Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kā mīlas trijstūris

Reitings 258
Reģ: 18.08.2013
Kā rīkotos jūs? Nesen iepazinos ar puisi ballīte, bija skūpsti, pēc ballītes šis uzmeklēja mani soc. tīklos sākam sarakstīties, iepazīt viens otru sarakstoties, tad pekšņi man sāka apnikt uzbāzīga interese, ko daru, kā iet, sāku atbildēt vēsi.. bijām norunājuši tikties kādu dienu, bet atcēlām tikšanos jo ārā bija drēgns laiks, brīvdienās notika vel viena ballīte, kurā es nebiju , bet bija tas puisis, un tajā bija man kursabiedrene, pēc tās ballītes viņš neko man nerakstīja, sāka sekot tās meitenes ierakstiem soc. tīklos, tad viņš man uzrakstīja, un teica ka mums nenāk, jo attālums liels, un vel visādi stulbi principi.. Tagad kad viss ir cauri, es sāku novērtēt to kas man varēja būt, tagad tik dīvaini ka puisis kas pievērsās man pievēršās manai kursabiedrenei, un viņiem viss itkā sanāk, sāpīgi skatīties uz to kaut arī starp mums vel nekas nebija sācies, bet tomēr..
Kā lai es tagad rīkojos? Jūtos savādi, sajūta ka mani laime nekad nepiemeklēs ..
17.05.2014 23:58 |

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
priecājies, ka atklājās viņa cūciskais raksturs pirms jums bija kaut kas vairāk :)
18.05.2014 00:00 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
ooo, jaa! piekritu elizabetei annai!

Man ari taa bija, identiski, tikai kursa biedrenes vieta bija draudzene :)

pec nedeljas vinjiem viss bija cauri, jo atklajas lietas, kuras nav forshas... plus - pagajushi jau cik gadi, bet vins veljoprojam man shad tad raksta un saka, ka nozelo... ka nav mani saskatijis to, ko redz tagad!

Es to sauktu, dzive mani vienmer pasargajusi no cukam!
18.05.2014 00:02 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Kā to saprast, kā rīkoties? Ko tu domā vēl darīt? Dzīvo tālāk, ar laiku pāries.
18.05.2014 00:03 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Un kāpēc viņš ir cūka? Jo atmeta ar roku šitai, kura pret viņu kļuva vēsa?
Ir tikai normāli, ka viņš meklēja ko citu un taču godīgi atšuva nevis čakarēja abas vienlaicīgi.
18.05.2014 00:06 |

Reitings 258
peekaboo , saproti ka satiekot to meiteni skolā , un klausīties kā viņai brīžiem pajautā kāda cita kursabiedrene kā tai iet ar viņu, daļa no kursa kursabiedrenēm zina to ka iepriekš ar to puisi bija kāds sakars arī man. Tā ir tik nekomforta situācija , es nezinu, ignorēt jau itkā sanāk, bet iekša nožēla sēž
18.05.2014 00:07 |

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
vins veljoprojam man shad tad raksta un saka, ka nozelo... ka nav mani saskatijis to, ko redz tagad!

ou, jā, šito arī man nācās pieredzēt pirms gadiem 5, toreiz noticēju un pēc tam saņēmu tādu mācību, ka nu tikai :D
18.05.2014 00:07 |

Reitings 258
Viņš man pēc tam lūdza piedošanu par to ka bija tik neapdomīgs
18.05.2014 00:10 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
A džeks malacis. Aplauza autori vienā piegājienā. Superīga pieeja - pats vnm tā daru - ja tev nevajag tad man ne tik. :-D :-D :-D. Dzīve ir pārāk īsa lai gāstu kalnus sieviešu uzmanības dēļ. Un nav jau arī tādu kuru dēļ to darīt tāpēc labākais variants tādos gadījumos vnm ir celties un iet tālāk. Respect un uvažuha čalim.

priecājies, ka atklājās viņa cūciskais raksturs pirms jums bija kaut kas vairāk

Aha, atdarīja princesei ar to pašu ko viņa iesāka un uzreiz cūka :-D :-D :-D. Dabūja pretī tādu pašu vēsumu un tagad kāds viņai redz vainīgs.

peekaboo , saproti ka satiekot to meiteni skolā , un klausīties kā viņai brīžiem pajautā kāda cita kursabiedrene kā tai iet ar viņu, daļa no kursa kursabiedrenēm zina to ka iepriekš ar to puisi bija kāds sakars arī man. Tā ir tik nekomforta situācija , es nezinu, ignorēt jau itkā sanāk, bet iekša nožēla sēž

Vispār izskatās ka tevi aizskartā pašcieņa grauž (latvietēm - tipiska situācija) un tas džeks tev vispār nebija un nav vajadzīgs. :-D :-D :-D.
18.05.2014 00:47 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es arii neko cuucisku tur neredzu. Autorei pashai nevajadzeeja,bet kaa chalis sameklee citu-taa,ziniet, zheel palika. Savajadzeejaas :D
Ne tur attieciibas bija, nekaa.
Gan paardziivosi.
18.05.2014 01:15 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Kā suns uz siena kaudzes... Pati vien vainīga. Nākamreiz būsi gudrāka.
18.05.2014 01:42 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Jā, nekā cūciska puiša rīcībā nav. Ko tad viņam vajadzēja visu mūžu tagad palikt vienam un tikai par autori vien sapņot?... :D
Samierinies!... Un nākošreiz nebremzē un nerauc degumu, bet labāk paej pretī, iepazīsti un tikai tad izdari secinājumus - der vai neder tev tāds cilvēks.
18.05.2014 02:18 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Es tavā situācijā neko nedarītu. Tu viņu īsti negribēji un viņš, savukārt, nevēlējās tev skriet pakaļ. Viss, vilciens ir aizgājis. Būs nākamais!
18.05.2014 03:50 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Dīvaina diena - es piekrītu Elfrīdam, sevisķi par so daļu:

Vispār izskatās ka tevi aizskartā pašcieņa grauž un tas džeks tev vispār nebija un nav vajadzīgs.

Ja puisis, ar kuru es skūpstījos ballītē, ar mani nedēļām gribētu tikai sarakstīties un atceltu tikšanos dēļ tā, ka ārā slikts laiks, tad es atļautos izsecināt, ka nafig viņam neesmu vajadzīga. Puisis, kam tu tiešām patīc, gribēs darīt lietas laba ko vairak, nekā sūtīt vēstulītes soc. tīklos.

Latvijā tāda lieta kā "attālums liels" nepastāv! 4-5 stundu brauciens pat ar sab. transportu NAV liels attālums.

Starp jums vispār nekā nebija. Ko un par ko tu cepies? Ja tik ļoti streso par to, ka kursabiedri padomās, ka pasaulē ir vismaz viens vīrietis, kurš tevi negrib, tad notēlo teātri, puiša jaunajai draudzenei pasaki, ka tev prieks par viņiem. Ka puisis foršs, bet tu viņu sarakstoties neka citādi, ka tikai par vienkārši draugu, uztvert nevarēji. Bučošanos noraksti uz alkoholu :D
18.05.2014 07:59 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nesaprotu, kas te cūcisks un par ko tu ņemies? Puisis mēģināja ar tevi - nesanāca, ko viņam, tagad visu mūžu sērot?
18.05.2014 08:07 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Kas tas par "milas trijsturi"? Jums tacu nekada mila nebija. :)
18.05.2014 08:23 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
pati vainīga,kāpēc puisim tev jāskrien pakaļ?
18.05.2014 09:34 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
priecājies, ka atklājās viņa cūciskais raksturs

Pfff, kā tad, lai vai kāda būtu situācija, vienmēr atradīsies "viņš ir cūka un nav tevis vērts" komentāri. Pat, ja tiešām nevar džekam nekādas bumbas piesiet.

Autorei - kā tagad rīkoties, nu aizmirsti. Iepriekš pati negribēji, tagad arī droši vien gruzīgums tikai principa pēc, jo vairs nevari dabūt.
Un šī gadījuma dēļ nevajag iedomāties, ka "laime nekad nepiemeklēs", ja satiksi puisi, kas tiešām patiks, tad Tev viņa interese neapniks un nešķitīs kā uzbāzīga attieksme, tad nesāksi izturēties vēsi, un galu galā pat lietainās un drēgnās dienās skriesi uz randiņiem, jo tas cilvēks būs Tev pietiekami svarīgs, lai arī drēgnā dienā liktu Tev iekšēji justies saulaini.
Un tas, ka viņam ar Tavu kursabiedreni tik labi viss sanāk, tikai parāda, ka tās visas lietas, kas traucēja jums, ir nesvarīgas, kad satikts cilvēks, kas patiešām patīk.

Un ir drusku egoistiski iedomāties, ka viņam būtu vajadzējis Tev skriet pakaļ, kamēr Tu tā kārtīgi izdomātu, vai patiešām viņu negribi un viņš Tevi tikai kaitina, vai tomēr varētu kas sanākt.
18.05.2014 09:53 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
priecājies, ka atklājās viņa cūciskais raksturs pirms jums bija kaut kas vairāk

Cūciskais raksturs? Jo? Viņa jau bija tā, kas visu +- sabojāja. Viņš viņai skrēja pakaļ un viņa bija vēsa. Pati vainīga!
18.05.2014 09:57 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Ja reiz pati sāki atbildēt vēsi (tīšuprāt!), tad jau pati gribēji, lai puisis zūd prom. Nozuda, viss. Nav jau muļķis, negaidīs, kad tu atkal atcelsi savu vēsumu. Nenosodu tevi, domas var mainīties, jā, tomēr puisi arī var viegli saprast. Vienkārši lieki nezaudēja laiku un atrada cilvēku, ar ko nebija problemātiski virzīties uz priekšu. Par to, ka baigi grauž tieši tas, ka ar kursabiedreni sāka "bīdīt lietas", nu jā, tas ir vēl tracinošāk, jo visu laiku tas fakts rīvējas pašā deguna priekšā, re, viņš tagad ar citu, pie tam ar pazīstamu meiteni, pie tam vēl es pati pazaudēju viņu utt... Nu a ko, dzīve tāda. Ir lietas, ko nevaram ietekmēt, tajā skaitā - tas, ar ko tiekas citi. Audzē biezāku ādu, dzīvē vēl noderēs :) Ne viena vien tāda situācija var rasties, vienkārši uztver visu savādāk, nekrīti panikā uzreiz. Un mācies no savām kļūdām, lai pēc tam atkal nav jāsaka, ka puisis atrada tavā vietā kursabiedreni/draudzeni/māsīcu/paziņu utt. :)
18.05.2014 10:05 |

10 gadi
Reitings 4155
Reģ: 02.01.2011
Neredzu nekādu trijstūri! Puisis vienkārši izdarīja izvēli un viss.
18.05.2014 11:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits