Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jūs nav par,ko cienīt.

Reitings 85
Reģ: 18.05.2014
Jūs nav par ,ko cienīt,jūsu dzimumu,kā tādu,jūs pārsvarā visas nožēlojamas esat ar savu divkosību,kaut kādām prasībām par uzticību,mīlestību..kad pavisam jauns biju gadi 17 jauna dzīvībiņa šajā pasaulē..biju simpātisks un meitenēm patiku..bet bija tādas,kaut kādas pavisam skaistās...tās mani par cilvēku nemaz neuzskatīja..nekādi nevarēju saprast..pie visa cik sapratu tā jūsu mantkārība naudas būšana..pēc tam tā ieskatījos dziļāk..skatos nauda nauda vislaik tikai nauda jums svarīgākā...ieslēdzu TV naktī..un tur šīs pašas pašas skaistākās kaut kādiem lisiem 45 gadīgiem ar lūpām pulē vienu lietu...viss jūs dzimums traumēja mani...sagrāva manu pasauli...es tad vislaik sapņoju būt ar tādu visskaistāko kopā,staigāju ar savām jūtām par lielo mīlestību..finālā sanāca lielākā no šīs pasaules vilšanām,ka jūs kritīsiet celīšos atsūkāt,tikpat kā jebkuram par statusu un naudiņu..neko..varu vienīgi jūs apsveikt ar to,ka sagrāvāt man visu pasauli jaunībā..tā kā bez jums man tomēr neiztikt..ok spēlējam pa jūsu noteikumiem,es piebraucu ar dārgu mašīnu jūs sajūkat prātā no tā cik izdevīgs esmu jums un jūs pašas momentā vēlaties izģērbties..nav starp jums tik pat kā normālu meiteņu,man jūs prātu neaizmiglosiet,es jums cauri redzu,izmantojat džekus,kā paklājus uz kuriem pasēdēt..kamēr gultā pie kāda tiksiet..tā jūsu lapsu stratēģija pa dzīvi tikpat nožēlojama,cik pašas esat nožēlojamas,tas tik jums liekas ,ka neviens neredz to jūsu spēli,aprēķinu.Neprasiet man jūs cienīt neesat pelnījušas.
20.05.2014 01:10 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Kaitina tas nevajadzīgais komats virsrakstā.
20.05.2014 01:16 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tad kaa sanaak? Tu vari uzstaadiit kaut kaadus parametrus veelamajai meitenei, bet meitenei savukaart nedriikst buut nekaadas prasiibas un veelmes? :D Ja tu pats veelies tikai zilbinoshu skaistuli, nevis parastu meiteni X, tad arii tev pasham ir jaaizceljaas ar kaut ko virs vidusmeera. Visvieglaak to ir izdariit ar naudu. Veel jau arii var izcelties ar ljoti forshu personiibu, gudriibu vai ko citu, bet nu ar to vai nu piedzimst, vai nepiedzimst.
20.05.2014 01:17 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
.kad pavisam jauns biju gadi 17 jauna dzīvībiņa šajā pasaulē..biju simpātisks un meitenēm patiku..bet bija tādas,kaut kādas pavisam skaistās...

ko tu pavisam skaistajām pats vari dot? Domā ar galvu. Tu saki, ka tavu pasauli sagrāva meiteņu prasības pret tevi, bet zini, no vīriešiem meitenes saņem daudz vairāk pieprasījumus/uzstādījumus, prasības, kas ne vienai vien meitenei ir salauzis ticību sev un pasaulei.
Tā, ka beidz čīkstēt! Riebjas.
20.05.2014 01:27 |

Reitings 85
Reģ: 18.05.2014
Maya

man riebjas pārsvarā viss jūs dzimums,kādas esat iekšēji..ja man 17 gadi un neesmu bagāts skaistākās saka tu esi otrās škiras cilvēks...ja man tad nauda būtu tad visas lektu gultā teiktu o mēs tevi sen jau meklējām tu esi pirmās šķiras cilvēks...vieglāk uzreiz būtu nosauciet cenu pa cik sūkājat,pa cik gultā liekaties un nemiglot vīriešiem prātu ar savām pasakām par mīlestību,kopā būšanu untmldz.jūs pat tagad komentāros atzīstaties,ka jā lūk vispirms ir nauda un tad vērtējam cilvēku pašu..da divkoses esat no rīta līdz vakaram aprēķinātājas.būtu kādreiz nokaunējušās.
20.05.2014 01:34 |

Reitings 153
Reģ: 07.09.2013
Haha,man Tev ir tikai viens ieteikums! Maini orientāciju...:)
20.05.2014 01:39 |

Reitings 358
Reģ: 22.05.2013
A man riebjas tādi kropļi kā Tu, kas iedomājas, ka ir kas tik varens, lai sabāztu visas sievietes vienā maisā, nosodītu viņas, apmelotu un vainotu pie kaut kādām savām problēmām.
Nopērc par savu naudu gumijas lelli un tinies prom no šejienes!
20.05.2014 01:41 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
A kam tev tās pavisam skaistās? Gribi padižoties ar foršu trofeju sev pie sāniem? Vecīt, skaistums nav mūžīgs un pie skaistuma ātri pierod un vairs to neredz, tāpēc nesaprotu tādu lielu vēlēšanos iegūt skaistāko no skaistākajām (un par smadzenēm ne vārda). :D
20.05.2014 01:41 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ja man 17 gadi un neesmu bagāts skaistākās saka tu esi otrās škiras cilvēks...ja man tad nauda būtu tad visas lektu gultā teiktu o mēs tevi sen jau meklējām tu esi pirmās šķiras cilvēks...vieglāk uzreiz būtu nosauciet cenu pa cik sūkājat,pa cik gultā liekaties un nemiglot vīriešiem prātu ar savām pasakām par mīlestību,kopā būšanu untmldz.jūs pat tagad komentāros atzīstaties,ka jā lūk vispirms ir nauda un tad vērtējam cilvēku pašu..da divkoses esat no rīta līdz vakaram aprēķinātājas.būtu kādreiz nokaunējušās.

A ko tad tu satraucies par vinjaam? Ir tachu taas, kuras nav pashas skaistaakaas. Pag, pag - vai tik tu taadas neuzskati pats par otraas skjiras cilveekiem un neveelies ar taadu buut kopaa? Taada vien pati dubultaa moraale vien sanaak.
20.05.2014 01:51 |

Reitings 237
Reģ: 11.05.2014
Tev pašam kauns nav? Baigi Tu visas pazīsti!
Atceries, ka tāds tādu atrod, un otrā saskati tikai to, kas tevī ir, līdz ar to tikko būtībā mums pastāstīju par sevi! Kam Tu mēģināji tikko ieriebt nezinu, bet sūdīgi beigās jutisīsies tikai Tu pats, sieviešekspert.
20.05.2014 01:52 |

Reitings 237
Reģ: 11.05.2014
Ja mums svarīgāka ir "nauda" , tad Tu tagad stāsti mums ka Tev izskats ir tik svarīgs un gribi kkādu hot čiksi. Ar ko tad Tu atšķirties?vai tad pats tām skaistajām pati sākumā ieskaties kā personībā? Vnk ko stulbāku neesmu lasīju, visur pretrunas
20.05.2014 01:55 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Daži vīrieši ar nav bez vainas. Kaut kā paši gib un sapņo lai sievietei tā cena pēc iespējas augstāka. Tā smieklīgi dažreiz. Teiks- Tas kā, sex... ar SIEVIETI... tas tač pizģec bļaģ... tas taču ar šampanieti jābaro... tas tač zemenes ar putukrējumu jāgādā... Vieglāk kosmosā aizlidod...
20.05.2014 01:56 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Ja Tev nav nekā cita ko dot kā tikai naudu, tad no Tevis nav nekā cita ko ņemt kā tikai naudu.
Iemācies normāli rakstīt - savādāk kā neizglītots lauķis izklausies, bet pie sāniem smukulīti gribi un visu,visu par brīvu!!!
20.05.2014 02:07 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Šitā forša anekdote pirms gulētiešanas.
20.05.2014 02:39 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
cum, man te viens kaimiņš ļoti apskumis ir (gadi ap 65, naudas netrūkst), gribas viņam kādu prieku sagādāt. Saki kāda takse ir tavai mammai par minetu,klasisko vai anālo? Ja izvēlas vairākus variantus būs atlaide kā par komplektu? Un vai ir kāds izmēģinājums pieejams, lai uz neapmierinošiem caurumiem naudu nevajadzīgi netērētu?
20.05.2014 07:03 |

Reitings 205
Reģ: 21.02.2014
Dinčuk +++
20.05.2014 07:15 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
man riebjas pārsvarā viss jūs dzimums

Gejs?
20.05.2014 07:33 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
nezināju par šķirām mūsu sabiedrībā, kopš kura laika tādas ieviesa?

Cilvēciņš pilns ar kompleksiem un viss. Jāstrādā, jāmācās un prāts varbūt uzradīsies.
20.05.2014 08:12 |

Reitings 37
Reģ: 21.04.2014
Es nekad neesmu sapratusi vienu: puiši reāli sev grib cacu un uz normālām meitenēm neskatās. Pēc tam gaudo forumos par nelaimīgo mīlestību un vilšanos dzīvē un turpina gulēt ar cacām un raksta, ka mīlestības dzīvē nav.

Nu bet ko lai saka - lai būtu caca meitenei ir izmaksas, kādam tās ir jāsedz. Nokāp no saviem augstumiem Apolon un sāc uz dzīvi skatīties reāli!
20.05.2014 08:26 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Puikjeliitis, kuru pirmaa miila pametusi, atnaaca uzsievieshu forumu izgaazt savu saapi.

Iedod savai maatei (kas Tevi 9 meeneshus neesaajaa un peec tam Tavu dirsu tiiriija) sho savu savaarstiijumu izlasiit.

Truls un stulbs.
20.05.2014 08:34 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Zini esmu maita un ar tādiem dirsējiem, kas lec augstāk par zemi un uzskata sevi par bez maz vai dievu, pat neskatos virsū. Un ko tas dos, ka tev būs nauda? Par naudu smadzenes jaunas nenopirksi. Man nepatīl tādi kā tu, es tādus kā sigu ciest nevaru, kam tik domāšana grozās ap to, ka visas sievietes ir vienādas un ka visām sievietēm vajag naudu. Bērns ej un izaudz. Jā bērns, lai cik tev būtu gadu, bet domāšana tev ir kā puņķainam, briļļainam datortārpam. Normāli, pieauguši vīrieši nesēž forumā un nenoliel sievietes. To dara tikai ar dzīvi neapmierināti datornūģi, un nemēģini mani pārliecināt, ka esi kāds skaistulis. Slaists esi un punkts.
20.05.2014 08:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits