Esmu laipnā autobraucēja, kas palaiž gadījumos, kad ir jāievēro rāvējslēdzēja princips un vēl dažos ja cilvēki nav nekaunīgi. Brīži, kad varu palikt nejauka un nelaist ir tie, kas lielajos sastrēgumos lien garām rindām, kas godīgi brauc un tad plikšķina acis rindas galā, lai ielaiž, bieži vien jau tie līdēji bauro pie stūres un plāta rokas itkā man būtu pienākums viņus palaist. Tāpat man riebjas tie, kas nespēj pakustināt pāris pirkstus un ieslēgt pagriezienus (tajos brīžos gribās tā normāli pa pakausi tiem uzšaut :D ) un tie, kas nerēķinoties ar mani ielien man pašā priekšā tā,ka man jādomā un jācer,ka aizmugurē esošais būs pamanījis,ka strauji bremzēju.
Bet par topiku runājot, jā, sievietes ir ļoti nejaukas, baigās konkurentes uz ceļiem, jo pārsvarā viņas neparāda pagriezienus un nepalaiž, vienreiz braucot no mūkusalas apļa laukā un braucot gar statoil viena sieviete sagaidīja mani, kad jau pietuvojos pietiekami tuvu un tad izlīda man deguna priekšā ar saviem 10-15km stundā...besī ārā.
Starpcitu, nespēju ciest tos,kas cenšās ierādīt vietu citiem piebraucot strauji priekšā un metot pa bremzēm, man ir tāds zināmais personāžs, kas brauc ļoti agresīvi, viņš pats sevi veda uz lidostu, bet man vajadzēja atpakaļ braukt... nu ta pēc tā izgājiena vispār likās, ka nevarēšu aizbraukt atpakaļ uz mājām!