Sievietes izskats attiecibu laika

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Atvainojos, bet man garumzimju nav.

Jautajums sekojosh - ja jus esat attiecibas jus kopjat sevi?

Manikirs, pedikirs, seja, mati?

Es runaju ar draudzeni, vinjas virs vinjai visu laiku parmet, ka vinja nerupejas par sevi, ko es varu piekrist, 7 gadu ilgas attiecibas vinja uzkraso lupas tikai uz dzimshanas dienu!
Es vinai saku, ka vinas dzimshanas diena vinjas virs man teica, vinjai dzirdot, ka vina izskatas pec spoka!!!! Visu laiku vinja izskatas nekopta, ka vins apskauzh virieshus, kuru sievietes izskatas labi, es vinjai saku, ka ludzu sac kopt sevi, bet cilvekam vienkarsi nepielec!

KAA lai cilvekam ieskaidro, ka virieshi mil ar acim! Vins grib redzet skaistu sievieti sev blakus!
18.05.2014 20:05 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Piekrītu luīzeluīze!

Vispār dīvaini.. vīrs nu tāads ideāls, sieva - nolaidusies. Tad kas viņu tur pie tās sievas? Mmm... turklāt atklāti saka, ka jau laida pa kreisi.. Ak, jā, protams.. sieva tak bez manikīra. Godīgi? Izklausās, ka ļoti labs attaisnojums sānsoļiem. Nezinu.. tiešām neticams, ka sieva izskatās nu kā tāds briesmonis.
18.05.2014 22:12 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
vasaras_beerns pateikt, ka vecenei izskatās slikti vai aizrādīt par izskatu, ir diezgan apšaubāma taktika. Vecene parasti atļāujās dirsināt un knābāt savējo, bet pašas kritiku vai pat jokus nem ļoti pie sirds.
18.05.2014 22:13 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu kādas nu kuram tās attiecības. ir jāzin pirmkārt savs cilvēks, vai viņš vispār saprot jokus, vai viņš pieņems tādu kritiku. es zinu , piemēram, ka manam draugam nepatīk , ja es kādreiz pajokoju ar melo humoru pa kādu tēmu , kas viņu aizskar, viss, viņš to pasaka, es cienīšu to un otreiz muti pa to vaļā nevēršu, jo es , piemēram, esmu augusi savādāk , man melnie joki ir ''asinīs'' :D Un ir jāpasaka ļooooti man sāpīga tēma , lai es ņemtu pie sirds. cieņa ir tas atslēgas vārds. un , protams, arī nav normāli, ja vīrieti baksta sieviete, kura pati neko nedara lietas labā, bet grib , lai vīrietis visu dod un dara. abpusēji tas viss notiek.
18.05.2014 22:17 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Manuprāt,rūpes par sevi ir pirmkārt tīrs cilvēks pats par sevi,tīri mati,lai nav melns aiz naga un drēbes,kuras neož pēc sviedriem.
18.05.2014 22:32 |

Reitings 177
Reģ: 18.11.2013
Varbūt sieviete pārāk daudz strādā?
Par nekoptajām padusēm atcerējos savu gadījumu, kad jau gandrīz 2 nedēļas biju aizmirusi noņemt matiņus, jo vnk bija ļoti daudz darba un neatlika daudz laika domāt par izskatu - galvenais tīri mati, apģērbs... par laimi bija ziema un to skatu pati pamanīju vannas istabā spogulī. Pirms tam biju mazgājusies katru dienu, bet ātri - lai kādās 5 min jau esmu ārā no dušas. vasarās, gan tam pievēršu ļoti lielu uzmanību neatkarīgi no aizņemtības, tas gan...

Kopumā laikam esmu no tām, kas visai maz lieto kosmētiku, taču to mēģinu kompensēt ar tīriem, veselīgiem matiem (turu tos vaļā) un skaistu smaidu :)
Īsti nezinu, vai attiecību laikā esmu sākusi ģērbties nevīžīgāk... es ceru, ka nē (vismaz fotogrāfijās nekas daudz nav mainījies). Vienīgi esmu pieņēmusies svarā par pāris kg, lai gan tagad cenšos skatīties uzmanīgāk ko ēdu, izvairos no baltmaizes utt., svars īsti nekrīt nost, jo kopumā jau tas pēc ķmermeņa indeksiem ir normāls. Toties vismaz nepieaug...
Mans mērķis ir vairāk nēsāt rotaslietas un sākt ģērbties sievišķīgāk. Ar kleitām un svārkiem ir jau labāk, bet rotas bieži piemirstās.
18.05.2014 22:34 |

Reitings 6040
Es esmu vedusi uz manikiriem, frizetavam utt. Vinas masa amerika dzivo un strada par modeli - un pretstats pilnigs!

Vienkarsi cilvekam ir labi ka ir un vins nemekle vainu sevi, bet virieti. Vinai liekas ka virs bez pamata saka - ej uzkraso lupas ciemini brauc!:(

Man ir tads omites padomju uzskats pec ka es augu, ka virietim jabut skaistai sievai, tirai majai un siltam edienam! Es ari nesmu ideala- bet es tiru, mazgaju un rupejos par sevi! Jo man ir svarigi, ka mans virietis bus laimigs! Un vins atkal savadaka veida iepriecina mani.
Man ir vel viena draudzene- vinja ari - nolaidas nenormali, maja netira, berni netiri, virs vienkarsi aizgaja prom, jo teica, ka var samierinaties ar 70 kg svara bet ne 90 kg. un ka nevar samierinaties, ka sieviete ir nekartiga!
Gruti spriest kapec ta ir, bet es saprotu to viru daleji- vins vienmer labi izskatas un vins gaida to no savas partneres. Jo ja mans virs paliktu resns, nevizhigs, gerbtos briesmigi un es aizraditu un vins nereage, es ari justos stulbi... Ir tak patikami, ka blakus ir sakopts cilveks:)
18.05.2014 22:58 |

Reitings 6040
Dreamgirl, vina nestrada- majas tikai sezh un majas strafa - pilda mazus gramatvedibas darbinus...
18.05.2014 22:59 |

Reitings 6040
Meksikanka, mes ar draudzeni rudeni bijam Tallina uz dazam dienam- vinja sapucejas un bija tik skaista!!!!!!
Goda vards!!! Es biju uz pauzes- restorana visi tikai uz vinju!!!

Viru kas tur? Es nezinu- kopejs kredits, kas nebutu problema? Bailes no kaut ka cita? Varbut vin
Vinu zheel..
18.05.2014 23:01 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
ka var samierinaties ar 70 kg svara bet ne 90 kg/quote]

njā. :D
18.05.2014 23:02 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
es domaju, ka saja gadijuma vaina varetu but psihologiska. kada veida pretests pret skaistuma kultu un ta parmerigu zimesanos. Ja visi apkart tik tendeti uz to, virs par to zge, draudzene par to zage un masu ka piemeru visu laiku min. Es no vienas puses varu saprast, ka var uzlikt miksto un pasutit pus pasauli ar savu manikiru/pedikiru!!!

Loti labs jautajums par darza darbiem un roku izskatu! Tam, kas dara darza darbus regulari, sapratis, ak nav tik viegli but ar ksiatams= manikiretam rokam visu laiku! Es neciesu cimdus, nespeju tajos stradat, lidz ar to rokas, visu laiku ar zememe, ir birstite, bet ne vienmer var labi notirit, jo krasojums mazliet iesezas, ja vairakas dienas pec kartas melnas rokas. + manikirs nekad nav skaists, vislabak ir glabak isi apgrieztus nagus un viss.
Es priecajos, ka man paveicies ar virieti un vinam lielaks prieks par salatiem un pukem, ka ja man butu pec manikira rokas. Varbut vinai ir tada pati uztvere- vairak dabas berns, ka modes dama?
Saki, ak esi draudzene, bet par sajutam neizrunajaties, ne tiki zaget pie friziera iet, bet apjautaties, ko vina par to doma? kas vinai ir svarigi?

p.s. ko tu atbildeji situcija kad virs vinu par spoku nosauca!??
18.05.2014 23:09 |

Reitings 649
Reģ: 16.02.2010
Bērnībā atceros baigi patika "Cobra" vairāk gan tajā laikā dēļ galvenās lomas atveidotāja :D

atceros vēl skatījos to pašu E-iela, Santa&Barbara, Twin Peaks, Melrouse Place, Bevelihilza 90210 un Glābējzvans :)
18.05.2014 23:10 |

Reitings 649
Reģ: 16.02.2010
ups ne tajā diskusijā :D

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Sevi kopju visu laiku, bet neparspileju, jo ciest nevaru neko maksligu.
Man liekas, tev jamet mieru, jo izskatas , ka problema ir vinas attiecibas ar viru un ta ir dzilaka par sevis kopsanu. Nekoptais paskats iespejams ir atriebibas veids un areja fasade, ja reiz saki, ka Tallina vina sevi saveda kartiba.
Man tikai gruti iedomaties, ka sievietei pasai var patikt but nekoptai. Ta tiri sieviskigi un sev. To es isti nesaprotu. Kaut ari no otras puses..liela sieviesu ir it ka ar tiriem matiem, nagiem un drebem, bet tapat kaut kas nav un tads visparejs koptuma iespaids izpaliek.

Reitings 6040
Kad vinu nosauca par spoku es teloju, ka es nedzirdu, jo es vienmer loti aizstavu cilvekus- un es negrgibeju diskusiju izverst asu- nemot vera to, ka tur bija ciemini! Vinai iekshaa ljoti patik puceties bet man liekas, ka vinai bail uzdriksteties, plus vina vienmer masas ena, kuru visi piemin, o masinja tika reklama, masinja satika di caprio...
Reizem vina atstaj iespaidu ka padumjsh cilveks, plus vinjai nepatik teret naudu uz sevi- kraj visu naudu, kam, es nezinu... Vinai ir slikta ipasiba ka nekad nepaskatisies uz sevi ar kritisku aci, vinja var uzvilkt kurpes ar nodriskatiem papeziem un justies labi, viss vinjai vienmer ir caur Aij, nekas, aij, deres...
Es domaju, ka tas strids velkas gadiem - jo virietis prasa - uzkraso lupas - vinja nedzird, virs saka aizej pie friziera- vinja telo, ka nedzird, virs saka uzkraso nagus - vinja atkal nedzird.. Nereagje, a kad es vinai saku - bet aizej nokraso saknes - Virs saka lai krasoju majas matus a es nemaku!
Bac! Nu tak mes katra esam gajusas cauri posmam, ka krasojam i saknes majas viena otrai utt...
Bet pashas beigas izradas, ka nevis virs nedod naudu frizierim - vinja melo, ka nedod! Vins vienreiz mana klatbutne ari pateica - paskaties uz ta spoka saknem - es saku - sieviete izskatas taa, ka virietis vinju mil- a beigas iznaca, ka vins vinju pats velk uz frizetavam!
18.05.2014 23:23 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Jūs ar to vīru tādi kā sazvērējušies :D Nu ja negrib, tad negrib - ar varu NEpiespiedīsi. Pat, ja piespiedīsi, rezultāts ilgi nepaliks.
18.05.2014 23:33 |

Reitings 6040
Varbut tiesi vinja sazverejusies? Un iespitejusies?
Man negribas lai vinja pazaude laulibu, jo pati to negrib:)
18.05.2014 23:36 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 29.01.2009
Tas, ko jūs abi ar to vīru darat, ir pazemojoši. Ēdat taču to nabadzīti bez sāls nost... Brīnos kā viņa jūs vēl nav pasūtījusi labi tālu. Šādā veidā tikai panākat pretējo reakciju. Līdz trakākām depresijas izpausmēm viņai vairs nav tālu. :-( Nevienam nepatīk, ka norāda uz trūkumiem, kurus cilvēks pats ļooooti labi apzinās. Un pārādās tāda kā spītība; pēc "pavēles" toč negribās negribās kā cirka klaunam citiem pa prātam izpildīties. Vēlmei sevi aprūpoēt jānāk pēc pašas vēlēšanās. Un vispār privātmāja ar dārzu - tas ir dzīvesveids, ko špiļķās un ar gariem manikjūrētiem nagiem nav iespējams daudz maz kvalitatīvi izvest. Tā viš' tai dzīvē i'.
Ja jau esi tāda draudzene uzmetusies, tad drīzāk pajautā, kāpēc vīrs to dārzu pats neizravē...?! Ak, jā, pareizi, viņam taču manikīrs tai laikā pašam jātaisa vai jāsaglabā. :-D
18.05.2014 23:53 |

Reitings 408
Reģ: 16.02.2014
Arvien vairāk lasot tavus komentārus kā tu un viņas vīrs pret tavu draudzeni izturas, godīgi, man viņas sāk palikt žēl. RUNĀJIET ar viņu nevis pazemojiet, sakot cik neglīta viņa ir. Domā viņai ir patīkami katru dienu no tevis un tviņas vīra saņemt pārmetumus par savu izskatu? Man liekas, ka viņai ir problēma un zudis dzīves prieks, jo bez iemesla cilvēks nepātrauktu par sevi rūpēties. Varbūt vaina ir laulībā. Šaubos vai zini visus sīkumus viņu laulībā. Iespējams draudzenei ir depresija un apātija pret dzīvi.. Runā ar viņu kā draudzeni par problēmām un to risināšanu nevis atgādini cik tad neglītāka viņa kļūst. Grūti man spriest par šo situāciju, viss ir atkarrīgs no viņas garastāvokļa. Ja ir priecīga un smaidīga, tad grūti teikt, kas noticies.. Atceries, ka nekas nekad neneotiek BEZ IEMESLA! ;)
18.05.2014 23:54 |

Reitings 6040
Markize, Tu visu diskusiju izlasiji pirms komenteji??
18.05.2014 23:54 |

Reitings 6040
Ja nee, tad es tev - speciali Tev pastatsishu, darza vinai nav, 2 puku podi stav ara un tas ari viss, zalja zalite.
Iet runa par tadam lietam, ka nav pedikirs, Tu iedomajies iziet vasara bez sakoptiem kaju nagiem? Nee? Vai nee,0? Vismaz uz atro uzlakosi:)
Esi vasara uz pludmali braukusi, ka bikini zona lien ara un paduses trakak neka Madonnai?
18.05.2014 23:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits