„Tu esi resna!”

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Šoreiz ne par iemīļoto svara tēmu, bet gan par diskutēšanas māku un sava viedokļa izteikšanu. Gadiem lasot Cosmo diskusijas (te var droši izteikties par manu intelektu), esmu ievērojusi, ka daudziem ir manāmas problēmas civilizēti izteikt savu viedokli. Vienmēr būs pārspīlējumi, no pirksta izzīsta informācija un sava subjektīvā viedokļa iecelšana par to vienīgo pareizo. Diskusijās iesaistīties vairumā gadījumu ir pilnīgi bezjēdzīgi, jo tur ir gaidāmi 0% argumentācijas un 100% emociju. Beigu beigās, kad sakāmais ir aptrūcies, noteikti sekos kāda no standartfrāzēm ‘’Tu esi resna!’’, ‘’Iemācies likt pieturzīmes’’ un, protams, ‘’Tu esi stulba!’’. Tātad jautājums sekojošs – kāpēc tā ir?
11.05.2014 17:23 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Šoreiz ne par iemīļoto svara tēmu, bet gan par diskutēšanas māku un sava viedokļa izteikšanu. Gadiem lasot Cosmo diskusijas (te var droši izteikties par manu intelektu), esmu ievērojusi, ka daudziem ir manāmas problēmas civilizēti izteikt savu viedokli. Vienmēr būs pārspīlējumi, no pirksta izzīsta informācija un sava subjektīvā viedokļa iecelšana par to vienīgo pareizo. Diskusijās iesaistīties vairumā gadījumu ir pilnīgi bezjēdzīgi, jo tur ir gaidāmi 0% argumentācijas un 100% emociju. Beigu beigās, kad sakāmais ir aptrūcies, noteikti sekos kāda no standartfrāzēm ‘’Tu esi resna!’’, ‘’Iemācies likt pieturzīmes’’ un, protams, ‘’Tu esi stulba!’’. Tātad jautājums sekojošs – kāpēc tā ir?

:-D :-D :-D. Super. Un tas viss nāk komplektā ar savas superīgās neatkārtojamības inteliģences un vērtības apziņu. :-D :-D :-D. Neliela piezīme. Ir tēmas kur kasīšanās nav. Kad elfrīds pasaka ka vīŗietis ir poligāms un pateiks vēl ka gaudotāju par tēmu kur viņš ir mans ideālais vīrietiis - nevaru atrast kļūs mazāk kad tiks pieņemts vienīgais iespējamais šīs problēmas risinājums - daudzsievība tad varēsi tikai brīnīties cik visas būs vienotas savā nostājā :-D :-D :-D. Un minēs faktus :-D :-D :-D ka vīriešu reproduktīvajā vecumā esot vairāk nekā sieviešu (droši vien labi prot slēpties ja šos nevar atrast :-D :-D :-D) un citas pasakas stāstīs un kolektīvi pašas izliksies ka tam tic :-D :-D :-D. Situācija diametrāli vienmēr izmainās kad ir jāsadala kāds nedo dies pie apvāršņa parādījies brīvs un ņemams vecis. Te sievsolidaritātei vietas vairs nav. Tā aiver aiz sevis durvis no ārpuses. Un šis forums arī - tev ir taisnība - parāda vien to kā jaunas latvietes prot cienīt citus svešus cilvēkus. Un kādus bērnus šai ziņā viņas spēs izaudzināt un kā pratīs nolaisties no saviem mākoņiem un iedziļināties jautājumos ko no viņas sagaida (lasi - drīkst uzdrošināties sagaidīt) blakus esošais vecis :-D :-D :-D.
11.05.2014 23:25 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Zidtarpins nevar sevi drazt ar kaktusu
11.05.2014 23:26 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es zinu tikai 1 normālu forumu kurā nav strīdu, ir tikai atbalsts un pozitīvs, patiesi nespēju izskaidrot kāpēc tur ir tā, iespējams tāpēc ka visiem vienam pret otru un tas ko viņi dara ir cieņa.
11.05.2014 23:27 |

Reitings 395
Es zinu tikai 1 normālu forumu kurā nav strīdu, ir tikai atbalsts un pozitīvs, patiesi nespēju izskaidrot kāpēc tur ir tā, iespējams tāpēc ka visiem vienam pret otru un tas ko viņi dara ir cieņa.

Padalies informācijā tad.
11.05.2014 23:29 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Un minēs faktus ka vīriešu reproduktīvajā vecumā esot vairāk nekā sieviešu (droši vien labi prot slēpties ja šos nevar atrast )
nezinu kur speljas, bet dzive redzu daudz bŗivui vīriesu , un reti kura sieviete ir viena. Turklat oficialie dati apstiprina ka vīriešu LV lidz 45 gadiem ir vairak..
11.05.2014 23:29 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Jopcik cik nesakarīgi sanāca, nu miegu ciet es. Bet vispār strīdu diskusijas nepatīk, muļķīga sava laika tērēšana, pārsvarā bezdarbības sekas tiem kas turpina 50 lapu kašķu diskusijas
11.05.2014 23:30 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012

un par forumiem:D

11.05.2014 23:30 |

Reitings 371
Reģ: 26.04.2014
Gurri, kur tas formus taads ir?
11.05.2014 23:31 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Skatos.. tagad jauniešiem kaktusi ir cieņā! :D

S80, tieši laikā tu parādījies ar šo citātu!!!

:D :D es arī sasmējos! Tik trāpīgi!
11.05.2014 23:33 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Cilvēki ir un būs dažādi, kur nu vēl anonīmā interneta forumā.

1) Te nav normāli noformulētu lietošanas noteikumu.
"Tu nedrīksti izplatīt informāciju, kas aizskar personas godu un cieņu, kas aicina uz vardarbību, rasu naidu vai citu prettiesisku darbību veikšanu, pretējā gadījumā tava sniegtā informācija tiks izdzēsta no publiskās telpas un pēc nepieciešamības tiks dzēsts tavs profils."
Jā, te itkā viss ir pateikts, taču lietošanas noteikumi reģistrējoties ir jāmeklē pašam, nav pat linka uz tiem, tikai tik, cik checkbox un teikums, ka piekrītu tam, ko pat nezinu, kur meklēt.
2) Nav pietiekami moderatoru un attiecīgu sankciju, lai kaut kas te mainītos.
Ja ieraugi, ka kāds cits interneta lapas lietotājs šādu informāciju izplata, lūdzu, izmantojot iespēju „Nosūdzēt lietotāju”, informē par to Cosmo.lv administrāciju.
Mēs taču visas zinām, kā šī iespēja strādā. Labākajā gadījumā reakcija būs nākamajā dienā, tas viens. Otrs - lai tas viss strādātu efektīvi, būtu nepieciešama kaut kāda brīdinājumu sistēma, jo ja par pirmo frāzi jau met ārā, tas arī īsti lāgā nebūtu - katrai taču gadās uzcepties
11.05.2014 23:48 |

Reitings 395
nezinu kur speljas, bet dzive redzu daudz bŗivui vīriesu , un reti kura sieviete ir viena. Turklat oficialie dati apstiprina ka vīriešu LV lidz 45 gadiem ir vairak..

Oi! Tava statistika mani pārliecināja! Jā, Jančuks un viņa koriši nevar un nevar atrast sev otro pusīti :-D :-D :-D Varbūt kāda gribētu pieteikties? Džeks pavisam nomocījies meklējot saimnieci.
11.05.2014 23:52 |

Reitings 395
... jurčiks arī brīvs un ņemams - cieš no tā ka sieviešu LV ir mazākums - džekam trūkst.
11.05.2014 23:56 |

Reitings 395
11.05.2014 23:56 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Vēmiens nāk no tām, kas te pataisās par labiņām un godīgām un vispār perfektām.
Varbūt tās nekulturālās nav arī dzīvē piklājības iemiesojumi, bet esmu 100% pārliecināta, ka tās kas sevi parāda tik labas un perfektas, dzīve ne tuvu nav tādas, kā vēlas te izskatīties.

Bet šis tak ir anonīms forums, katrs te var uztaisīties, kāds vien vēlas.
11.05.2014 23:57 |

Reitings 395
11.05.2014 23:58 |

Reitings 395
Jurčiks tas iepriekšējā bi8ldē ir. Ja kādai ir vēlēšanās iepazīties - sūtiet man PM. Džeks reāli cieš no tā ka LV vīriešiem pietrūkst sieviešu. Sapņo par ģimeni ar daudziem bērniem. Moš Kubietei ir kāda vēl brīva draudzene? Es saprotu - deficīts - bet ja nu tomēr ir? :-D :-D :-D.
12.05.2014 00:00 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
esmu 100% pārliecināta, ka tās kas sevi parāda tik labas un perfektas, dzīve ne tuvu nav tādas, kā vēlas te izskatīties.

peekaboo, ja ar labām un perfektām Tu domā tās, kas tomēr ievēro toleranci un cieņu un tikai pa retam nenoturas un pasaka ko stulbu, tad zini, lielākā daļa no tām, visticamāk tādas ir arī dzīvē. Tēlot tādu cilvēku ir nenormāli grūti, brīžiem gribas teikt, ka neiespējami. Bieži vien nākas apmeklēt pasākumus, kuros pulcējas inteliģenti ļaudis. Tur lieliski var redzēt, kuri tiešām prot uzvesties (nav runa par apģērba izvēli vai galda kultūru), bet kuriem tolerance ir ne tikai svešvārds, bet arī sveša lieta uzvedībā.
Izteiktāka ir otra galējība - tās, kas internetā ir varones - visus un par visu noliek, pie kam jēli un aizvainojoši, dzīvē ir klusās peles. Šādi cilvēki anonīmos interneta forumos kompensē savu vajadzību pēc atzinības un pašapliecināšanās (Šādas vajadzības ir katram cilvēkam, taču ne visi spēj tās piepildīt ar pozitīviem sasniegumiem reālajā dzīvē.), jo reālajā dzīvē viņiem nav nekā ar ko būt īpašiem, ievērojamiem un atzītiem. Nav sasniegumu, nav ambīciju, lielākoties ir švakāk ar izglītību vai darba pieredzi, iespējams par abiem, neveicas mīlas frontē un ir bēdīgs materiālais stāvoklis. Protams, šis nav vispārinājums, jo vēl ir otra grupa - audzināšanas problēmu sekas. Mazās vecāku princesītes, kam ir iestāstīts, ka viņas ir vislabākās neskatoties ne uz ko. Šādas personas nemaz nemēģina sevi kaut kā īpaši pilnveidot, taču noniecina citus un dara to vienkārši aiz ieraduma - tā ir būvēta viņu pasaule un vainīgi tur jau ir vecāki, bet jāsadzīvo mums.
Tā nu tas viss ir.
12.05.2014 00:15 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Es ar sakuma nevareju pierast pie shii foruma kulturas, bet esmu sho "kulturu" iepazinusi un jau ir skaidrs ko katrs teiks tada vai shada gadijuma.
To personu, ar kuriem man nesakritis domas, komentarus nemaz nelasu.
12.05.2014 00:20 |

Reitings 371
Reģ: 26.04.2014
Par inteliggentiem - princeses jau nepirzz. :D
12.05.2014 00:22 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Es nebrīnīšos,ja arī šajā diskusijā atradīšies kāda, kura nenoturēsies un nosauks otru par dauni vai vismaz duru :D
Kaut arī šī 8 lapas ne tuvu tolerantai un veselīgai diskusijai nestāv klāt :D
12.05.2014 00:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits