Kad vinu nosauca par spoku es teloju, ka es nedzirdu, jo es vienmer loti aizstavu cilvekus- un es negrgibeju diskusiju izverst asu- nemot vera to, ka tur bija ciemini! Vinai iekshaa ljoti patik puceties bet man liekas, ka vinai bail uzdriksteties, plus vina vienmer masas ena, kuru visi piemin, o masinja tika reklama, masinja satika di caprio...
Reizem vina atstaj iespaidu ka padumjsh cilveks, plus vinjai nepatik teret naudu uz sevi- kraj visu naudu, kam, es nezinu... Vinai ir slikta ipasiba ka nekad nepaskatisies uz sevi ar kritisku aci, vinja var uzvilkt kurpes ar nodriskatiem papeziem un justies labi, viss vinjai vienmer ir caur Aij, nekas, aij, deres...
Es domaju, ka tas strids velkas gadiem - jo virietis prasa - uzkraso lupas - vinja nedzird, virs saka aizej pie friziera- vinja telo, ka nedzird, virs saka uzkraso nagus - vinja atkal nedzird.. Nereagje, a kad es vinai saku - bet aizej nokraso saknes - Virs saka lai krasoju majas matus a es nemaku!
Bac! Nu tak mes katra esam gajusas cauri posmam, ka krasojam i saknes majas viena otrai utt...
Bet pashas beigas izradas, ka nevis virs nedod naudu frizierim - vinja melo, ka nedod! Vins vienreiz mana klatbutne ari pateica - paskaties uz ta spoka saknem - es saku - sieviete izskatas taa, ka virietis vinju mil- a beigas iznaca, ka vins vinju pats velk uz frizetavam!