Ctn, mani interesē reālā pieredze, kas notiek tad, ja izsauc policiju vai piezvana uz kādu iestādi. Kas notiek tālāk ar suni - vai viņš paliek pie saimnieka (pieņemu, ka tad varētu būt tikai lielākas nepatikšanas kā sunim, tā mūsu kaimiņattiecībām) vai viņu liek patversmē, vai patversmē apstākļi ir labāki vai tur iemidzina (dzirdēti dažādi gadījumi, bet pašai pieredze ar patversmēm nav) un vai vispār kādam interesē suņa liktenis. Mani neinteresē pašlaik teorija.
Čupakabra, cilvēkiem līdzi nejūtu.
Par vēršanos iestādēm, sosiem utt. ņemšu vērā, bet joprojām gaidu kādu pieredzi.
Situācija padziļinātāk - kaimiņam senāk bija suns. Mājas plānojums tāds, ka suns ir mūsu pagalmā, redzēju to katru dienu izejot laukā vai paskatoties pa logu. Par suni manā izpratnē nerūpējās, ēst, dzert deva mūsu ģimene, citādi viņu ēdināja tikai tad, kad atcerējās. Nestaidzināja, sēdēja pie ķēdes, kura līdz asinīm bija miesā. Šad tad tikai palaida savā nodabā pa pagalmu (kas nav pārāk liels). Arī ziemā salā bija būdā, kas nu nav īpaši augstas klases būda. No suņa smirdēja, viss bija apkosts utt. Centos glābt, ko varēju - pastaigāju, devu ēst, bet tāpat sirds sažņaudās, kad redzēju to vienaldzīgo attieksmi. Suni nobrauca. Šodien kaimiņš izvēlas sev kucēnu un es jau sāku laikus uztraukties. Pamatot, kāpēc viņam vajag to suni, ja tāpat rūpēsimies tikai mēs par viņu, viņš nespēj.