Tev Kubiete paroli noperusi un raksta no tava profila, vai? Vai tu kada atro kreditu iestade strada?Nē, rakstu es un nestrādāju kredītiestādēs. Man morāle tiek augstu vērtēta, bet Tev, kā jau Putina elkam, šis jēdziens svešs.
Bet.. Tagad nesen saņēmu rēķinu no Bites. Bet es Biti nelietoju ! Viņi grib no manis 20 euro. Nu nedošu es viņiem to naudu! Par ko?Tu tikko nosauci pavisam savādāku situāciju. Tu Biti nelieto, bet te weee u.c. duračkas ir tos kredītus ņēmušas un ir parādā AS.
Nu ne es pirmā ne pēdējā, kas nemaksā, tikai reti kurš atļaujas atklāti pateikt, ka viņam pie pakaļas. Nu kas man būs par nemaksāšanu?
ija, nu bet ja viņi prasa no manis naudu kaut kādu, tad jau arī tur procenti augs un tas skaitīsies kā parāds. Nē nu ok, es šito nokārtošu, jo taisnība ir manā pusē
s kaut kur esmu dzirdējusi,ka , ja uztaisa bankrotu, tad visi parādi atceļās un pazūd. Likumus nezinu, nevaru precīzi pateikt kā un kas, bet tāda lieta pastāv.
Kubiete, nē, es pirms pāris gadiem biju viņiem klients, bet slēdzu līgumu,kad aizbraucu uz ārzemēm. Un tagad pēc kādiem 4 gadiem viņi uzrodas ar kaut kādu rēķinu.nu varbut kada aste nenomaksata palikusi? Tu zvanijusi viniem esi? Tak pazvani nu, ari e apstu nosuti... sanemsi atbildi saglabā...
jo, ja pat viņu parāds tiks norakstīts ir naivi iedomāties, ka kredītdevējs necentīsies zaudējumus kompensēt.