Tātad, metu acis uz šada tipa sandalēm. Liekas varētu būt baigi labās uz pasākumiem, kā "Summer sound" u.t.t. Vai vienkārši uz pludmali, vai lietainā dienā, jo nav jāuztraucas, ka sasmērēsies vai saslapināsies. Tomēr, vai tādas ir ērtas kājai un, vai nesvīst ļoti un līdz ar to neberžas, jo tomēr kaut kāds silikonveidīgs materiāls. Par to vai patīk/nepatīk nevaicāju, jo nēsāju sākot no smalkām augstpapēžu kurpēm tusiņos, līdz Crokšiem laivu izbraucienos! Būtu forši pieredzi, jo man aizdomas, ka pirmās dienās varētu būt kājas noberztas ne pa jokam!
Sev taisos kādas tāda veida iegādāties, bet divas draudzenes ir sajūsmā. Vienai jau ir kādi 2 pāri vismaz un saka, ka riktīgi ērtas, otra nopirka vienu pāri un arī saka, ka ērtākās un vienas no lētākajām kurpēm viņai.
likās forši priekš festiņiem, it sevišķi jūras krastā, iebrien ūdenī, noskalo un dodies tālāk..
Nopietni? Un Tagad padomā vēlreiz- iebrien jūrā, tā kurpe ir slapja un arī smiltis iekšā tiek.... un cik tālu tu tādās slapjās un smilšainās kurpēs aiziesi? Tak saberzīs līdz asinīm!!!
Man ir bijušas balerīntipa apavi - karstā laikā traki, pielipa pie kājas, ļoti svīda un berza, kā arī iekrāsoja kājas. Vēsākā laikā bija labāk, bet lielus attālumus ar viņām nenoiet, nav toomēr tie ērtākie apavi.
Man šāda veida iesļūcenes ( gadus 6 vismas ) un plānoju iegādaties jaunas.
Ļoti ērtas, bet slēgtākas kurpes gan es nepirktu. Velku lietainā laikā, lai citi apavi nav jābojā. Vienīgā nelaime, kad peļķē viņas var pazus ( noslīd no kājas ) kā arī uz atsevišiem segumiem slīd: mežā uz skujām, flīzes ( ja slapjas )...
Man ir divi pāri tāda tipa tupelīšu. Tās galīgi neder ļoti karstā laikā, kad pēdas vairāk svīst, un, kad līst. Jo tiklīdz tās paliek mitras, slīd nost no kājām.