Darbiņš ballītei 24.05.

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Sveikas!
Varbūt, šeit ir kāda oficiante vai meitene,kura vēlas nedaudz nopelnīt nākamned.sestdien no plkst 15:30 līdz 23:30?
Atrašanās vieta - 2km no Brīvības ielas jeb 5km no Juglas.
Pasākums - ballīte privātmājā.
Darbiņa pienākumi- sagatavotos ēdienus ielikt viesiem šķīvjos un pasniegt no zviedru galda, grilēt sagatavoto šašliku, ieliet dzērienus viesiem glāzēs, netīros traukus novākt un ielikt trauku mazg.mašīnā, ēdienu, kurš beidzies papildināt (ēdieni jau sagatavoti būs), sagriezt kūku un pasniegt viesiem, būt pozitīvai.
Atalgojums - 30eur par 8h darbiņu plus var ēst cik vēlas un pēc 23 arī iedzert.
Viesu skaits - ap 30gb.
Viesi - pieklājīgi un pozitīvi cilv.
Gaidīšu vēst.no nopietnām interesentēm.
Blakus mājai ir pilsētas sab.transports.

Jauku dienu!
16.05.2014 15:05 |

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Es pieteicos,bet pagaidām nav atbildējusi, mani liekas, ka atalgojums ir normāls, un labāk šāds, nekā nekāds.
16.05.2014 17:47 |

Reitings 281
Reģ: 20.05.2010
Nestāsti pekstiņus. Piedāvāji 10 eiro par tām pašām 3 stundām. Pie kam bija jāmeklē bibliotēka un tās dators.

Gita, izklausās aizvainoti, kad rej man te virsū par pekstiņiem :D

Sākumā, jā, bet vēlāk palielināju uz 20 EUR, kā arī vēl izpildes termiņu pagarināju divām meitenēm, kas it kā pieteicās, bet tāpat nebija gribēšana un varēšana. Nākamajā dienā to darbu veicu pati, kas man beigu beigās aizņēma vien 2 h - tā, kā bija iespēja stundā nopelnīt 10 EUR.
16.05.2014 18:24 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Uz kāzām viesmīlis ir 70-100 eur, un parastai ballītei 50 eur jau tiešām ir normāli!

Kur tu redzi 50Eur?? Te jau piedāvā tikai 30eur. Brīnos, ka nepiedāvāja to izdarīt par paldies un mazo šokolādi, jo tas jau nav nekas īpašs un nekas daudz - tur gaļu pagrillēt, 30 cilvēkus apkalpot, tāds nieks vien ir. Tam paralēli taču var vēl 50 lietas izdarīt...
16.05.2014 18:30 |

Reitings 625
Reģ: 17.05.2011
Izskatās, ka šis piedāvājums attiecas tikai uz vīriešu dzimtas pārstāvjiem?? Es, ja godīgu nepazīstu nevienu sievieti un arī pasākumos neesmu redzejusi skatu, ka pie grilla stāv sieviete, ja nebūtu tā gaļas cepšana tad piedāvājums būtu kautcik ok...
16.05.2014 18:44 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Par to, ka 30cilv.jāapkalpo kā restorānā ir pārspīlēts. Jau rakstīju, ka ir jau sagatavots ZVIEDRU galds un ēdiens uz šķīvīša jāuzliek mazajiem,nja vien vecāki paši neuzliek. Mājā ir bāra galds uz kura vienmēr jābūt pilnām bļodām ar ēdienu un uzkodām, ēdiens turpat ledusskapī, jāizņem no ledusskapja un jāpapildina, jāielej dzērieni un brīvajā laikā var ēst cik grib un piedalīties pasākumā. Esmu pati visu to darījusi, nejutos nogurusi ne par gramu, pati darītu to visu, ja vien ballītes gavilnieks man to nebūtu aizliedzis darīt.
16.05.2014 18:52 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Sākumā, jā, bet vēlāk palielināju uz 20 EUR, kā arī vēl izpildes termiņu pagarināju divām meitenēm, kas it kā pieteicās, bet tāpat nebija gribēšana un varēšana. Nākamajā dienā to darbu veicu pati, kas man beigu beigās aizņēma vien 2 h - tā, kā bija iespēja stundā nopelnīt 10 EUR.

O.K. tad es ņemu atpakaļ savus vārdus, tiešām nesekoju tālāk līdzi Tavai diskusijai. Pa 20 EUR arī es padomātu par šī darbiņa izpildi. :D Vismaz frizierim sanāktu. Vēl vajag?
16.05.2014 18:52 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Domāju, ka kāda jauna meitene ar prieku izmantos šo iespēju, turklāt bez lieka stresa neformālos apstākļos.

Ja man butu kādi 18-21 gadi un būtu komunikablāka persona, es varētu

Nauda ir nauda,piem., uz Jomas ielas "būdiņu tirgotāji" pa 10 eur visu dienu stāv, tā ka, viss ir salīdzinoši..
16.05.2014 21:59 |

Reitings 4617
p.s. vienīgi taksi varētu apmaksāt atpakaļceļam, jo vēlu pasākums beidzas.
16.05.2014 22:00 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
uz Jomas ielas "būdiņu tirgotāji" pa 10 eur visu dienu stāv, tā ka, viss ir salīdzinoši..

nekad šim neticēšu. Vecrīgā ielu tirgotaji sanem ap 20 euro minimums... un zonot jomas ielas cenas...
16.05.2014 22:11 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Ja man būtu 18 un es dzīvotu tuvumā, piekristu. Šobrīd - nav izdevīgi. Nopelnītais nav tik daudz, lai braukātu šurpu, turpu, jo sabiedriskais transports, piemēram, tik vēlu uz mājām vispār nekursē un saukt taksi nav lēti.
Vienīgais, neizprotu teikumu
''brīvajā laikā var ēst cik grib un piedalīties pasākumā
. Nevis daļu par ēšanu, bet par piedalīšanos pasākumā - kā es, kaut kāda atnācēja no malas varētu piedalīties pilnīgu svešinieku pasākumā, kas izklausās, ka ir dzimšanas dienas ballīte(jo minēts gaviļnieks)? Iet klāt, teikt čau un sākt kaut ko beztēmā runāt? Man liekas, tas nebūtu visai pieklājīgi, jo ne tā būtu mana ballīte, ne es tu vispār esmu aicinātais viesis...
16.05.2014 22:13 |

Reitings 4617
Ok, nekad netici:D
16.05.2014 22:14 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Es uzskatu, ka pilnīgi normāla cena par 8 stundām, vienīgi tas, ka vesels spainis sašlika jāgrillē, tas tā piņķerīgāk, jo visu laiku jāvaktē, lai neapdeg un, lai būtu labi izcepies.
16.05.2014 22:19 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Pienākuši laiki, kad visas grib lielas algas, bet lai nekas nav jādara, a ja ir kaut kas jādara, tad lai maksā kosmosu, jo grūti, nav prestiži, nepatīk, smagi.

A par ko šajā gadījumā jāmaksā vairāk par 50 eiro? (Es piekrītu, ka 40 jau būtu dāsni) Par mazkvalificētu darbu, jā, jāstrādā ar kājām bet vidējā stundas likme šeit, piemēram, ir vairāk nekā nopelna pirmsskolas skolotājs ar attiecīgo izglītību un citu atbildības līmeni

+++

Neviens jau nesaka, ka viesmīles darbs ir viegls, BET.. tas neprasa arī nekādu intelektuālo piepūli. Piedod un atvaino, bet Maximas kasieres pēc 12h garasdarba dienas neviens ar taxi mājās neved. Un jā, arī ir apkalpojošais personāls.

Turklāt te ir privāta ballīte ar normālie apstākļiem. Protams, ka vienmēr gribēsies vairāk, bet nu tāda ir cilvēka daba.
16.05.2014 23:16 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Sludinaajumaa ir viens apstaaklis (aakjis), kam iesaku pieveerst uzmaniibu-izpluudushi, nekonkreeti pienaakumi, kurus pasuutiitaajs uzskata par elementaariem. Parasti taadas lietas beidzas ar abpuseeju konfliktu.
Es personiigi nesaprotu, kaapwec zviedru galda gadiijumaa viesmiilei jaaliek eediens beerniem?! Beerniem roku nav?! Ja beerni ir pavisam mazi, tad vecaakiem jaaliek saviem beerniem eediens, jo kaa viesmiile var zinaat, kuram kaadas alergijas, kuram driikst dot 6-to tortes gabalinju, kuram nedriikst, jo mamma neljauj saldumus tonnaam eest.
Kaa var viesiem liet glaazees dzeerienus, ja galja jaacep?! Un ja tas ir zviedru galds, vai tad viesiem rokas no pakaljas aug, ka nevis viirieshi korkjee pudeles valjaa un pilda glaazes, bet kaut kaada studentiite mokaas ar korkjviljki (nebuus tak profesionaale) un lej viirieshiem?! Un ko iesaakt, ja viesi beerniem eedienu pashi saliek un salej sev dzeerienus? Parasti pasuutiitaajs sacepas, jo redz viesmiile savu darbu nedara. Bet vinja tak nevar raut no rokaam viesiem pudeles!
Un kuraa briidii galju jaacep? Grils buus gatavs vai pashai jaaiekur? Cik liels grils? Izcept 8 stundaas 10kg galjas uz suudiiga grila (neprofesionaala) ir izaicinaajums pat pavaaram.
Un visam paari kaa garneejums veel pasuutaajas attieksme- ai, kas tad tur, taads siikums vien ir.
Taapat ar darba beigu laiku- a ja galja uz grila, bet viesi prom neiet? Pienaak 23:30, grileeshanas laapstinja uz zemes un viesmiile pie pasuutiitaajas klaat un paartrauc sirsniigo chaloshanu ar tekstu- mans darba laiks beidzies-30eut, luudzu? :D un taksi jau nu vajadzeetu apmaksaat- tik veelu vakaraa var buut gruuti ar sabiedrisko.
16.05.2014 23:57 |

Reitings 356
Par galjas cepshanas aatrumu, bruunumu es vispaar kluseeju :) ja viesmiile izceps galju vairaak kaa viesi apeed, vai pasuutiitaaja buus apmierinaata ar divaam bljodaam auksta shashlika? Un vai vecaaki buus apmierinaati, redzot, ka viesmiile vinju beerniem uz shkjiivja kraamee saldumus, chipsus, jo beerns taa prasa? Vai preteeji- ja beernam maajaas ljauj visu, bet viesmiile atsaka beernam 3 kuukas gabalu? Un ko dariit, ja beerni pashi saak no galda sev kraameet? Neljaut, jo tikai izpurgaas eedienu un viesmiile dabuus pa ausi, laiciigi neuzlika? Un ko noziimee buut pozitiivai? Staigaat ar dezhuursmaidu? Nevaru iedomaaties, kaads smaids, ja jaavaktee galds, glaazes, beerni un grils :) driizaak ruupju rieva pieree. Taapat nesaprotu, kas domaats ar netiiriem skiivjiem? Ballites beigaas vai visu laiku netiirie trauki jaanes prom? Un vai jaasakpoj, kaads kaut ko apgaazh, izlej vai izber (pienaakumos nav teikts)?
Leetaak un vienkaarshaak buutu, ja beerniem savs mini galds, pieaugushajiem- savs. Vienreiz lietojamie trauki+liela mistkaste. Un galju grillee kopaa ar viesiem. Un nekaadu oficianti nevajadzeetu.
17.05.2014 00:10 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
Kubiete, Vecrīgā mazajos tirdziņos dienā maksā 10eur + 10% no ietirgotā.
17.05.2014 00:30 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Vienmer bus kads, kurs 30 euro delj ies un stradas tadu darbu nevis chikstes!

Ballite bus tak pieaugushi cilveki, kuri pashi aiz sevis savaks, saprata robezshas! Es biezhi viena majas rikoju balles vasaras pirts maaja un man nekad nav bijusi problema ar to, ka kads kaut ko nepieskata, neizcepj vai neuzliek bernam est. Katram bernam savi vecaki un palidzes bernam paest.

Ka ari nama mate, ne jau vinja sedes un gaidis, kad vinju apkalpos, vinja ari palidzes, vnk es zinu to kaitinoso sajutu, ka vienmer kadam no galda jaskrien pie grila paskatities vai sasliks nav piededzis.
17.05.2014 00:36 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Brīnos, jo es pazīstu lielu daļu kas tur gadiem strādā. Viņas nopelna 20 vai vairak euro, par 10 euro... neviens no majs ara neietu.:)
17.05.2014 00:37 |

Reitings 356
Zii
Tad taa arii jaaraksta- ka meklee shashlika cepeeju. Bet apraksts krietni garaaks, kas noziimee, ka pasuutiitaja pati nezina ko grib.
17.05.2014 00:44 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
Protams, ka jebkurš cilvēks par izdarīto darbu gribētu saņemt lielāku naudas summu nekā sola. Taču šajā gadījumā, lai arī izklausās,ka tiešām nebūs viegli, jo visu laiku ''jāaptekalē'' viesi, jāskatās, vai visa pietiek,ko papildināt, ko novākt, salikt mazgāties u.c. .. es ticu,ka ir meitenes, kuras srādātu par šiem 30 euro, ja ir radusies tāda finansiāla situācija, kad vairs nav ko ēst vai ir ļoti nepieciešama nauda citam mērķim. Ne jau katru dienu tas jādara, reāli vienu dienu aiziet uz 8 stundām! Lai arī nav šis darbs viegls, neuzskatu, ka cilvēks,kurš to gribētu veikt,jāsauc par vergu!
17.05.2014 01:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits