Sievietes izskats attiecibu laika

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Atvainojos, bet man garumzimju nav.

Jautajums sekojosh - ja jus esat attiecibas jus kopjat sevi?

Manikirs, pedikirs, seja, mati?

Es runaju ar draudzeni, vinjas virs vinjai visu laiku parmet, ka vinja nerupejas par sevi, ko es varu piekrist, 7 gadu ilgas attiecibas vinja uzkraso lupas tikai uz dzimshanas dienu!
Es vinai saku, ka vinas dzimshanas diena vinjas virs man teica, vinjai dzirdot, ka vina izskatas pec spoka!!!! Visu laiku vinja izskatas nekopta, ka vins apskauzh virieshus, kuru sievietes izskatas labi, es vinjai saku, ka ludzu sac kopt sevi, bet cilvekam vienkarsi nepielec!

KAA lai cilvekam ieskaidro, ka virieshi mil ar acim! Vins grib redzet skaistu sievieti sev blakus!
18.05.2014 20:05 |

Reitings 135
Reģ: 07.08.2013
Zii, es arī gribu redzēt, ko Tu velc mugurā, kad dzīvojies pa mājām :)
18.05.2014 20:28 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Jā, kopju sevi, bet tam nekad nav bijis sakars ar attiecībām, jo neesmu sapratusi, kāpēc lai pārtrauktu sevi mīlēt (drīkst lasīt arī kā "kopt") esot attiecībās..

Pareizi gan te saka, ka viss atkarīgs, ko saprot ar sevis kopšanu. Tīra, skūtām kājām, padusēm utt., tīriem sakoptiem nagiem, sakopiem matiem- vienmēr. Uzkrāsojusies- kā kuro reizi, bet tam arī nav nekāda sakara ar attiecībām, jo nekad neesmu baidījusies, ka mani varētu vīrietis ieraudzīt bez kosmētikas- gan pašreizējais, gan jebkurš cits.
18.05.2014 20:29 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
vai ja nēesmu uzskrāsojusies. Bet es tiešām vienkārši sevi bez kosmētikas nevaru iedomāties.

Man atkal ir pretēji :D Vienmēr esmu bijusi pret kosmētikas lietošanu, bet apkārtējo spiediena rezultātā tomēr esmu sākusi krāsoties. Visi saka komplimentus, bet pašai riebjas. Lūk tā :(

Tā kā es, savā ziņā, saprotu šo draudzeni. PROTAMS, jābūt glīti apgrieztiem nagiem un tīriem matiem, bet viss pārējais manās acīs ir pupu mizas.

Bet arī, vai tad, kad vīrs bija apaļīgs, sieviete nemitīgi to pārmeta? Man atkal rodas sajūta, ka pats beidzot sakopies un uzreiz citi standarti, vajag daiļavu pie sāniem. Vai nu es vienkārši nesapratu pareizi :D

Un vispār es uzskatu, ka sievietei jākrāsojas un jākopj sevi tikai un vienīgi sevis pašas dēļ, nevis tāpēc, ka to liek darīt apkārtējie.
18.05.2014 20:30 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
mazliet jau palaizas, kad ir ilgstosaas attiecibaas, bet nu es censos tomer par galigu laukji neparversties! kaut gan tiesam tajaa svetdienaa gribas nekrasoties un uzvilkt pidzammas bikses un tuntuloties pa gultu :D

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Sieviete vislabāk izskatās no rīta pēc pamošanās. Dabiska un kāda tā ir, bez visām ārišķībām.

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ko nu katrs uzskata par sevis kopšanu!

Ja pieprasa iet uz solāriju un pārmērīgi krāsoties ikdienā, tad tur ir smagi tarakāni galvā. Ja meitene neķemmē matus un staigā ar neskūtām padusēm, tad cita lieta.

Un nu kaut kas taču to vīrieti tur pi tās nekoptas sievas.

Es arī ikdienā nekrāsojos (skropstu tuša un lūpu balzāms tikai), mati vienmēr savākti, bet neuzskatu sevi par nekoptu. Kopju sevi esot vai neesot attiecībās, bet esot attiecībās, parādas vēl papildu stimuls.

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Man arī interesē, ko tieši nozīmē būt nekoptai? :) Ja meitene mazgājas, ģērbjas tīrās drēbēs, veic minimālu manikīru, tas ir, apgriež/novīlē nadziņus, lai nav netīri, vai viņa skaitās nekopta, jo ikdienā nekrāsojas, neģērbjas kleitās vien un netaisa sev katru dienu matu sakārtojumus citādākus?
18.05.2014 20:31 |

Reitings 135
žēl tavu draudzeni un vīru...tā vispār ir problēma ļoti daudzām sievietēm,kas attiecību laikā nolaižas. to nedrīkst darīt,jo vīrietis tiešām mīl ar acīm un arī ar vēderu. :D Skaistums ir jākopj. Malace, ka mēģini draudzeni kaut kā uzvedināt uz sevis sakopšanu! Tā tik turpini,varbūt aizies! ;) Tev viņu jāaizved aiz rokas pie friziera utt.. :D
18.05.2014 20:32 |

Reitings 8968
man liekas, ka te vairak domaaja, nevis par kopsanu, bet par mazu palaishanos! nu, ka ertak ir nekrasoties, varbut dazreiz mati savakti brutalaak, un ka nevelk kleitas un papedenes ejot pastaigaties svetdienas vakaraa :D
18.05.2014 20:33 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Njā. Nu traki vispār.
Tur nav kkas dziļāks tad apakšā ? Kkāds aizvainojuma radīts spīts, depresija ?
Vīra rīcība, protams, pirmajā mirklī šķiet ne visai glīta. Bet šaubos, ka viņš uzreiz, tiešā tekstā to arī tā teicis .. pirms tam nemēģinājis dot mājienus u.t.t. Tā kā cosmo ir populāri ieteikt pamest partnerus pie pirmajām un vispār - jebkādām grūtībām - viņam vnk jāiet prom, gan atradīsies kāda labāka, kas novērtēs :D
18.05.2014 20:33 |

Reitings 6040
pasaule

es pagashgad laimigi tiku uz Londonas Victorias secret veikala izpardoshanu! Tiesham izpardoshanu, tad sapirkos maicinjas £7, jakas ar kapuchiem £12, garas bikses, £10.

ja atradishu netaa bildes pmeginashu ielikt!
18.05.2014 20:37 |

Reitings 6040
Maya

Es bushu tagad slikta draudzene, bet vinja pat savas paduses pagashvasar nebija sakopusi :)

Tas skaitas pie nekopts vai kopts tels?
18.05.2014 20:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Par tērpiem.. ir veikalos pārdod dažāda piegriezuma ērtas trikotāžas kleitiņas. Tādās var māju iztīrīt, vakariņas pagatavot un skaisti sagaidīt mājās mīļoto :)

Atbildot uz jautājumu - es nekad dzīvē neesmu tik daudz pucējusies kā tagad, esot attiecībās :) Man patīk, radošs process :)
18.05.2014 20:43 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Pēc manām domām sakopta sieviete ir ar tīriem matiem, pati tīra un smaržīga, tīri, apgriezti un apvīlēti nagi un tīras drēbes. Pārējais ir tikai dekorācijas, kas ir papildinājums sakoptībai. Sievietei pirmkārt ir jāpucējās pašai sev par prieku un tikai tad speciāli vīrietim (man gan tā izskatās pēc slimīgas pakļaušanās un vēlmes vīrieti noturēt). Tas nav normāli, ja partneris pavēl, ka tev jāizskatās tā un tā... tas nozīmē, ka tavā vietā viņš vēlas redzēt, ko pavisam citu, plus vēl, ja viņš atļaujās paziņot, ka pretējā gadījumā viņš krāpšot. Varbūt tava draudzene pati ir zaudējusi interesi pret vīrieti, vai arī iekritusi depresijā, jo parasti jau instinktīvi mēs cenšamies vīrieša dēļ, kurš ir iepaticies, gribam to atzīt vai nē. Ko tava draudzene atbild uz taviem vārdiem - sakop taču sevi beidzot!?
18.05.2014 20:44 |

Reitings 6040
cormeum

bingo! Ertas trikotazas kleitas, lidz celitim, brivas! jaa, man ar tada viena ir, no cubusa pa 3 latiem. protams es nemu L izmeru, bet majas - tik erts!

Ne jau es domaju par kosmetikas kartu majas sezhot, bet piemeram, man patik ielikt rulllus shad tad, man vienmer ir manikirs, pedikirs, shad tad es pie youtube pavingroju, uzacis vienmer sakopju, es jau nerunaju par tadam lietam kaa iet uz salonu, bet tak majas smuki dabigi un sakopti!
18.05.2014 20:46 |

Reitings 16391
Zii mani saprot! :)
Piemēram, šī, sarkanā... ideāls piedurkņu garums.. nebūs jāsalst un arī traukus mazgājot piedurknes nemirks ūdenī :D
18.05.2014 20:50 |

Reitings 6040
Kumeliņš

nu tur atrunas - virs vainigs, tagad vina man saka, ka vins nedod naudu pedikiram, kaut es zinu, ka vins vinjai pats piedava iet uz saloniem!!! Pats! Atrada kaut kadu dargo frizieri - virieti,vins aiz rocinas aizveda, vinjs laikam atstaja ap 100euro delj taa.

man vnk tadas dusmas bija! un tur tiesham neiet runa par make up, bet paduses un bikini zonu tak var sakopt vasarai?

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Sieviete vislabāk izskatās no rīta pēc pamošanās. Dabiska un kāda tā ir, bez visām ārišķībām.

ahahahahah. Paldies par uzjautrinājumu. Es esmu eksemplārs, kam rīti nav tā labākā dienas daļa, atttiecīgi arī izskatos :D

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Ja sieviete ir kopā ar īsto vīrieti, tad viņa burtiski uzplaukst un staro. Tā neizskatās tavā draudzenes gadījumā.

Zii, kā tu tos ruļļus liec? Es arī gribētus matus saskrullēt, bet kaut kā jocīgi būtu, ja draugs tevi redzētu ar ruļļiem uz galvas pa māju staigājot :D .
18.05.2014 20:51 |

Reitings 16391
Arī visai jauks variants - apspīlēti (seksīgi), arī savāktie mati nekritīs katlā, kad zupu vārīs ;)
18.05.2014 20:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits