Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

HEEEELPPP :/ KURSA DARBS

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Sveikas, jau kādu laiku sēžu bibliotēkā un nekādi nevaru izdomāt tēmu kursa noslēguma darbam komunikācijas psiholoģijā :// ienāca prātā šī - feminisma kustības atspoguļojums filmās. bet īsti nezinu vai ir atbilstoša. lūdzu palīdziet, varbūt kāda esat kādreiz jau rakstījusi par kaut ko līdzīgu.. :/ būšu ļoti pateicīga par jebkādu ieteikumu...
12.05.2014 16:55 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Justify nu tas ir lielā mērā vairāk vēstures, filosofijas lauciņš, tiešām gribi braukt šajā lauciņā? :D
12.05.2014 16:59 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Vai tiešām interesē atspoguļot feminisma kustību? vai drīzāk feminisma idejas?
Tas būtu interesanti, bet nezinu, vai jau nav pētīts. Atbilstība - ja māki sasaistīt ar savu nozari - kāpēc ne? Feminisms tiek pētīts daudzās nozarēs, kā arī pastāv tāda lieta kā starpdisciplināri pētījumi (ja neattiecas tieši 100% uz Tavu nozari, izveido tiltu starp savu un kādu citu.) Bet vispār - dodies ar idejām pie darba vadītāja:)
12.05.2014 17:00 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
P.S. Es sākumā baidījos no šīs tēmas, jo feminisma studijas nav bijušas, bet tomēr paņēmu un pētīju to literatūrā, pēc savām domām tiku cauri tā neko.
12.05.2014 17:01 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
pfff es pētīju Sufražistu kustību un ideoloģiju, laikam pirmajā kursa darbā... bet nu jā tā kā es studēju vēsturi, tad līdu vairāk attīstība utt...
12.05.2014 17:06 |

10 gadi
Reitings 904
vairs iisti nav laika ar teemaam doties pie vaditaaja, to jau esmu nokaveejusi :/
nevar kaut kā savilkt paralēles ar feminismu un popkultūru (mūziķu video, dziesmu lirikas untt.)? piedodiet,bet man no domāšanas galva vairs nestrādā un nekas neliekas sakarīgi :/
12.05.2014 17:08 |

10 gadi
Reitings 904
neviens neko nevar ieteikt? :((
12.05.2014 17:46 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Var ieteikt. Kādus pāris mēnesus atpakaļ pa Sony Entertainment Television rādīja dokumentālo filmu par televīzijas vēsturi ASV, kur tieši bija daudz kas apskatīts no dzimtes studiju (ne obligati "feminisma") viedokļa. Multene par Betty Boop, I Love Lucy un tam laikam progresīvais sievietes attēlojums šajā seriālā, arī "jaunākie laiki" ar to, kā HBO Sex and the City bija sava ziņā celmlauzis...

Tikai filmai nosaukumu neatceros.

Mūziķu video ar to visu var savilkt, bez problēmām. Ceru gan, ka angliski lasi - latviski par to neka nebūs.
12.05.2014 18:27 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Atradu. America in Primetime. Paskaties iedvesmai varbūt! Tēma līdzīga tai, par ko tu domā.

books.google.lv arī ir vieta, kur meklēt:
http://books.google.lv/books?id=XOUPtWygdeAC&printsec=frontcover&dq=gender+studies+music+videos&hl=lv&sa=X&ei=NOlwU-LzGMbyyAOo6YCYBg&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
http://books.google.lv/books?id=-KiJuU30xhEC&printsec=frontcover&dq=gender+studies+music+videos&hl=lv&sa=X&ei=NOlwU-LzGMbyyAOo6YCYBg&redir_esc=y#v=onepage&q=gender%20studies%20music%20videos&f=false

Each episode of America in Primetime focuses on one character archetype that has remained a staple of primetime through the generations - the Man of the House, the Independent Woman, the Misfit, and the Crusader - capturing both the continuity of the character, and the evolution. MAN OF THE HOUSE- In 1950s television, the man of the house was king of his castle, but then he began losing control. Was it all an illusion to begin with? INDEPENDENT WOMAN- Far removed from the model housewife of yesterday, women today on TV care less about pleasing others and more about being true to themselves. THE MISFIT -Whether they are oddballs, losers or just plain weird, misfits have grown beyond comic stereotypes and are taking center stage with a vengeance, refusing to apologize for who they are. THE CRUSADER- Heroes today are complex. Their stories are told with increasing humanity, depicting characters who confront almost impossible choices as they fight evil in a world where the line between right and wrong is often blurred.
- Written by The Documentary Group
12.05.2014 18:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits