nu ja vairs nav ko pliku dirsu rādīt, tad iesākumā pasūkās mākslīgu peni, dzīvu laikam par traku :D lai gan nu jau iet viss uz ,,galu'' - kad nav ko rādīt, tad jau iet vaļā šitā, pēdējais laikam ir drāziens uz skatuves...
Drausmas. Man viņa nepatika nekad, arī, kad bija Hanna Montana, bet vismaz toreiz viņa bija pieklājīga. Tā kā viņas pielūdzēji pārsvarā bija un ir sīkie, manuprāt, šādas provokatīvas darbības reāli degradē mūsdienu jaunatni.
Ņemot vērā angļu meiteņu šausmīgo mālēšanos, kosmētikas dēļ viņas varētu izskatīties vecākas. Tātad- mazāk par 15 gadu viņām tur ir. Eh, bet ko tur, interneta laikmetā tāpat daudzus dzīva vīrieša locekļus ir redzējušas arī 12 gadu vecumā.
Provokācija. Tiesa, ne viņa pirmā, ne pēdējā, kas izdomā aizvien jaunus veidus kā provocēt.
Man patīk viena viņas dziesma. Neko citu no viņas neklausos un patiesībā, par viņas šoviem neinteresējos. Kaut kā....vienaldzīgi.
Ja neko jaunu un skaistu nevar izgudrot, tad producenti un menedzeri kjeraas klaat kroplajam un briesmiigajam. Galvenais, ka tik piesaistiit skatiitaajus. Pashai personiigi man vinja ljoti nepatiik ar savaam izdariibaam. Tik smuka un miiliiga meitene bija, bet paskat par kaadu monstru paarveertaas.