Es varu pilnā nopietnībā sākt runāt pareizi un jūs visas manī iemīlēsieties,bet ko man pēc tam ar jums visām darīt ar tādu iemīlējušos baru manī? man nav tāda mēŗka..pie tam man ir ap 30 gadiem..jums tomēr vajadzētu saprast,ka šādā vecumā vīrietim ir nopietna dzīves pieredze attiecībā uz visu tai skaitā arī jums daiļo dzimumu...tapēc es varu atļauties ieslēgt visprimitīvāko intelektu..pasmaidīt,pacelt sev noskaņojumu..padomājiet,kāda no jums tā jēga būs ja es sākšu runāt savā īstajā līmenī,kas ir 10x augstāks par jūsu..jūs vienkārši neaptversiet manu unikālo dzīves pieredzi,esmu līderis starp līderiem vīriešu vidū..jūsu un mana ir 2vas dažādas pasaules pamatos jau,kamēr jūs deguntiņus pūderējāt mājās pie spoguļa,man ar 4 krieviem vajadzēja kauties un vēl viss vienās cīņās par to,lai mani cilvēki uztvertu kā cilvēku,lai es jūsu acīs iegūtu atzinību,par visu vajadzējis man sisties un daru to joprojām..jūs jau nesaprotat galveno-par vīrieti nepiedzimst..par vīrieti kļūst cīņās...tūkstošiem un tūkstošiem cīņu,lai kļūtu par čempionu,pašu labāko...es respektēju visas jūs,jūs neesat pretinieki man,jūs esat pilnībā cita pasaule.Kura man tuva:)