Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Amerika

Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
Sveikas :-)
Jautājums konkrēts. Kāda ir iespēja jaunai meitenei, skaistumkopšanas jomā, atrast darbu Amerikā? konkrēti, tuvāk ņujorkai, vai kādā citā lielpilsētā. Cik sarežģīti ir nokļūt tur, un uzsākt dzīvi? Tas tāds sapnīts, ko vēlos nākotnē īstenot.
Paldies.
Vēl labāk būtu, ja tās, kuras ir tur dzīvojušas, padalītos ar saviem stāstiem.
19.05.2014 15:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es dziivoju USA jau daudzus gadus.Saakums nebija viegls noteikti.
Runaajot tiesi par darbu ,domaaju ,ka loti daudz dod veiksme,iztureesanas,atieksme ,un tad diploms!Esmu redzeejusi loti izgliitotus cilveekus ,kuri nevar dabuut darbu ,un mazaak izgliitotus ,kuri loti aatraa celaa tiek uz augsu.Es nedziivoju NY-par to pusi man gruuti teikt-tur viss iespeejams ir "citi likumi".
Runaajot par mediciinu-viss kas saistiits ar to -amerikaani "ignoree" Eiropas diplomu-tas var paliidzeet ejot skolaa,bet vini grib savu.Ja esi ko beigusi par skaistumkosanu,tad tas noteikti var paliidzeet, maacoties sajaa jomaa svesumaa.
19.05.2014 15:55 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Man šķiet, ka nokļūšana un darba vīzas iegūšana ir pats grūtākais process. Ja ar to izdodās tikt galā, tad grūtākais aiz muguras. Protams, neviens nesaka, ka darbu metīs pakaļ, varbūt, ka būs pat ļoti grūti, jo konkurence ir milzīga, un tomēr...cik es esmu interesējusies, grūtākais ir vispār tur tikt, dabū vīzu un uzsākt dzīvot. Ņujorkā ir ļoti, ļoti dārgi īrēt dzīvokli, pat istabu (arī patālu no Ņujorkas, t.i ieskaitot visu apkārtni), tāpēc varbūt vieglāk būtu uzsākt kaut kur citur un tad pārvākties.
20.05.2014 12:14 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Ar to visu gribēju teikt, ka tas, ka ir brīvi lieli naudas līdzekļi (tātad, runa ir par tūkstošiem), tas ļoti palīdz. :) Gan visam vīzas iegūšanas procesam, gan tam, ka pirmos mēnešus varēsi dzīvot brīvi no savas naudas arī gadījumā, ja neatradīsi uzreiz darbu. Kaut gan nu jā, tāpat nez vai kāds dos atļauju dzīvot/strādāt, ja šo tūkstošu kontā nebūs.
20.05.2014 12:16 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
skaistumkopšanas sfērā - tas ir kā? Pieaudzē nagus un skropstas vai arī kosmetoloģija? Ja kosmetoloģija, tad pievienojos Emanuelles teiktajam par tiem diplomiem un nederīgumu/to neatbilstību..
20.05.2014 12:20 |

Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
paldies par viedokļiem. skaistumkopšanas sfēra - kosmētiķis.. ar visu diplomu. cidesco diplomu šajā gadījumā. man tik ieinteresēja, jo vēlētos tur padzīvoties, un šī skaistumkopšanas sfēra man ļoti interesē, tādēļ nezinu, ko citu vēlētos tur strādāt.
21.05.2014 02:48 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
kā tieši tu tur plāno legāli nokļūt?
21.05.2014 02:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits