Ja par maz uzmanības...

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Ko jūs darāt, ja no vīrieša saņemat pārāk maz uzmanības?

a) Pievēršat viņam pašam vairāk uzmanības
b) Kaut kā citādi izprovocējat viņa uzmanību. Kā tieši?
c) Apvainojaties un cerat, ka viņš to pamanīs un pievērsīsies jums
d) Apgrieztā psiholoģija - ignorējat viņu
e) Neko, samierināties, jo zināt, ka tāpat nekas nemainīsies un ka jums tāpat vienmēr būs par maz uzmanības
f) cits variants? :)
13.05.2014 12:52 |

Reitings 174
Reģ: 23.04.2013
d) - daros pa savām lietām, viņu pieignorējot, vai arī varu tieši pateikt, ka man kaut kā trūkst tās uzmanības, viņam taču negribētos, lai tā tiktu meklēta kaut kur citur :D
13.05.2014 16:39 |

Reitings 371
Reģ: 26.04.2014
Annie... nu kā lai saka... man vienmēr būs par maz uzmanības. Kā teica šis jaunais draugs, es varētu viņam apķerties apkārt mērkaķīša pozā un nelaist vaļā visu dienu, un pat tad man būtu par maz viņa Bet parasti cilvēki tā nevar, kur nu vēl vīrieši. Viņiem vajag savu brīvo telpu, savu laiku un savas lietas. Viņš viņu dienu var nepievērst man uzmanību, jo viņš vienkārši strādā. Un viņam tas liekas absolūti normāli. Jo viņš strādā taču. Mani atkal tas neinteresē. Strādā, nestrādā, ko dara. Man vajag, lai man pievērš uzmanību un viss. Tikai nevajag man ieteikt nodarbināt sevi un tamlīdzīgi, es esmu super nodarbināta, bet tas tāpat man neliedz gribēt viņu visu laiku. Nu tāda es esmu

Izskatās, ka tev nav ko darīt. Atrodi hobiju, darbu vai mīļāko!
13.05.2014 16:41 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Kas tas visiem ir par ieteikumu atrast darbu vai hobiju. Nu bāc ir man gan darbs, gan hobiji. UN KAS NO TĀ? Piemēram, tagad esmu darbā, strādāju. Un? Tāpat es gribu, lai viņš man pievēršu uzmanību. Vakarā, piemēram, nodarbošos ar hobiju. Un? Tāpat es gribēšu no viņa uzmanību. Tā kā nodarbinātībai ar vēlmi pēc uzmanības nav absolūti nekāda sakara.
13.05.2014 16:47 |

Reitings 202
Reģ: 25.04.2013
Nikai +++

Es teiksim rakstu diplomdarbu un man nav nekam laika un esmu aizņemta pāri galvai. Bet tas absolūti nemazina manu vēlmi pēc tā, lai viņš ir blakus, tur manu roku vai bužina matus.
Runa te ir par vajadzīgu pēc vīrieša uzmanības! Nevis par to, ka man nebūtu ko darīt
13.05.2014 16:49 |

Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
f) nodarbinu sevi ar citām lietām, lieku vīrieti mierā. Drīz vien viss ir kārtībā un ar uzviju. Katram vajag laiku atelpai. :) taču ikdienā, ja grib, lai apskauj vai sabučo, tad tā arī pasaku. Neuzskatu par vajadzīgu taisīt drāmu.
13.05.2014 16:52 |

Reitings 663
Reģ: 29.01.2009
Pagaidām saņemu pietiekami uzmanības, nesūdzos :) Nezinu ko darītu, ja būtu man uzmanības trūkums.
13.05.2014 17:10 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Ja viņš visu dienu ir ieurbies pilnīgi nejēdzīgās lietās un mani vispār neredz, tad vakarā nav nekādas mīlēšanās.
13.05.2014 17:23 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Noteikti vairāki tipiskie skuķu izgājieni. :D
13.05.2014 18:03 |

Reitings 223
Reģ: 26.12.2013
Sākumā man arī gribējās nenormāli daudz uzmanības. Ja nebija, tad likās, ka kaut kas nav kārtībā un visu ko sāku fantazēt kāpēc tā:D Bet tagad esmu sapratusi, kā to risināt. Vairs tik pārmērīgi neuķinos ar viņu, tas viņam patīk un viņš tagad pats alkst pēc manas uzmanības vairāk pat nekā es. Vai arī vienkārši sevi ar kaut ko nodarbinu, kamēr viņš pats pie manis neatnāk:)
13.05.2014 18:08 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Man arī patiktu, ja visu savu uzmanību pievērstu tikai man, jo man vienmēr liekas par maz. Bet tā taču arī nevar. Ja es sāktu to pieprasīt un uzspiestu to, tak padomāt, ka es esmu slimi apsēsta. Man bija viens puisis, kurš to visu pieprasīja no manis, es ļoti labi zinu, kā tas ir. Es tad domāju, vēl tagad domāju, ka viņš bija slimi apsēsts ar mani un ar galvu kaut kas nebija kārtībā. Ir taču jādara citas lietas arī. Jāmēģina saprast otrs, kā justos, ja neko neļautu darīt, pēc darba nevar mierīgi atvilkt elpu, jo kādam redz visu dien nav bijis ko darīt, enerģijas ir daudz un pieprasa uzmanību.
13.05.2014 18:20 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
F
Neskaitot reizes, kad uzmanību nesaņemu dēļ vīra noguruma vai sliktās pašsajūtas/noskaņojuma, ir divi rīcības varianti:
1.ja viņam ir tāds vidējš garstāvoklis, tad konkrēti pasaku, ka gribu vairāk uzmanības un pie tās arī tieku uzreiz;
2.ja viņam ir labs garstāvoklis, tad vienkārši sāku traucēt :D (piem., ja viņš hokeju skatās, sāku stulbus jautājumus uzdot- kāpēc ripa apaļa, kāpēc tiesnesis svītrains.. - vai arī sāku fanot par pretiniekiem, lai gan vīrs labi zin, ka es labi saprotu kas un kā tur notiekās, un favorīti arī mums vieni..).
Histērijas un stulbus strīdus nekad neesmu taisījusi, tāpēc uzmanības nekad tā īsti nav trūcis.
13.05.2014 19:06 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
D tiešām darbojas ideāli, bet savā stulbajā jaunībā esmu arī provocējusi un apvainojusies. Tagad kauns, bet kas nu bija, tas bija.
13.05.2014 19:57 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Lai cik dīvaini būtu, bet piekrītu armandam
Kaut kādas speciālās viltības un pozu ieņemšanas šajā jautājumā var tikai visu pasliktināt. Tāpat kā visos, patiesībā. Ja tik ļoti vajag pastiprinātu uzmanību no kāda, tas tomēr norāda, ka neesi mierā ar sevi, nav tās pašpietiekamības, jo tā nesākas fiziskajā līmenī, bet galvā. Var pieteikties 100 kursos, strādāt 3 darbos un trenēties katru dienu, bet ja domāšana nav sakārtota, tas nepalīdzēs. Paanalizē sevi, padomā kāpēc tev tik ļoti vajag pat visaizņemtākajā brīdī lai ir tā uzmanība. Kāpēc nevari koncentrēties uz savām lietām. Tas ir tīri ieteikums.
Atbildot konkrēti uz jautājumu- uzmanības trūkumu neizjūtu, jo abi strādājam vienādu darba laiku un dzīvojam kopā. Ja pēkšņi draugam parādītos vairāk darba (tā ir bijis), es pat priecātos, jo varu izdarīt savus iekrājušos darbiņus, pabūt ar sevi, sakārtot domas. Tas ir ļoti svarīgi un tas pat ir tas, kas pietrūkst. Galu galā vajag ļaut sailgoties un tad viss ir daudz daudz mīļāk :-)
13.05.2014 21:28 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
D parasti strādā
13.05.2014 21:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits