Kā lai atradinas?

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Attiecībās pamatīgs strīds, viņš ir prom uz labu laiku, strīda laikā izskanēja teksts par to, ka labāk kādu nedēļu ieņemt pauzi (nerunāt/nesarakstīties, jo viņš neatgriezīsies tik drīz), un tā nu šobrīd ignors no abām pusēm, abiem aizvainojums par strīda laikā izteiktām lietām.

Ir pierasts visu laiku sazināties - sms, skype, zvani, un ja esam kopā, tad vispār... Tāpēc, kā lai pārvar to muļķīgo pieradumu? Nevaru noturēties, ik pa laikam veru vaļā skype, skatos, vai viņš nav online, skatos telefonā, vai nav jaunas sms, gaidu, reizēm pat rodas domas kaut ko uzrakstīt.. Mēģinu sakoncentrēties uz darbu, bet tik un tā tās domas visu laiku nosit no ceļa. Ir sajūta, ka šis iespējams ir beigu sākums, kas visu padara vēl sliktāk.
14.05.2014 17:25 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Arī strīda laikā japaliek par cilvēku un nedrīkst kliegt visu, kas ienāk prātā, strīds pagaist, bet nepatika paliek.
14.05.2014 18:56 |

Reitings 2126
S80, jā, piekrītu, bet man ir tāds ātri aizsvilstošais raksturs, tur neko nevar padarīt. Viņš to saprot un zin, uz ko ir parakstījies.
14.05.2014 19:00 |

Reitings 371
Reģ: 26.04.2014
Likās tavs smilšu pulkstenis vēl nav tik tālu aizbiris. Jebkurā gadījumā 7 gadus jaunāks - tas tomēr ir mazulis!
14.05.2014 19:09 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Savs raksturs ir jākopj un jāaudzina, nevis jāuzvedās kā preteklei un jāaizbildinās, ka kāds uz to ir parakstījies. Neviens neparakstās uz sliktu attieksmi. Iemācies valdīties un būs Tev kāds pluss, nevis tikai teksts, viņš to saprot un zin uz ko ir parakstījies. Mēs mazi čurājam biksēs, izaugot mēs to nedaram. Kāpēc? Tāpēc, ka sevi ir jāaudzina un nevar uzvesties kā c*ka pret citiem, Tev taču nepatīk, ka pret Tevi uzvedas necienīgi, cieni citus.
14.05.2014 19:10 |

Reitings 2126
S80, nu tik traki arī nav.
14.05.2014 19:14 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
, jā, piekrītu, bet man ir tāds ātri aizsvilstošais raksturs, tur neko nevar padarīt. Viņš to saprot un zin, uz ko ir parakstījies.

Ja jau tik viegli aizgāja jau nakamajā dienā, tad neteiktu,ka pieņm un ir gatavs pieņemt tavu raksturu.
Man arī bija draugs ar tādu domāšana-man ir tads raksturs un neko nevar padarīt.
Var, tikai negribas, jo vieglak ir vemt otram virsū visu,kas ienak prāta pie katra strīda un standarta otmazka ir-man tāds raksturs! Agrak vai velāk tas apniks. Piemini manus vardus.
Ja cilveku mil un ciena, pat strida laika, savalda savu dzeligo mēli, bet ja pat necenšas, tad es atvainojos, šādās attiecibās no milestībaa, cieņas tik tālu kā rāpus līdz Ķinai.
Tad tādiem cilvēkiem-man tāds raksturs, tur neko nevar darīt-butu jādzīvo vieniem ar savu raksturu vai jāatradināa no verbālās caurejas, ja otru tas sāpina.
Vispār, es arī esmu strida laikā, attiecibu sakumā piedāvājusi paņemt pauzi, bet manejais nekur negāja. Pateica, ka nekādas pauzes nebūs un mēs tiksim galā. Un mēs tikām. Ja manējais butu kaut kāds skraidītājs, tad mes nebutu tur kur esam, tādi kādi esam.
Ieteiktu tev nopietni pardomāt izdarīto, pateikto, jo mūžīgi otrs necietīs tavu dzēlīgo mēli strīdos. Un strīdi būs. Lielāki vai mazāki, bet tie ir visiem.
14.05.2014 19:16 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ja konkrēti jautājums - kā atradināties, tad atbilde būtu - nu pēc pāris dienām tas pāries pats no sevis un nekā savādāk. Vienkārši tas ir pieradums un dažas dienas ir jāpaciešās, lai atradinātos. Lai atvieglotu šo procesu, labāk ir būt tālāk prom no datora, interneta un telefona - tad nebūs stimula visu laiku gaidīt un pārbaudīt, jo vienkārši nebūs tas viss pieejams un būsi aizņemta ar citām lietām.

Par raksturu - piekrītu, ka ir jāstrādā pie sevis, nevis jāaizbildinās, ka esmu tāda, kāda esmu, vīrietis to zina un samierinās. Kā izskatās, acīmredzot, tomēr nevar samierināties! Tāpēc vienkārši katrreiz, kad gribās pateikt kaut ko dzēlīgu, padomā, vai tas ir tā vērts, ja pazaudēsi šo cilvēku pavisam...
14.05.2014 19:29 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Mani interesē par ko jūs sastrīdējāties, ka tāda reakcija?
14.05.2014 22:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits