Varu padalīties savā pieredzē kas nav tā labāka,bet nu...
Tie plāksteri tāds apmāns vien ir, būdams muļķis vēl 15 gados samīlējos skolas skaistulē, velti protams, bet ko es sev varēju padarīt būdams jauns pokemons :D
Lai arī kā katru dienu mocījos viņu redzot, tomēr pēc 12.klases beigšanas sapratu ka tomēr mums lemts nebūs, tāpēc centos viņu aizmirst, bet nekādi nespēju, lai arī cik censtos es varu ejot gulēt visu laiku tik un tā domāt par tiem pāris brīžiem kad biju viņas tuvumā.
Es arī izmēģināju tā saucamo "plāksteri", jo kā saka ar ko saslimi ar to jāārstējas, jeb lai aizmirstu veco mīlestību ir jāatrod jauna. Tā arī darīju atradu citu meiteni, jauka, forša, tomēr tiku un tā skolas laiku skaistule prātā, atceros kad pēc filmas noskatīšanās draudzene pieglaudusies man gulēja, bet vienīgais ko es varēju tajā brīdi padomāt bija tas kā būtu bijis ja šeit būtu nevis tagadējā draudzene, bet gan tā skaistule no skolas laikiem.
Diemžēl mūsu attiecības beidzās jo meitene aizskrēja pie cita, es tomēr saprotu ka arī tur bija mana vaina, jo man liekas ka es viņu tā īsti nemīlēju, viņa patiešām bija tikai kā plāksteris rētas dziedēšanai un viņa laikam to juta.
Vismaz manā pieredzē šie plāksteri nestrādā, vai nu atrodi patiešām cilvēku kuru mīli vēl stiprāk, vai centies aizmirsties jaunās attiecībās kas tā pat visdrīzāk beigsies bēdīgi