Darba vietas maiņa

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Iespaidojos no diskusijas par darba interviju. Vairākas raksta, ka bijušas uz tik un tik ilgām intervijām.

Radās jautājums - cik darba vietas esat nomainījušas līdz šim laikam?
Un, ja esat kādreiz bijušas atlaistas, vai stipri par to pārdzīvojāt?
14.05.2014 09:55 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Ieskaitot 2 vasaras darbus, ir pāri 5. Tie amati arī diezgan dažādi, pēdējo reizi, kad biju uz interviju, man tieši teica, ka man gan interesanta iepriekšējā pieredze, haha.

Atlaista īsti nē, vienā no iepriekšējām darba vietām piedāvāja vai nu paaugstinājumu vai arī atā, atā, izvēlējos aiziet, jo neredzēju īsti sevi tajā jomā. Nepārdzīvoju, jo tā jau bija beigās mana izvēle.
14.05.2014 13:07 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man ir 20 un gada laikā esmu strādājusi 5 darba vietās.
1. Mans pirmais darbs, sāku ar maximu. Nostrādāju tur 5 dienas un aizlaidos. :D Drauga mamma piedāvāja darbiņu savā veikalā.
2. Drauga mammas veikals. Strādāju līdz skolas sākumam. Nevarēju apvienot.
3. Darbs apavu veikalā. 4 mēneši. Aizgāju prom, jo viss kolektīvs pajuka, atnāca vietā tīrākās šausmas.
4. Darbs apģērbu veikalā. Mani atlaida, jo varēja redzēt, ka man tur nepatīk. Nesapratos ar kolektīvu. Pati būtu gājusi prom.
5. Darbs smaržu veikalā. Rīt rakstu atlūgumu, jo alga ir minimālā, 6x nedēļā darbs un izskatās, ka bizness ilgi neturēsies.
Izskatās tīri traki.. :D
14.05.2014 13:07 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
ja skatās normālu darbus, tad 4 gadu laikā 2 darba vietas (no vienas pārgāju uz citu). Amats abās ir mainījies vairākkārtīgi atbilstoši izaugsmei :)
14.05.2014 13:18 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Darba stāžs ir 10 gadi, 3 darba vietas, no kurām pēdējā strādāju 6 gadus. No otrās varētu arī teikt, ka atlaida, bet nu nelikumīgi, tas gan. Tur jaunajai vadībai bija personīgās antipātijas pret mani. Papildus bonus punktus pelnīju ar pretī runāšanu un klaji pasakot, ka "jūsu vadības stils ir zem katras kritikas". Nu uzprasījos, bet neraudāju :D Jo pašai atlūgums jau 2 mēnešus kā uzrakstīts bija, bet nekādi nesaņēmos iedot vadībai. Biju domājusi, ka pēc atvaļinājuma iesniegšu atlūgumu, bet še tev - "štatu samazināšana". Lieku pēdiņās, jo gribēja vnk atlaist un turklāt ātri, bet nebija normāla iemesla. Ļoti labi. Tiku pie kompensācijas 2 algu apmērā :)
14.05.2014 16:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits