - vecāki vizina bērnus, lai tiem radītu interesi par dabu un parādītu, ka bez datora un televizora ir arī citas aizraujošas nodarbes.

Pārīši brauc romantiskos izbraucienos - baudīt divvientulību un kopīgi pavadīt laiku.

Foto mīļotāji ņem līdz aparatūru un iemūžina skaistos dabas skatus, gulbjus, pīles un zirgus, kuri labprāt pozē atbraucējiem.

Karstā laikā ir cilvēki kas ņem līdz tikai dvieli un peldkostīmu, lai laivā sauļotos un ik pa laikam izkāptu nopeldēties.

Ir redzēts, ka daži izmanto laivu jogai un meditācijai.

Sievietes brauc atpūsties no ikdienas pienākumiem - ņem līdz grāmatu, klausās mūziku un vienkārši atpūšas no rūpēm un stresa.

Un galu galā – kas var būt labāks par nelielām fiziskām aktivitātēm airējot un mierīgi slīdot pa ūdens virsu…..ievilkt plaušās svaigu gaisu….. sajust plaukstā vēsu ūdens pieskārienu…romantika….

Ja patīk atpūta pie dabas, svaigā gaisā, un viss ir apnicis, atpūta laivā ir viens no lieliskākajiem veidiem kā pavadīt brīvo laiku.
21.05.2014 17:10 |
 
Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Gaidām arī saulainajos un jaukajos darba dienu vakaros.... saulriets peldot pa upi kopā ar gulbjiem un dažkārt arī zirgiem ir romantiskāk nekā pludmalē :)
21.05.2014 17:20 |
 
Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
PACEĻU :) :) :)
11.06.2014 14:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!