ļoti mīlu meitenes,apmēram līdzīgi kā jūs saldumus...ir ļoti daudz meitenes ,kas saldākas par šokolādi...mmmm...meitenes ir jāmedī,jo meitene domāta seksam,kad nomedī un pakļauj meiteni,meitene izpilda visas seksuālās fantāzijas manas:) dikti jauki šis viss tapēc tā patīkat man:)
es nesaprotu tos jūsu uzbraucienus,ka es nepareizi dzīvoju?kā man vajadzētu dzīvot? saprotiet visi cilvēki,nav vienādi,kapēc jūs lauvam gribat nozāģēt kājas tikai lai pārveidotu viņu pēc sava prāta lai lauva jums ir paklausīgs? man no dabas ir ielikti spēcīgākie instinkti uz jums skatos uz jums ar lielu sajūsmu un galva griežas uz sāniem uz katru simpātisko vēroju medījumu,tas kā aizliegt kaķim putniņus medīt...jūs gribat atņemt man sevi pašu aizliegt būt tādām kāds es esmu,mīlēt meitenes? un ,ja man nesaista jūsu piedāvātā alteratīva,ka kāda 1na no jums man ceps tagad 40 gadus garšīgākās kotletes?un ja es gribu ar piecām meitenēm vienlaicīgi dzīvot un par visām 5 rūpēties? sanāk tiklīdz es nedzīvošu pēc jūsu prāta jūs mani sauksiet par nenormālu? smieklīgi tas ir.jūs tad neesat civlēki,ja aizliedzat citam dzīvot kā viņš vēlas.pie tam,kur ir rakstīts ,kā jādzīvo?katrs pats jūt kas viņam visvairāk patīk..es jau nevelku nevienu no jums gultā nesportiski...un kapēc sex ar 100 meitenēm ir slikti un dzīvot ar 1nu ir labi? ir tāda sajūta,ka jūs kāds iezombējis,ka jūs esat kā kaut kāda programma,ka jūs neesat dzīvi cilvēki...ka noliegsiet visu pasauli,ja kaut kas atšķirsies no jūsu skatpunkta..tas nav pareizi.