Visticamāk, ka radi un ģimene biedē, lai Tu 100 reizes pārdomātu šo lēmumu. Mani arī mēģināja atrunāt no kucēna ņemšanas pat kolēģi darbā. (lai gan kāda viņiem darīšana).
Realitātē nevienas sagrauztas lietas kucēna vecumā, izņemot šim nolūkam speciāli domātās rotaļlietas. Brīvi atstāju pa grīdu kabeļus, vadus - nekas viņam no tā neinteresēja. Tā ka- ar šo lietu nekad nevar zināt. Zinu gadījumus, kad šķirnes brāļi pat dīvānus brīvi iznīcina, bet manējais šajā ziņā nesagādā nekādas klapatas, laikam tāpēc, ka visvairāk uz to gatavojos. Pieaugušā vecumā viņš sagrauza man sporta kurpi, bet tur es pati pie vainas, jo nepievērsu viņam uzmanību, kad viņš uz to uzstāja.
Lieta, kas man gan liktu aizdomāties, ir veselības problēmas.(Reti, bet var nepaveikties ar suņa veselību) Ja man kāds uz 1 min būtu parādījis video no nākotnes ar to, kā manu suni liek uz operācijas galda un dakteris negalvo, ka viņš dzīvo, ja es iepriekš zinātu, kādus emocionālos pārdzīvojumus tas sagādā, iespējams pat pārdomātu. Bet es neko nenožēloju, mans suns vienalga man ir vislabākais un vismīļākais, kā jau vairumam šeit :)