Te jau bij teema par "uz kakla seedeetaajaam", ej tur un izsakies.
Un savu jeedzienu "golddiggers" iebaaz sev pakaljaa. Neviens tos viirieshus nav piespiedis maksaat, vinji maksaa, jo grib maksaat un var maksaat.
Un visu laiku taa tupaa paarlieciiba, ja sievietei maksaa, tad jau nu vinja noteikti pati nevar nopelniit. Apbeedinaashu Tevi, liidz briidim, kameer nebiju satikusi savu viirieti un pie vinja paarvaakusies, burviigi sevi uztureeju pati un sakaraa ar savu darbiibu starptautiskos projektos celjoju vismaz 10 reizes vairaak (tagad sanaak 3-4 reizes gadaa, kad viņam nav jaastraadaa). Un, ja peekshnji notiks KAUT KAS, man atrast darbu probleemu nebuus.
Nee, man nav kauns, ka mani uztur :D Jo es zinu, ka mani ciena un miil un, ka veelas, lai es esmu atpuutusies un nodarbojos ar saviem hobijiem. Kaa arii veelas, lai es esmu blakus, nevis meeneshiem kaut kur. Un mani shiis vinja veelmes apmierina, jo man patiik buut sievietei nevis darba zirgam.
Peec Tava teksta shkjiet, ka te visas ir ielu slauciitaajas un seed Maximas kasee un vispaar pilniigi neko nejeedz. Pienjemu, ka pati neko daudz neesi sasniegusi un pashai grauzh, ka Tavs viirietis nav turiigs. Skaties, visa "pati vareetaaja", ka kaadaa briidii neattopies opereejot starp 2 darbiem, zupas katlu un paaris siikajiem, kameer viirs mieriigi dzer alinju, atnaacis no sava viena vieniigaa darba.