Kapec lielaka dala ir GOLDDIGERS?

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Palasot shadas diskusijas, kapec lielaka dala cosmo meitenes ir gold diggers?
Vai tas saistiits ar to, ka jums bija truciiga berniiba? Vai ar to, ka nespejiet nopelniit pashas? Vai vienkarsi gribiet, lai jus varetu uz citu rekina dziivot?
Jums nav neerti, VIENMER, kad puisis vienmer visu maksaa?

Ja, jus esiet tik loooti par sievieshu tiesiibam un vienliidziibu, kapec jus uzskatiet, ka virietim par visu ir jamaksaa?

Manejais puisis par mani arii maksaa, bet es jutos tik nenormali neerti un citreiz piedavaju par sevi maksat, es biju tada shokaa lasot diskusiju, ja puisis nemaksa par celojumu, tad ir galiigs mudaks.Es saprotu, pec 10 gadu kopaa bushanas, ja puisis jus atstatu majas, bet ne peec pusgada, tad varetu cepties.Pashaam nav kauns?? Varbut pietiks slaukt no virieshiem un pasam dziive kaut ko sasniegt?
14.05.2014 17:11 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nee, man nav kauns, ka mani uztur Jo es zinu, ka mani ciena un miil un, ka veelas, lai es esmu atpuutusies un nodarbojos ar saviem hobijiem. Kaa arii veelas, lai es esmu blakus, nevis meeneshiem kaut kur

Jā, jā, jā, baigā mīla attiecībās, lai jau vecis ir projām mēnešiem kaut kur un lauž muguru, lai tik man varētu izmaksāt un pierādīt, ka mani mīl. Lai jau, man nav žēl, es atmaksāšu ar tīru kreklu. Hahhahaaa. A vīrietis negrib atpūsties, strādāt mazāk, arī pats pabūt vairāk ar to savu sievieti? Zinu dažus pārus, kurās vīri brauc nedēļām, mēnešiem prom ilgos komandējumos vai izbraukuma darbos. Lai tikai varētu nodrošināt savu sievieti, kura pati strādā kaut kādu darbiņu hobija pēc. Nu ņemas ar muļķībām. A ko mīļotā? Kamēr viņš prom, viņai vēl 3 tādi vietā. Lūk, kādi mīlestības pierādījumi.
14.05.2014 21:12 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Armand, bet ja sieviete mak piesaistit pie sevis turigu virieti, piesaistit vinja uzmanibu, laiku un naudu, bet virietis izbauda so laiku un vinjai davina davanas, kas tur slikts??
Iedomajies cik emocionali stipram cilvekam jabut, lai pavaditu laiku ar virieti, kurs liekas nepievilcigs?
Mana pazinju loka ir virieshi, kuru sievas un miljakas staiga 100 tukstoshu vertos kazhokos, bet abi gust no ta labumu - virietis laimigs, sieviete ari! Abi ieguvusi ko gribejusi!
Ari normalas attiecibas sieviete iegust milestibu,virietis ari - ari notiek apmainas process.... Abi dabon to ko grib.
Es priecajos par sievietem, kuras tik merkjtiecigi dzive sasniedz visu ko grib!
14.05.2014 21:17 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Esmu no tām sievietēm, kam ir svarīgi būt patstāvīgai. Un viņš saprata, ka kamēr mums nav bērnu, es strādāšu. Lai gan nesen bija saruna, kurā mēs apspriedām variantu, ka es varētu pāris mēnešus pasēdēt mājās, kamēr atrodu jaunu darbu. Bet tā nebūtu es, tas nav man, es viņam teicu. Un viņš teica - vairāk par visu man ir vajadzīga ar dzīvi apmierināta sieviete. Jo, ja sieviete ir laimīga, tad arī mājā valda saskaņa.
Un kad abiem ir nauda...es nezinu, goda vārds, tā ir mazsvarīga. Parasti viņš par visu norēķinās, bet tikpat labi, es viņu izdomāju uzaicināt uz restorānu, nopirkt glaunu kaklasaiti, vai mēs aizlaižam Romas brīvdienās, ko esmu nobukojusi. Es cenšos viņa dzīvi izkrāsot, viņš gādā par fundamentālām lietām.
14.05.2014 21:27 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Nee, man nav kauns, ka mani uztur Jo es zinu, ka mani ciena un miil un, ka veelas, lai es esmu atpuutusies un nodarbojos ar saviem hobijiem.

Iedomājies, es strādāju, bet par spīti tam - mans vīrietis mani vienalga mīl, ciena un es jūtos gana atpūtusies un man ir savi hobiji. Manās attiecībās laikam kaut kas ir nogājis garām, jo es jūtos mīlēta un cienīta arī pati strādājot un spējot sev nopirkt lietas, kuras vēlos. Uzturēšana nav vienīgais veids, kā paust mīlestību vai cieņu tāpat kā uzturēšana nav sinonīms tām lietām.
14.05.2014 21:32 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Ai ai, ka te viss iet galejibas. Nu bagatibai nav sakara ar milestibu. Laimigi pari ir visos sabiedribas slanos. Tad, kad jus izsakat kadus spriedumus, jus neanalizejat, vai tas ir tiesam jusu domas(balstitas uz pieredzi, realiem faktiem) vai tomer tas ir klisejas?
14.05.2014 22:29 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Lexyy: Pēc manām domām, par goldiggerēm var saukt tās, kuras staigā pa skaistumkopšanas un plastisko ķirurgu kabinetiem paralēli rakstos sms: "cjaaau,bumbuliit,tavam zachhitim ljoti, lJOTTi gribaaas veeEl 1 kazhocinjju, nju ljuudzu... man ir shaussmiigi auGsti."

Hahaha :D Šitas labi vizualizējas :D
14.05.2014 22:34 |

Reitings 45
Reģ: 29.01.2009
Nākotnē arī es domāju pievērsties darbam, kas vairāk būs mans hobjis. Jo, kāpēc man strādāt "melnu muti", ja mans vīrietis pelna gana labi, lai nodrošinātu ģimeni un vēlas, lai viņa sieviete ir atpūtusies un laimīga? "Paplosījusies" karjeras lauciņā jau esmu pietiekami.
Uzskatu, ka galvenais, lai abus apmierina dzīves modelis. ;)
14.05.2014 22:37 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Feministe ar majsaimnieces novirzienu ir zelta atradums virietim. Sekss par brivu, vakarinas, maja tira. utt :D
14.05.2014 22:39 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Jūs nopietni? Ja es ļauju vīrietim izmaksāt sev vakariņas un nezinu, cik viņš maksā par dzīvokļa komunālajiem, es esmu golddigere? Ņemšu vērā.

Jautājums tām, kas uzskata, ka vīrieši mums ir kaut ko parādā tāpēc, ka mums ir mēnešreizes - ko tieši viņi ir parādā un kā tieši viņi ir veicinājuši to, ka mums tādas ir?
14.05.2014 22:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja sieviete, kura atljauj sevi viirietim lutinaat, ir golddigere, tad kas ir viirietis, kursh pienjem sievietes taisiitaas vakarinjas? Fooddigeris? :D
Nezinaaju, ka taas, kuraam viirieshi no laba praata miiloshaas attieciibaas izmaksaa un sagaadaa daavanas, arii ierakstaas golddgieru kaartaa.
14.05.2014 23:19 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ko var cepties?
vienkārši skauž, ka ir tādas, kas neko nedarot var iegūt visu, savādāk es nespēju saprast, kāda kurai daļa un kāpēc tā jāsastresojas par to, ka kāda netaisa nezinkādu karjeru un atļauj vīrietim izmaksāt...
tas kautkā jūsu dzīvi ietekmē??

tāda aprobežotība...
14.05.2014 23:27 |

Reitings 237
Reģ: 11.05.2014
Nu kā elementāri, tā ir ērti, sākumā liekas nepieņemami un pēc tā pierodi, ka atpakaļ pie " patstāvīgās sievietes" tēla negribi atgriezties. Pati neesmu tādu, bet tuvākais draudzenei notika tieši šī situācija.
14.05.2014 23:39 |

Reitings 237
Reģ: 11.05.2014
Bet labs jautājums- "kauns nav?"
Man teiksim ir, jūtos atkarīga un viņa varā ja dzīvojam kopā. Reti pretīga sajūta, bet " golddigeres" šo situāciju iemācījās izmantot savā labā
14.05.2014 23:42 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Nu nezinu, kā ar jums pārējām, bet man personīgi nekad nav paticis pat tas, ja vīrietis samaksā kaut par dzērienu vien. Uzreiz jūtos neērti. ;)
14.05.2014 23:44 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vai kaada var man apskaidrot, ko taa atkariibas sajuuta noziimee?
14.05.2014 23:50 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Jūs nopietni? Ja es ļauju vīrietim izmaksāt sev vakariņas un nezinu, cik viņš maksā par dzīvokļa komunālajiem, es esmu golddigere? Ņemšu vērā.

Haha! Piekriitu!!!
14.05.2014 23:54 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Bet labs jautājums- "kauns nav?"
Man teiksim ir, jūtos atkarīga un viņa varā ja dzīvojam kopā. Reti pretīga sajūta, bet " golddigeres" šo situāciju iemācījās izmantot savā labā

es atvainojos...bet, tu kā...visu dzīvi domā dzīvot atsevišķi no sava vīrieša, jo kopā ar viņu dzīvojot jūties viņa varā?? :D:D

dažas gan te tādu sviestu var rakstīt, izklausas nevis kā neatkarīgas sievietes, bet drīzāk kā kompleksainas un aprobežotas.
15.05.2014 00:18 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Man teiksim ir, jūtos atkarīga un viņa varā ja dzīvojam kopā.

Nebiju par kaut ko tādu pat iedomājusies! Pieļauju, ka tā varētu justies tieši tās, kuras nestrādā un dzīvo tikai no vīrieša naudas, viņas tiešām ir atkarīgas no vīrieša labvēlības.
Tām, kas strādā, kur problēma? Nesadalījāt kaut ko pamatīgāku, attiecības nav labojamas? Koferis padusē un prom!

Šīs diskusijas iespaidā, es arvien labāk saprotu, ka golddigeres ir visas, izņemot tās, kas dzīvo vienas, vai uztur savus vīriešus. Tiklīdz vīrietis arī par kaut ko maksā, tā sieviete ir golddigere.
Kaut kā tā?
15.05.2014 00:55 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Nu nezinu, kā ar jums pārējām, bet man personīgi nekad nav paticis pat tas, ja vīrietis samaksā kaut par dzērienu vien. Uzreiz jūtos neērti.

Es nesaprotu, kā var justies neērti, ja tev samaksā par dzērienu/vakariņām/kleitu/dajebko. Saprotu, ka var justies neērti, ja liek sēdēt mājās, nestrādāt un dzīvot par vīrieša naudu, jo cilvēki ir dažādi un ir arī sievietes-karjeristes, kurām vnk šāds dzīvesveids nav piemērots. Bet lai būtu neērti no dzēriena izmaksāšanas?? Te tiešām ož pēc kaut kādiem kompleksiem.
15.05.2014 01:12 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Manejais puisis par mani arii maksaa, bet es jutos tik nenormali neerti un citreiz piedavaju par sevi maksat

Vai, cik mīlīgi. Ar to vajadzēja sākt.. un arī beigt. Nu, Tu jūties neērti, Cataleya jùtas ērti, bet maksā par jums abām beigās. Ko tas Tavs neērtums? Kāda atšķirība starp jums nobeigumā? :D
15.05.2014 01:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)