Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai juus var ietekmeet cita teiktais, runaajot par apgeerbu?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vakar aizdomaajos par so teemu.Parasti mani neietekmee citu cilveeku izteikumi par to ,kas man piestaav ,nepiestaav.Viirs jau gadiem ilgi zin,ka es vienmeer gribeesu paeksperimenteet ar diivainiem apgeerba gabaliem uttVakar nopirku sev bikses ,kuras loti patika manam viiram-tad padomaaju-kaapeec arii nevareetu pacensties izpatikt vairaak tam otram cilveekam,sagaaadaat vinam prieku,uzvelkot kaut ko ,kas vinam loti patiik.
Jaa un man ir loti zeel,ka tiesi visas manas plandosaas bikses vinam nepatiik...Parasti taas velku tad,ja neejam nekur kopaa.Vins laikam nav "plandoso" apgeerbu cieniitaajs...
15.05.2014 16:59 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Ar mani ir tā, ka man neinteresē , ko citi saka par manu apģērbu, bet interesē tikai tas, ko mans puisis saka! Nav tā, ka es velku tikai to, kas viņam patīk! Ja viņš man pasaka, tev tas patiešām piestāv, tad arī cenšos vairāk pirkt tāda veida apģērbu! Gribās , lai manam vīrietim ir prieks uz mani skatīties un pašai prieks, kad viņam prieks!
15.05.2014 17:06 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man būtu svarīgs vīrieša viedoklis, īpaši ja ejam kaut kur kopā, iepriekšējais draugs bija apveltīts ar labu gaumi, un bieži trāpīgi pateica man kas man labāk, kas nē, ko viņš redz no malas, takā... skats no malas ir bieži citāds.
15.05.2014 17:09 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
manam puisim patīk citāds stils, nekā tas, kuru pašlaik ieturu, tāpēc dažreiz aizejam iepirkties kopā un atrodam variantu, kas patīk abiem. bieži vien tas arī ir tas, kas izskatās vislabāk un par kuru gadās saņemt citu cilvēku komplimentus :)
dažreiz mēs nenovērtējam sevi objektīvi un skats no malas tiešām noder.
15.05.2014 17:11 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es ieklausos atsevišķu cilvēku viedoklī - vīrs (kurš nekritizē), mamma (kura mēdz pakritizēt), dažas draudzenes (tām gan pēdēja laikā nav sanācis neko demonstrēt). Bet ta kopumā, velku to, kas patīk man pašai. Ir bijuši gadījumi, kad no diviem krekliņiem uzvelku to, kas labak patīk man, nevis to otro, pat ja tas otrais labak patīk vīram.

Vienīgais, pēc vīra lūguma censos nepirkt kurpes, kas ejot pa ielu skaļi klab :D Viņam, nabadziņam, no manām ieprieksējām klabošajām kurpēm morāla trauma.
15.05.2014 17:13 |

Reitings 16208
Laikam man ir liidziigi-vakar nopirkaam arii vinam ko jaunu.Mees abi esam uz viena vilna kaut kur,ja runaajam par kraasaam-abiem patiik taadi mieriigi beesiigi,peleeciigi toni.Viirs vienmeer loti respektee manus ieteikumus .
Patiikami jau bija dzirdeet ,ka vins izteica komplimentu,cik labi bikses izskataas...Mani laikam komplimeti loti pozitiivi iedvesmo.Pasmeejos sevii-nu pienemties gan es nevaru nevienu kg!:DVarbuut ar taadu nododmu arii viirs ieteica pirkt man "skinny" bikses?:D
15.05.2014 17:15 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Es vairāk nevis ieklausos kāda viedoklī, bet smeļos idejas no kādām sarunām/diskusijām. Var teikt, ka arī tā ir sava veida ietekmēšana. Kas attiecas uz to, ka man kāds pasaka, ka es slikti izskatos vai attiecīgs apģērbs man nepiestāv, tas gan mani īpaši neuztrauc.
15.05.2014 17:18 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Neietekmē. Vismaz ne apzināti. Varbūt neapzināti sāku meklēt cita veida apģērbus, turpmāk iepērkoties, bet grūti pateikt, kas to ietekmē-gaume, kas gadu gaitā nedaudz mainās, modes tendences vai varbūt tiešām kāda cita teiktais. Bet apvainoties nemēdzu, ja man kāds pasaka, ka man kaut kas nepiestāv (tā "uz sitiena" gan nevaru atcerēties nevienu tādu gadījumu,turklāt man un draugam ir līdzīgi uzskati par to, kas man piestāv un arī to, kas viņam patīk un piestāv). Lai vilktu kaut ko tāpēc vien, ka kādam citam tas patīk, bet man ne visai- nē, nē.
15.05.2014 17:18 |

Reitings 16208
Es skaidri zinu,ka manam viirietim loti patiktu saada kleita-man arii pasai loti patiik sis fasons,bet es noteikti nejustos eerti buut sajaa kleitaa visu dienu!
15.05.2014 17:21 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Klausos savi draugu. Viņš dod ideālus padomus. Mammu arī klausu, bet retāk. Citi cilvēki neietekme.
15.05.2014 17:24 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Es nevaru uzvilkt drēbes, kuras man nepatīk, lai kurš man to lūgtu. Ar mammu man tiešām gaumes nesakrīt. Pirms vairākiem gadiem viņa sev bija nopirkusi ziemas mēteli un mēģināja man ieskaidrot, ka mētelis ir stilīgs, smuks, ērts, silts un, ka man viņš ļoti labi izskatītos. Pat apsolīja, man 20ls iedot, ja es ar viņu uz skolu aiziešu (viņa cerēja, ka man iepatiksies). Man tā bija jāsmejas par to kā es viņā izskatos, ka es pat iznest miseni viņā nevarētu. :D
15.05.2014 17:24 |

Reitings 16208
Mani noteikti laimiigaaku dariitu siii kleitina...nupat raadiju viiram, un vins smeejaas,ka beidzot es esmu iepazinusi vina gaumi ...:D
15.05.2014 17:26 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Ja es pati jūtos labi apģērbā, kas man mugurā un esmu tad par sevi pārliecināta, tad mani nevar ietekmēt citu viedoklis.

Šad tad mēdzu iegādāties savādākas lietas, tad draugs tikai pabrīnās un piever acis uz manām izpausmēm, neko nesaka. :)

Draudzeni, mammu vai māsu ņemtu vērā kaut ko pērkot, bet draugu nē, jo viņš nekad neko nezina kā izskatās un vienmēr saka, ka labi un viss.
15.05.2014 17:27 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Ja es būtu attiecībās, tad noteikti interesētu otra cilvēka domas, bet vai es no tā ietekmētos? To gan es nezinu, bet uzklausītu gan
Es esmu no tiem cilvēkiem, kas var uzvilkt jebko un nekautrēties. Mani kaut kā neuztrauc, ko domā citi
15.05.2014 17:28 |

Reitings 16208
Man patiik mana viira gaume,runaajot par apgeerbiem-esam gandriiz uz viena vilna.Vieniigi man kaadreiz patiik staigaat arii loti plataas dreebees,plandosaas lina biksees uttPatiik kaut kas neredzeets biezi-tiesi taa to vareetu teikt-kaut kas,kas nav visiem...
15.05.2014 17:29 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ne visai. Tā kā apģērbs ir jāvalkā man, tad man ir primāri tas, kas patīk man un kur es jūtos ērti. Mana pašsajūta konkrētā apģērbā man ir svarīgākā. Draugs jau nebūs tas, kas man noteiks, ko vilkt. Viņa vēlmēm savu stilu es nepielāgoju. Es viņam arī nenosaku, ko vilkt.
Protams, es zinu, kas viņam nepatīk un ko viņš nekad negribētu redzēt man mugurā, bet tās ir lietas, kuras es pati arī nekad nevilktu.
Vienīgais apģērbs, kuru pērkot es cenšos izpatikt viņam, ir īpašāka apakšveļa, jo to jau principā pērkot es pērku vairāk viņam, ne sev. Viss cits - tikai mana gaume un izvēle.
15.05.2014 17:35 |

Reitings 55
Reģ: 07.04.2014
Mani arī interesē tikai tas ko saka mans puisis. Iepērkoties kopā, vienmēr pajautāju, ko viņš par to domā, bet ja pašai kaut kas ļoti iepatīkas un viņam nē, tad tā pat pērku, jo nēsāšu tak es, nevis viņš. :D Kā arī vienmēr piedomāju pie tā ko velku, kad eju satikt draugu, lai viņam prieks par to, kā izskatos.
15.05.2014 17:37 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
apģērbu parasti izvēlos viena. Bet, ja man kāds kaut ko pateiks, ka man tur kaut kas ne tā sēž, 99%, ka to apģērbu vairs nekad nevilkšu, bet es vispār esmu diezgan kompleksains cilvēks.

Vienreiz ar draugu "spēlējām" ievas pārvērtības, kur es vilku ārā visus apģērbus un viņš kritizēja, kas ir ok un kas nē. Beigās viņš izbrāķēja lielāko daļu, bet nu viņš nav stilists un izbrāķēja arī labas lietas, piemēram, topus, kuri ir zem žaketes velkami, viņam likās neētiski, jo viņiem nav piedurknes :D
bet lielākus pirkumus veicot vienmēr sagaidu drauga akceptu.
15.05.2014 17:41 |

Reitings 16208
Alise-es nesen tiesi taa dariju,biju atlasiijusi dreebes,kuras dosu prom-meeriju veelreiz,raadiju viiram ,un tiesi manas miilaas plandosaas bikses tika atlasiitas prom dosanai...
Es veel smeejos,ka cauri visam tacu var redzeet ,ka "apaksaa" ir tievs cilveeks,bet tas nepaliidzeeja:D
15.05.2014 17:46 |

Reitings 663
Reģ: 29.01.2009
Ietekmētu protams, bet atkarīgs kurš cilvēks to saka. Vērā ņemtu draudzeņu, sava puiša un ģimenes locekļa viedokli. Jo šiem cilvēkiem uzticos. Sveša, uz ielas satikta cilvēka viedokli neņemtu vērā. Man svarīgi ko par manu apģērbu un kopskatu domā tuvie cilvēciņi. Ja pateiktu,ka kaut kas nepiestāv, tad arī nevilktu. No malas labāk redzams.
15.05.2014 17:53 |

Reitings 202
Reģ: 30.03.2014
Es uzticos savai gaumei un virs ari. Es parasti esmu ta kas gerb gan viru gan sevi. Vins dazreiz man var ieteikt kautko tadu uzvilkt ka mati stavus celas.
Bet ja es zinu ka kada no manam kleitam vinam ipasi patik tad biezi uzvelku milotajam pa prieku.
15.05.2014 17:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits