peekaboo, neredzu jēgu te taisnoties, vai esmu vai neesmu darījusi tā vai šitā. Noteikti nevienai neesmu pārmetusi par svaru, to es zinu viennozīmīgi, bet varbūtību, ka kādreiz kādu esmu nosaukusi par stulbu, neizslēdzu.
Taču nevaru Tev nepiekrist - diezgan komisks skats, kad visas, kas ikdienā uzvedas tā, kā uzvedas, šādās diskusijās saskrien taisnoties, ka nav tādas. Nu kam tas ir vajadzīgs?
Tās, kas katrā diskusijā lielās, cik gudras un talantīgas, un veiksmīgas dzīvē ir, tās arī ir tās, ko es minēju - kurām ir nepieciešamība pašapliecināties un vajadzība pēc atzinības. Protams, ka daloties ar personīgo pieredzi, kaut kādas personīgās dzīves detaļas arī parādīsies, atšķirība ir tajā, kā tas tiek pasniegts (Atceros diskusiju, kurā tika apspriesti Emanuelles stāsti par braukšanu uz kalniem - vienai daļai nepieleca, ka viņai tāds brauciens uz kalniem ir tik pat ikdienišķa parādība, kā mums Vecāķu pludmale vasarā - viņa vienkārši dzīvo savādākā vidē nevis plātās.).
Pie kam, vajadzība parādīt, cik citas ir uzspēlējušas savas dzīves, arī norāda uz vēlmi izcelties, ne tajā veiksmīgākajā veidā, bet tomēr. Nu man personīgi neuztrauc, cik te kura sver un cik pelna kuras vīrietis. Man pašai sava dzīve liekas gana interesanta, lai nemēģinātu paturēt galvā visas foruma lietotājas un viņu stāstus par to, kā viņas dzīvo. Protams, prātā paliek spilgtākie eksemplāri, tas ir loģiski, bet kartotēkas ar lietotāju dzīvesstāstiem neveidoju.
Par inteliggentiem - princeses jau nepirzz.
Trīne, dabiskajām vajadzībām ir vienalga, kāds ir Tavs tituls. Un tikai Tavs intelekta līmenis noteiks, vai Tu ar šādu savu darbību kādam traucēsi vai tomēr par to neviens neuzzinās.