Jūs nav par ,ko cienīt,jūsu dzimumu,kā tādu,jūs pārsvarā visas nožēlojamas esat ar savu divkosību,kaut kādām prasībām par uzticību,mīlestību..kad pavisam jauns biju gadi 17 jauna dzīvībiņa šajā pasaulē..biju simpātisks un meitenēm patiku..bet bija tādas,kaut kādas pavisam skaistās...tās mani par cilvēku nemaz neuzskatīja..nekādi nevarēju saprast..pie visa cik sapratu tā jūsu mantkārība naudas būšana..pēc tam tā ieskatījos dziļāk..skatos nauda nauda vislaik tikai nauda jums svarīgākā...ieslēdzu TV naktī..un tur šīs pašas pašas skaistākās kaut kādiem lisiem 45 gadīgiem ar lūpām pulē vienu lietu...viss jūs dzimums traumēja mani...sagrāva manu pasauli...es tad vislaik sapņoju būt ar tādu visskaistāko kopā,staigāju ar savām jūtām par lielo mīlestību..finālā sanāca lielākā no šīs pasaules vilšanām,ka jūs kritīsiet celīšos atsūkāt,tikpat kā jebkuram par statusu un naudiņu..neko..varu vienīgi jūs apsveikt ar to,ka sagrāvāt man visu pasauli jaunībā..tā kā bez jums man tomēr neiztikt..ok spēlējam pa jūsu noteikumiem,es piebraucu ar dārgu mašīnu jūs sajūkat prātā no tā cik izdevīgs esmu jums un jūs pašas momentā vēlaties izģērbties..nav starp jums tik pat kā normālu meiteņu,man jūs prātu neaizmiglosiet,es jums cauri redzu,izmantojat džekus,kā paklājus uz kuriem pasēdēt..kamēr gultā pie kāda tiksiet..tā jūsu lapsu stratēģija pa dzīvi tikpat nožēlojama,cik pašas esat nožēlojamas,tas tik jums liekas ,ka neviens neredz to jūsu spēli,aprēķinu.Neprasiet man jūs cienīt neesat pelnījušas.